Hayatımın Şokunu Yaşadım Sanırım:/

Hikaye resmen
öyle mantık hataları ile dolu ki
bi kere karşındaki polis te olsa devlet memuru yani öyle kafasına göre is yapamaz hesap verilebilirlik diye bi ilke var sen nasıl avukatsin arama kararı cikmadan savcılıktan çekmece ne bakılması filan
benim bildiğim bi avukat kıyameti koparır polis suçlu ise
eski konulara bakıyorum sahibinden le ilgili bi sürü şey var siteyi mi karalamaya çalışıyorsun ne anlamadım gitti
ama emin olduğum tek şey kalibimi başarı ki senin avukat olduğun filan yok
ne Cezan Muhakemesi hukuku ne Türk Ceza Kanunu zerre kadar bilgin olsa buraya konu açmaz giderdin savcılığa
şu polisler de madem bu kadar kötüler avukat hanim gidip şikayet etsene
hayret bişey ya tüm polisler olse de mutlu olsanız bi rahat etseniz

Eğer avukat olsaydınız zaten ne yapacağınızı bilirdiniz avukat arkadaşlar anlatmış tekrara gerek yok. hadi diyelim küçük bir ihtimal meslekte yenisiniz panik oldunuz düşünemediniz diyelim bağlı olduğunuz baronun avukat hakları birimine başvururdunuz buradan medet ummazdınız.

Son düzenleme:
gecmis olsun.. avukatliginiz sebebiyle onlara yapilacak seyin yol ve yordamini biliyorsunuzdur.. bir de, bi hukukcu bu sekilde kullanmasin dili, rica ediyorum..
icra davasi bosanma davasi gibi anlasilirsa, kariyerin kotu etkilenebilir

Bir avukat,mesleğinin bütünü yazışmalardan dilekçelerden ibaret olan bir avukat burda bir konuyu doğru dürüst anlatamıyor,imla hatalarıyla dolu yazıyorsa vay haline
Bir avukat,ne yapması gerektiğini bize soruyorsa vay haline
Bir avukat saçma sapan bir tutuklama şeklinde kendini savunamıyorsa,avukatım dese bile tutumlarının değişeceği bir ortamda,arama izni olmadan işyeri vs.aranmayacağnı avukat olmayanın bile bileceği bir şeyi bilemiyorsa, vay bizim hukuk sistemimize,
Bir avukat,bir mühedist internet üzerinden telefon almaya kalkıyorsa,faturasız,şartsız garantisiz alıyorsa vay haline.
Yani konu gülünç

dava açacaksınız hepsine ayrı ayrı.. hastaneden rapor da alırsanız bu psikotik durumunuzla ilgili daha iyi olur

Bence o bile değil. Katiplerde büro ortamında duya göre mesleğin ucundan kıyısından bir şeyler kapıyorlar..
Mesleki bilgisinin başka konularında başka yorumlarına baktığımda var olduğunu gördüm, daha çok icra işlerine yönelik ve avukatla görüşmeye gelen boşanmak isteyen müvekkilleri ile konuştuklarını duymuş, kulaktan dolma bilgiler ile bir kaç sayfada avukatlık yapmaya çalışıp eline yüzüne bulaştırmış.bu sebeple çok büyük ihtimal katip olduğunu söyledim, zira avukatım demesi buradan geliyor, katip ise çantasının da büronun da aranması normal, yani ancak bu durumda taşlar yerine oturuyor anlattıkları mantık buluyor

Ben başka konularını okumadım bilmiyorum. Evet katipse de kötü bir katip o zaman. Ancak katip olsa bile çalıştığı büronun aranabilmesi için (sonuçta bir avukatın bürosu) hakim kararı + barodan temsilci gerekir . Bence anlattığı konu da yalan olabilir.

internetten alışveriş yapmak zaten başlı başına güvenli değil... heleki ikinci el asla satın almayın... insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor...

değilmisim ya ben arkadaslar karar verdı ne olduguma :) Anlattıgım sey bıle hıkayeymıs baksana pes arkadas ama ben sasırmıyorum ki ınsanlar acımasız,suclamaya karalamaya bayılıyorlar neyse ben kendımı bılıyorum en azından etrafımdakılerde benım kım oldugumu bılıyor tesekkurler bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…