- 2 Mayıs 2018
- 562
- 750
- 103
- Konu Sahibi magistraninbali
-
Kariyerinizden sakin vazgecmeyin. Erkeklere kiran girmedi ama sizin kariyeriniz iyi bir isiniz vs olmazsa hayatiniz boyunca sikinti cekebilirsiniz ya da esinizin eline bakip mutsuz olabilirsiniz. İnsanin kendi kendine yetmesi onemliYüksek lisansımı şuan bu şehirde yapıyorum. Çalışmaya başlayalı 8 ay oldu belli bir birikim yapmadım kurslara vs harcıyorum. Orada iş durumum nasıl olur bilemem
Yok artik. Nebçim kafalar bunlar. Ben de kadinim benim de ihtiyaclarim var deselermis keske.Gitsin düz duvara tırmansın değil mi ama tövbe tövbe
Biri demiş ki sevgilin evliliğe hazırsa bari bırak başkası ile hayat kursun: bu adam bu kibarlık! ve ince düşünce! ile bence kimseyle evlenmesin. Evlenmezsen bırakırım ne ya?Yok artik. Nebçim kafalar bunlar. Ben de kadinim benim de ihtiyaclarim var deselermis keske.
Öyle valla zaten inandirmislar kendileriniGitsin düz duvara tırmansın değil mi ama tövbe tövbe
Merhaba,
Erkek arkadaşımla 5 yıla yakın bir süredir birlikteyiz. Son 2.5 senedir farklı şehirler de yaşıyoruz. Ailelerimizi tanıştırdık. Erkek arkadaşım 25 ben henüz 22 yaşındayım. İkimiz de çalışıyoruz. erkek arkadaşım hemen evlenmek istiyor. En geç eylülde evlenelim daha fazla beklemem diyor. ben ise en az 1 yıl daha sonra evlenmek istiyorum. şehir değiştirmek zor geliyor. belki de yaşamak istediğim başka şeyler başka hayallerim var.
Bunlar uğruna erkek arkadaşımdan ayrılmalı mıyım ki sevdiğim ve doğru olduğuna inandığım birisi
yoksa evlenip kendime ilişkin planlarımdan mı vazgeçmeliyim
beklemiycem ne demek ya , dediğimi yap yoksa güle güle hemen o an evlenicek başka birini bulurum der gibi.adamdan hiç hoşlanmadım.daha 22 yaşındasın zaten yaşın çok küçük evlenmek için.Beklemeyeceğini söylüyor.
Gercekten sevdigin ve inandığın biri olsa aklina direkt ayrılık seçeneğini getirmezdin. Evlenmek istiyor sen daha gec istiyorsan bunu onunla konuş ikna etmeye çalış olmuyorsa zaten sizin için yapacak bir sey yok.Merhaba,
Erkek arkadaşımla 5 yıla yakın bir süredir birlikteyiz. Son 2.5 senedir farklı şehirler de yaşıyoruz. Ailelerimizi tanıştırdık. Erkek arkadaşım 25 ben henüz 22 yaşındayım. İkimiz de çalışıyoruz. erkek arkadaşım hemen evlenmek istiyor. En geç eylülde evlenelim daha fazla beklemem diyor. ben ise en az 1 yıl daha sonra evlenmek istiyorum. şehir değiştirmek zor geliyor. belki de yaşamak istediğim başka şeyler başka hayallerim var.
Bunlar uğruna erkek arkadaşımdan ayrılmalı mıyım ki sevdiğim ve doğru olduğuna inandığım birisi
Beklemek isteyip beklemezseniz pişman olabilirsiniz. Pişman olmaya değer mi? Bence değmez. İkna edin, ikna olmuyorsa ayrılın. Bazı hedeflerim planlarım var deyin.Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?