- 17 Ağustos 2011
- 24.866
- 156.769
- 798
- Konu Sahibi burcubahar0635
Benim arkadasimin da kisti vardı, üstelik daha önceden bir kürtaj tecrübesi. 3-5 ayda bir adet olurdu. Bir gün doktora gitmiş, doktor da karamsar karamsar konuşmuş. 'Kafam kadar kistim var, anne olamayacagim. Zaten kürtaj zarar vermiş bana. Ben hiç anne olamayacagim ' falan, az uzulmedi arkadaşım.
Aradan zaman geçti. Çok belalı,pis bir sevgilisi vardi. Nihayet adamı terketti,birkaç ay geçti... Ve öğrendi ki 4-5 Aylik hamile!
Hiçbir belirtisi yokmuş. Adet olamıyor desen zaten eskiden de olamazdı. Karnı falan dümdüz (o yüzden kimse de anlamadı)
Neyse bir şekilde eski belalı sevgili bulunuyor, evlenmeye ikna ediliyor, falan filan düğün dernek...
İlk çocuktan sonra bir kere adet oluyor, daha hiç olmuyor... Aklına şüphe düşünce bir test, ve 4 aylık hamile...
Kaldı ki 'tedaviyle hamile kalabilirsin' demişti doktor.
Yani bu işler kiste falan bakmıyor...
Konu sahibesi, gerçekten çok zor bir durum. Ama bunca olanaksızlıklara rağmen rahminde tutunmayı başardiysa belki de gerçekten bir hayır vardır.
Aradan zaman geçti. Çok belalı,pis bir sevgilisi vardi. Nihayet adamı terketti,birkaç ay geçti... Ve öğrendi ki 4-5 Aylik hamile!
Hiçbir belirtisi yokmuş. Adet olamıyor desen zaten eskiden de olamazdı. Karnı falan dümdüz (o yüzden kimse de anlamadı)
Neyse bir şekilde eski belalı sevgili bulunuyor, evlenmeye ikna ediliyor, falan filan düğün dernek...
İlk çocuktan sonra bir kere adet oluyor, daha hiç olmuyor... Aklına şüphe düşünce bir test, ve 4 aylık hamile...
Kaldı ki 'tedaviyle hamile kalabilirsin' demişti doktor.
Yani bu işler kiste falan bakmıyor...
tüp bağlatıp hamile kalmak mı
@Daughter of your father duydun mu
eskiden var olan şuan olup olmadığından emin olmadığım pcosuma güvenirken bu konuyu okudum.
sevişmeyecem![]()
Konu sahibesi, gerçekten çok zor bir durum. Ama bunca olanaksızlıklara rağmen rahminde tutunmayı başardiysa belki de gerçekten bir hayır vardır.