Hayatımın Şokunu Yaşadım Sanırım:/

Alah askına sız söyleyın ustumu arayacak ellerımı arkamdan tutup bız yapmısız gıbı davranmaları normalmı ustelık varsayımlarla yola cıkarak ...
Hanımefendi siz bizi ne yerine koyuyorsunuz bilmiyorum
elleri kelepçelemek nedir
hele ki böyle bir basit olayda
hadi diyelim size inandık yaptılar
arkadan kelepçelediler diyorsunuz bu her suçta yapılmaz
yeni atanmış ta olsa polisler bunun eğitimini alıyorlar
az çok tv dizi haber seyrediyorsanız görmüşsünüzdür
kimlerin elleri arkadan kelepçelenir
avukat birine bunu mu öğreteyim

el kelepçelemedıler ellerımı arkadan tuttular ya ben sızdenmı ogrenıcem ? Allah askına ya sız kımsınız

ya varya süpersinn.
ben biraz önce yazım tarzından nasıl olur da dilekçe yazabiliyorsunuz dedim diye linç edildim.
ama yuh diyorum yani, bir avukat bile (hukuk kazanabilmek için türkçe sorularını full yapmak gerek neredeyse) ispat kelimesini isbat yazıyorsa bişey demiyorum
ama konu sahibi hala iddia ediyor.
size katılıyorum. resmen milletle dalga geçmek için burada bişeyler yazdığını sanıyor arkadaş
ben biraz ortaya çıkarmaya çalıştım kendimce ama linç ediliyordum.
görünen köy de klavuz istemiyor ama.

evet ve nedense bazı arkadaslar da polıs oyle davranamazmıs gıbı bırde ben yalan söyluyormusum gıbı benı sucluyorlar ya nasıl ınsanlar var ınsan demeye bın sahıt lazım

ıyı linç edıldıysen vardır bır sebebı boş konuşmak yaramıyor işye ne yaparsın:) sen devam et dinliyoruz biz seni he canım:))

ıyı linç edıldıysen vardır bır sebebı boş konuşmak yaramıyor işye ne yaparsın:) sen devam et dinliyoruz biz seni he canım:))
bak canım öncelikle avukatlık iddiasını bir kenara bırak ve türkçe yazmayı öğren.
ve bu şekilde hala doğru olmayan şeyleri yazmakla bizi değil kendini küçük duruma düşürüyorsun.
biraz önce sana cevap veren "feyzai" nickli arkadaşın mesela yazım tarzından ve her halinden belli mesleği de nasıl biri olduğu da.
yani sonuçta hiçbirimiz aptal değiliz.
sen ancak kendini ve kendin gibileri kandırabilirsin.

Tekrar söylüyorum destek olan arkadaslara teşekkürler:) Diğerlerı de ne yazıkkı ağzı olan konuşuyor muhatabım değilsiniz . Ben burada hıkaye anlatmadım buna ister inanırsınız ister inanmassınız hür iradenize kalmış hoşcakalın.

türkçeyi senden öğrenecek değilim bu 1 İkincisi sen benım sevıyemde olamassın .

Elleri arkaya bağlamak nedir
kelepçede olmasa böyle bir şey yapılmaz
sizin bu yazdıklarınızdan sonra
avukat olduğunuza inanların aklına şaşarım
Eller yalnızca amiyane tabirle utanç verici suçlarda arkaya bağlanır , buna ters kelepçe denir.Bırakın ters kelepçenin avukata uygulanmasını herhangi bir suç işleyene bile uygulanmıyor.Yani bir avukata ters kelepçe suçüstü halinde (ki bu hal avukatın göz altına alınabileceği 'tek' haldir) bile uygulanamaz.

offf Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır.
daha ne diyim
her tür insan var işte.

Bunu polis eşi olduğum için biliyorum
normal bir vatandaş olsa bilmemesini anlayabilirim
ama avukat olduğunu iddia eden biri bunu bilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…