Hayatımın merkezinde oturan eşim

Normalde olsa görüş nolcak derdim ama geçmişte benzer bir şeyi yaşadım. Aynı şekilde sevgilim ve ailem görüşmemi istemiyordu, görüşmeye devam edip kızı öve öve sevgilimle ve ailemle de arkadaş etmiştim ve sonuç kız başıma baya bela oldu. Şu an keşke hiç görüşmeseydim diyorum o zaman hem kıza acıyordum hem de yalnızdım. Acıma yetime.. diye bir söz var doğruymuş. Hem aileniz hem eşiniz görüşme diyorsa hissettikleri bir şey vardır diyorum o yüzden.

Evet değil.. merak ettim ama sormadım sebebini açıkcası 😥
Bence sizinki yalnızlıktan. Tamam eşinize bağımlı olmayın ama başka arkadaş da edinebilirsiniz. Yani kadının da suçu yok suçu işleyen kocası ama zaman çok kötü ya. İnsan korkuyor. Başka yerlerde sosyallesin bence. Eşinize de daha dik durun.

Canım öncelikle çocuklarla uğraşmaktan bence biraz sıkılmış olabilirsin ama bence ailen ve eşin haklı 👍👍

Kimsenin başına ne geleceği belli değil hayat bu 😥😥

Ama yine de temkinli ol derim evini yuvanın huzurunu etkileyecekse bence görüşme👍👍

Çocukları parka çıkartabilirsin orda da genelde çocuklu kadınlar oluyor biraz sohbet edersin sana da iyi gelir❤️❤️❤️

Canım öncelikle çocuklarla uğraşmaktan bence biraz sıkılmış olabilirsin ama bence ailen ve eşin haklı 👍👍

Kimsenin başına ne geleceği belli değil hayat bu 😥😥

Ama yine de temkinli ol derim evini yuvanın huzurunu etkileyecekse bence görüşme👍👍

Çocukları parka çıkartabilirsin orda da genelde çocuklu kadınlar oluyor biraz sohbet edersin sana da iyi gelir❤️❤️❤️
Çok teşekkür ederim canım ❤❤ çok haklısın. Hem sıkılmak hemde eşimin benim sevmediğim insanlarla görüşmesinin etkisi. Düzgün insan çok azzz cevresinde. Tabi nereye gittikleri naptıkları bizi ilgilendirmez ama ahlaksız hepsi aklıma geldikce sinirim bozuluyo.
Kısasa kısas gibi oldu benimki biraz. Ama dediğin gibi huzurumun bozulmasını da istemem asla:(

Bence sizinki yalnızlıktan. Tamam eşinize bağımlı olmayın ama başka arkadaş da edinebilirsiniz. Yani kadının da suçu yok suçu işleyen kocası ama zaman çok kötü ya. İnsan korkuyor. Başka yerlerde sosyallesin bence. Eşinize de daha dik durun.
Çok teşekkür ederim. Çok doğru

Back
X