- Konu Sahibi mutluyuzbiz123
-
Hanımefendi siz bizi ne yerine koyuyorsunuz bilmiyorumAlah askına sız söyleyın ustumu arayacak ellerımı arkamdan tutup bız yapmısız gıbı davranmaları normalmı ustelık varsayımlarla yola cıkarak ...
el kelepçelemedıler ellerımı arkadan tuttular ya ben sızdenmı ogrenıcem ? Allah askına ya sız kımsınızHanımefendi siz bizi ne yerine koyuyorsunuz bilmiyorum
elleri kelepçelemek nedir
hele ki böyle bir basit olayda
hadi diyelim size inandık yaptılar
arkadan kelepçelediler diyorsunuz bu her suçta yapılmaz
yeni atanmış ta olsa polisler bunun eğitimini alıyorlar
az çok tv dizi haber seyrediyorsanız görmüşsünüzdür
kimlerin elleri arkadan kelepçelenir
avukat birine bunu mu öğreteyim
ya varya süpersinn.Tüm yorumlarınızdan, büronuzun aratılmasından , polisin size muamelesinden ve üzerinizin aranmasından , (hatta 'isbat' yazımınızdan ispat olacac p ile b yan yana bile değiller bunu her 4 yıllık mezunu bile bilir, birçok göze batan yazım yanlışınızdan) acizliğinizi bir hukuk sitesinde değil halka açık bir forumda yazmanızdan, herşeyi geçtim mesleği burada küçük düşürmenizden (hiçbir avukat bürosunun aranmasına müsade etmez, üstünün aranmasından bahsetmiyorum bile kimliği yanında olmasa da ) ve hiçbir hukuki argümanınızın olmadığından avukat olmadığınız ayan beyan ortada.Çünkü hiçbir avukat meslek onurunu böyle ayaklar altına almaz, gereken işlemleri yapar daha fazla ne yapabilirim diye üstadlarına danışır.
evet ve nedense bazı arkadaslar da polıs oyle davranamazmıs gıbı bırde ben yalan söyluyormusum gıbı benı sucluyorlar ya nasıl ınsanlar var ınsan demeye bın sahıt lazımBen sizin yerinizde olsam tazminat davası açardım burada mağdur olan benim. Sonuçta polisler ve işlerini daha titiz bir araştırmadan sonra yapmalılar. Yakaladıklarına da aynı muameleyi yapsalar bari... Suçsuzlar linç ediliyor suçlular el üstünde nedense.
Elleri arkaya bağlamak nedirel kelepçelemedıler ellerımı arkadan tuttular ya ben sızdenmı ogrenıcem ? Allah askına ya sız kımsınız
ıyı linç edıldıysen vardır bır sebebı boş konuşmak yaramıyor işye ne yaparsın:) sen devam et dinliyoruz biz seni he canım:))ya varya süpersinn.
ben biraz önce yazım tarzından nasıl olur da dilekçe yazabiliyorsunuz dedim diye linç edildim.
ama yuh diyorum yani, bir avukat bile (hukuk kazanabilmek için türkçe sorularını full yapmak gerek neredeyse) ispat kelimesini isbat yazıyorsa bişey demiyorum
ama konu sahibi hala iddia ediyor.
size katılıyorum. resmen milletle dalga geçmek için burada bişeyler yazdığını sanıyor arkadaş
ben biraz ortaya çıkarmaya çalıştım kendimce ama linç ediliyordum.
görünen köy de klavuz istemiyor ama.
Elleri arkaya bağlamak nedir
kelepçede olmasa böyle bir şey yapılmaz
sizin bu yazdıklarınızdan sonra
avukat olduğunuza inanların aklına şaşarım[/QUOTEınanıp ınanmakta tabı kı özgürsunuz:))
bak canım öncelikle avukatlık iddiasını bir kenara bırak ve türkçe yazmayı öğren.ıyı linç edıldıysen vardır bır sebebı boş konuşmak yaramıyor işye ne yaparsın:) sen devam et dinliyoruz biz seni he canım:))
Baktı inandıramadı bedduaya başladı avukat hanımcanınız ve keyfınız bılır:)dilerim aynı olayı bır gun yasarsınız
bak canım öncelikle avukatlık iddiasını bir kenara bırak ve türkçe yazmayı öğren.
ve bu şekilde hala doğru olmayan şeyleri yazmakla bizi değil kendini küçük duruma düşürüyorsun.
biraz önce sana cevap veren "feyzai" nickli arkadaşın mesela yazım tarzından ve her halinden belli mesleği de nasıl biri olduğu da.
yani sonuçta hiçbirimiz aptal değiliz.
sen ancak kendini ve kendin gibileri kandırabilirsin.[/QUO
Baktı inandıramadı bedduaya başladı avukat hanım
yok o size has birşey:))
türkçeyi senden öğrenecek değilim bu 1 İkincisi sen benım sevıyemde olamassın .bak canım öncelikle avukatlık iddiasını bir kenara bırak ve türkçe yazmayı öğren.
ve bu şekilde hala doğru olmayan şeyleri yazmakla bizi değil kendini küçük duruma düşürüyorsun.
biraz önce sana cevap veren "feyzai" nickli arkadaşın mesela yazım tarzından ve her halinden belli mesleği de nasıl biri olduğu da.
yani sonuçta hiçbirimiz aptal değiliz.
sen ancak kendini ve kendin gibileri kandırabilirsin.
Eller yalnızca amiyane tabirle utanç verici suçlarda arkaya bağlanır , buna ters kelepçe denir.Bırakın ters kelepçenin avukata uygulanmasını herhangi bir suç işleyene bile uygulanmıyor.Yani bir avukata ters kelepçe suçüstü halinde (ki bu hal avukatın göz altına alınabileceği 'tek' haldir) bile uygulanamaz.Elleri arkaya bağlamak nedir
kelepçede olmasa böyle bir şey yapılmaz
sizin bu yazdıklarınızdan sonra
avukat olduğunuza inanların aklına şaşarım
ben sizin seviyenizde zaten olamam. evet haklısınıztürkçeyi senden öğrenecek değilim bu 1 İkincisi sen benım sevıyemde olamassın .
Bunu polis eşi olduğum için biliyorumEller yalnızca amiyane tabirle utanç verici suçlarda arkaya bağladır , buna ters kelepçe denir.Bırakın ters kelepçenin avukata uygulanmasını herhangi bir suç işleyene bile uygulanmıyor.Yani bir avukata ters kelepçe suçüstü halinde (ki bu hal avukatın göz altına alınabileceği 'tek' haldir) bile uygulanamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?