Hayatımın Şokunu Yaşadım Sanırım:/

Daha önceki açtığı konularda sahibinden ilanları var
bence oraya kızdı
bakın oradan alışveriş yaparsanız avukat bile olsanız başınıza bunlar gelir
demek istedi gibi geldi
evet olabilir.
olayın baştan aşağı yalan olduğu belli ama konuyu açmasındaki amacını bende cidden çok merak ediyorum.

Arkadaşlar cıdden bı konu açtım paylaştıgıma paylaşacagıma bın pışman oldum yanı ..Bır derdım var konusunun ustune bır dertte sız ekledınız ya bravoo!!!!

Hayır bide tanımadığın bilmediğin adamdan sadece mesajla telefon mu alınır?
Hadi alındı diyelim, konu sahıbının kocası niye eşimle gelicem diyo yabancı adama.
Konu da neresınden tutarsan elinde kalıyor yani.

lütfen böyle yorumlar yapmayın.
siz sadece konu sahibi ne yazdıysa onlara yorum yapın.
sorgulayıp, soru sormak yasak.
biz yaptık, aldık ağızımızın payını da.

evet ve nedense bazı arkadaslar da polıs oyle davranamazmıs gıbı bırde ben yalan söyluyormusum gıbı benı sucluyorlar ya nasıl ınsanlar var ınsan demeye bın sahıt lazım
Suçlamaya gerek yok çok da severim ben polisleri Rabbim korusun onları ama bazıları gerçekten görevini kötüye kullanıyor her meslekte olduğu gibi.

Polisin sizi suçlaması için suç üstü yakalaması lazım. Ayrıca arama kararı olmadan işyerinize gelmek isteyemez, hadi geldi diyelim, çekmeceni açamaz, bakamaz, arayamaz POLİS DAHİİ olsa. Arama kararı çok net deliller olmadan çıkartılamaz.
Ayrıca adam sizi karıştırmış güya, neden telefon satmak için tekrar mesaj atsın? zaten telefonu size satmış! Siz dolandırmış olsanız aynı adamla neden görüşesiniz?

Okurken siz acaba amerikada yasiyormusunuz diye düsünmedim degil.
Film gibi yasadiklariniz.

Çoook ama çooook geçmiş olsun canım. Başına gelenler kabus gibi.
Ama birde şöyle düşün canım, iyiki POlislerimiz bukadar duyarli ve onlara güvenen madurlara yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Avukat değil mi konu sahibi? Kaç yıldır avukatlık yaptığını sordum cevap vermemişti. Belki mezun olmamıştır.

Gerilim flimine benzemis yaşadığınİz olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…