- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Gülme başına gelir Koalina2-3 haftada bir olan cinsellik
Spiral
Prezervatif
Buna ragmen yasanan hamilelik
Hormonlu spiral taktırmak kazım.Evet aynı doktor.Kesin sorucam da artık olan olmuş yüZüme boş boş bakar.
Evet gitmiştim 2 ay sonra yani hamile kalmadan 1 ay önce.Sorun yoktu.
Artik cok kaderci oldum ben gelirse gelsinGülme başına gelir Koalina
Hhhahah yok ilk 3 ü isteyerek olmusKarı koca korunarak 4 çocuk mu yapmışlar? Vallahi bravo.
Evet gercekten sasirtici ama demekki nasibi varmis bebisin bu dunyada.iyi olur insallah hersey bende yeni dogum yaptim gercekten korkuyor insan..siz sezaryan mi normal miyidi doktorunuz 1 yil kalma demis yaArkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.
Biz kendimizi yırtıyoruz hamile kalamiyoruz siz iki korunma yöntemiyle hamile kalıyorsunuz ne diyelim hayırlı olsunArkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.
Bilal demeyeydin iyiydiİlahi hediye şükret bulamayan var'cılar tekrar sahnede.
Şöyle düşünün. Bana 10 tane kırmızı kalem hediye edilmiş. Ama ben kırmızı kalem sevmiyorum, kullanmak istemiyorum.
Siz kırmızı kalem istiyorsunuz ama alamıyorsunuz. Şimdi siz sahip olamadığınız için ben kırmızı kalemlerle mutlu olmak mı zorundayım?
Yani bilale anlatırcasına anlattım artık
7 ay önce bende öyle diyordum,30 haftayı doldurdum bile hoş ben daha riskli bir korunma yöntemi tercih etmiştim size göre daha normal hamile kalmam. Spinal en güvenli olanlardan biri diye biliyorum ama kayma vb durumlar olabiliyormuş demekki o tarz bir durum oluştu.
Hakkınızda hayırlısı.
Ben spinal mi tüpleri bağlatma mı diye düşünürken konunuzu okuduktan sonra tüplerimi bağlatmaya karar verdim. En garantisi o sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?