• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın şoku

Ben de konuyu okuyunca ufak capli bir sok yasamadim degil :KK57::rolleyes: ama ben delisi 2. Ye hamile kaldigimda 8,5 aylikti 1 numaram ve bilincli kaldim. Su an ufaktan kafayi yedim ama imkansiz da degil.

Bu arada kurtaja karsi degilim kesinlikle, sizin maddi manevi ya da fiziksel olarak bakma sansiniz yoksa dogurmayin elbette ama bu da mucize gibi olmamis mi :confused:

Çok yolunda giden bir evliliğim yok, ve sadece prezervatif ile korunuyoruz şuanda , büyük bir korku yaşadım şimdi:KK17:
Allah yardımcınız olsun, bir bebek fikrine çok uzak biri olarak sizin kaygınızı anlayabiliyorum..
Umarım en doğru kararı verirsiniz..

Bu spiralle hamile kalanlar acaba 40 çıktıktan hemen sonra mı taktırıyor spirali?

Benim doktorum ancak 6 ay sonra takabilirim çünkü 6 ay rahim kasılmaları devam eder toparlanmak için, aksi halde kayma yapabilir demişti.

Şimdi aklıma o geldi. Burcubahar sen ne zaman taktırmıştın?

Yani allah inanciniz varsa biraz kaderin onune gecememek gibi birsey.
Bu kadar zor yoldan gectiyse o spermcik bi sirtini sivazlamak lazim bence :) uzulmeyin.
Ben de hic istemiyorum 3. Yu ama sadece prez. Ile korunuyoruz. Urktum simdi :)
Spermcigin sirtini sivazlamak :))
Benden de o cefakar minige selam olsun :))

Belki şuan hassas olduğum için bu yorumu yapıcam kızmayın lütfen. Asla kürtaj düşünmeyin. Bir canlıyı öldürmek öyle günah ki. Allah'ın mucizesi ve belki sizin sınavınızdır. Allah sabrını verir korkmayın.
Yıllarca çocuk sahibi olamayan insanlar var. Evladının gözünün önünde eridiğini izleyen anneler babalar var rabbim size ne güzel bir mucize sunmuş. Ben şuan karnımdaki keseler can bulsun diye Allah'a dua ediyorum. Siz bir canın oluşumundan korku duyuyorsunuz. Allah dünyaya rızkını vermiş ki herşeye rağmen o yavru hayata tutunmuş . Hayırlısı olsun

Arkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.
Eger dogum yapmayi dusunuyorsan inan tahmin ettiginden cok daha guzel bisey yaklasik 16 ay var bebeklerim arasinda. 7 aylikti kizim ogluma hamile kaldigimda ki kizim tup bebekti. Olabiliyor yani.

Arkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.

Benim kuzenimde oglu 8 aylikken tekrar hamile kalmisti. O da şoka girmisti ama o bebegin yiyecek ekmegi varmis demekki :) bazi seyler istenmeyen zamanlarda gelirmis sozunun ozeti yazdiklariniz..

Ay o zaman ben ne yapayım,nerelere gideyim. Arkadaşınızın kaybına üzüldüm,tekrar hamile kalmasına sevindim ama kendi adıma 3.çocuk düşünemiyorum.
Bir bağlatma var bir de kesme var kanalları kesiyor o zaman imkansız hamile kalmak. Şimdi bu doğumdan sonra ben keserek bağlatıcam tüpleri.

Benim sezeryabda baglandi. O yuzden fark etmiyor. Bir de ben biraz psikopatim korunma konusunda, ona gore sorun degil boyle meseleler :KK70:

Burcunun konusundaki durumu yasasak mesela, bu cocuk cok cengaver olacak diye sevinirdir:KK66:
Senin iki vocugun vardi dimi? Bi tasla iki kus vurmussun desene:)

8 aylık bebeği var sütü korumayacak da pko’lu kadın yumurta atacak da spiralle korunan kadın prezervatifle korunan adam o günlerde ilişkiye girecek de prezervatiften damla sperm kaçıp spiral hafif kayacak da döllenme olacak da bebek tutunacak! bayağı hayret çokça maşallah:KK200: demek ki o bebeğin sizden emeceği sütü varmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah:nazar: kk bana bir unutulmaz hikaye daha gösterdi:halay:

KK da okudugum kazayla hamilelik konularını solda sıfır bıraktın burcu
Hayırlı olsun

İşte pco böyle bişey olmayacağını düşününce tutuveriyor :sampiyon: bence iyi olmuş beraber büyürler işte ❤️

Vay be allahım ol demiş :nazar:sakın kalbinizi bozmayın üzülmeyin rabbim istemiş onun verdiklerini bin şükür belki zor olur ama neden olmasın güzel olur:KK36:

Back
X