• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın şoku

Spiral doğru yere takili demi.dogum nasil ola ki
Canım ben nereye takıldıgını henüz bilmiyorum spirali sadece teyzemin 2. Çocugunu o şekilde oldugunu biliyorum yani kesin koruma çözümü değil. Zevk suyu ile insan hamile kalabiliyor ufakta olsa ihtimal oluyormuş ondada. Korunmanın Tam çözümü yok denilebilir.

Arkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.
Şoktan ziyade Allahın size bir lütfu hayırlısı olur ve o mucizeden bize de nasip olur Insallah

Keşke bizimde olsa sizin gibi 7 senedir korunmadığımız halde malesef :KK43:
Bence kesinlikle doğurun o bebeği bundada vardır bi hayır.
Herşey gönlünüzce olsun

Bende henüz karar verme aşamasındayken bir anda hamile kaldım.
Kalır kalmazda Aslında tam olarak hazır olmadığımı farkettim hala zor geliyor kabullenmek.
İlk çocuğum olmasına rağmen.
O yüzden Allah kalbinize tez zamanda ferahlık versin.

Bu olayın en İyi yani iki kardeşin arasında müthiş bir kardeşlik bağı olacak..
Abimle benim aramda bi buçuk yas..
Büyük abimle olmayan bir bağ var aramızda , bu çok kıymetli..

Çok istediğim halde bıle hamıle oldugumu ogrenınce afalladım 1,2hafta. Suan sızın de bunu hıssetmenız cok normal istenmeyen olunca zor olur. Ama nasibin önune gecılmıyor hayata gelmesi gerekiyormuş bebeğinizin. Zamanla O'nu hissettikce alışıcaksınız inşallah

Arkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.
Hayır neden telaslanıyorsunuz?? Arkadasım 3 aylık bebegı varken hamıle kaldı. Pko varmış Allah vermiş ne güzel . Doktorun neden hamıle kalma diyor sezaryen diye mi ?? Artık sıkıntı olmuyor . Mis gibi doğurursun . Pko olan insanlar zor hmile kalıyor . Şükret

Hayirli olsun bence cok guzel bir haber bu hic uzulmeyin ikiz gibi buyurler birlikte sizin icin basta zor olur ama sonra bir bakmissiniz ayni anda buyumusler.

Bende cok korkuyorum.sprial taktirmak istiyordum kime sorsam herkesin bi tanidigi hamile kalmis.zaten taktirmayada korkuyorum.prezarvatif korunuyoz bu sikintidan yapasim gelmiyor.calismiyorsan daha rahat olur arkadas olur diye teselli ediyim

7 ay önce bende öyle diyordum,30 haftayı doldurdum bile hoş ben daha riskli bir korunma yöntemi tercih etmiştim size göre daha normal hamile kalmam. Spinal en güvenli olanlardan biri diye biliyorum ama kayma vb durumlar olabiliyormuş demekki o tarz bir durum oluştu.
Hakkınızda hayırlısı.
Ben spinal mi tüpleri bağlatma mı diye düşünürken konunuzu okuduktan sonra tüplerimi bağlatmaya karar verdim. En garantisi o sanırım.
En iyisini yaparsın ikinci dogumumu yaptıkları anda bana sormuşlar di baglayalimmi diye ben bu konuyu hiç arastirmadigim ve esimle konuşmadığım için hayır demiştim eğer bir daha bebek düşünmüyorsanız baglat kurtul şimdi hep bir kaygı

Back
X