Yani yorumlari okurken insanlarin kendi tecrubelerini nasil genel kabul ettigini ve insanlarin bireysel yanlislarini nasil bir bolgeye mal ettiklerini dehsetle okudum resmen.. yazik..
Benim esim Kürt ve Alevi. Ben ise Sunni ve Turkum. Oldukca kalabalik bir aileleri var. Beni istemeye 50 kisi geldiler ve cekirdek kadronun yarisi bile yoktu.
Ben Istanbulda dogdum buyudum. Esim izmirde dogmus, istanbulda buyumus.
Giyimime asla karismaz. Isime asla karismaz. Kendimi gelistirmek adina yaptigim herseye sonuna kadar destektir. 2 cocugumuz var, ilgili ( gercek anlamda ilgili) bir baba ve ev isleri de dahil beni destekleyen bir koca.
Kendi istegimle kayinvalidemin karsi apartmanina tasindim. Habersiz gelmez. Misafirleri geldiginde eger bizim de orada olmamizi arzu ettiyse gunu bile ona gore ayarlar. Hizmet beklemez, hatta gittigimde kizim sen bi rahat yemek ye diyerek ben bitirene kadar cocuklari oyalar.
Iatanbuldaki akrabalariyla normal akrabalik cercevesinde gorusuruz. Severim genelde hepsini, kimseyle sorunum olmadi.
Yeri geldi evimde 20 kisilik yemek hazirladim, yeri geldi koylerine gittigimizde kiyafetime dikkat ettim. Yeri geldi cemevinde cenazelerine gittim dua ettim, yeri geldi esim camide cenaze namazini kildi.
Gecenlerde bi konu vardi, esinize bakinca ne dusunuyorsunuz diye.. allahim ben nerde nasil bi iyilik yaptim da beni bu adamla karsilastirdin ve beni aevdi diyorum..
Memleketi bosverin, sevdiginiz ve ailesi insan mi ona bakin.