Hayatımın şoku

Hayırlısı olur inşallah. Şükretçilere takılmayın lütfen. Kalbinizin sesini dinleyin. Sonuçta bu hayat sizin ve ne çektiğinizi siz bilirsiniz.

İlahi hediye şükret bulamayan var'cılar tekrar sahnede.
Şöyle düşünün. Bana 10 tane kırmızı kalem hediye edilmiş. Ama ben kırmızı kalem sevmiyorum, kullanmak istemiyorum.
Siz kırmızı kalem istiyorsunuz ama alamıyorsunuz. Şimdi siz sahip olamadığınız için ben kırmızı kalemlerle mutlu olmak mı zorundayım?
Yani bilale anlatırcasına anlattım artık

sakin olun :)
olabilir işte Rabbimin bir bildiği var binde bir sizi bulmuş ikiz gibi büyütürsün ben de hemen ardına yapmayı düşünüyorum

Evet gercekten sasirtici ama demekki nasibi varmis bebisin bu dunyada.iyi olur insallah hersey bende yeni dogum yaptim gercekten korkuyor insan..siz sezaryan mi normal miyidi doktorunuz 1 yil kalma demis ya

Biz kendimizi yırtıyoruz hamile kalamiyoruz siz iki korunma yöntemiyle hamile kalıyorsunuz ne diyelim hayırlı olsun

Benim çocukların arası da 15 ay. Daha yeni büyüttüm. Küçüğü de ilkokula başlayacak bu sene ve en büyük kabusum hamile kalmak

Allah isteyene versin. Senin de işin zor burcu. Hayırlısı olsun hakkında.

Bilal demeyeydin iyiydi

vee bıkez daha anladık ki ıcıne b*salmamak koruma yontemlerınden daha onemlıymış

Kotu haber canm.Tup ile hamile kalan da var Tuperini baglatmis kadin ama yinede hamile kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…