Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim derdim sevgilimin ailesi. Ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım var. Uzun zamandır ailesi ( x sevgilim ) baskı yapiyolardi. Artık istemeye gidelim diye. En sonunda ailem ikna oldu ve gün belirlendi. Sabaha kadar temizlik ikramlar hazırlık yaptık. Artik bekledigim an gelmisti . Ama hicbirsey beklediğim gibi olmadı. Kapıdan girişiyle müstakbel kayinpederimin ben kız istemeye gelmedim diyisi bir oldu. Hepimiz şoka uğradık. İçeri geçip oturdular babası hicbiseyden haberim yoktu , hep x le kızınız kendileri ayarlamislar dedi. Ben yanlarına hiç girmedim kızdığım için. Annesi bunun üzerine yanima geldi benim haberim vardı babasına demedim dedi Ve yine bir şok... bu olay üzerine yerin dibine girdim babam benim zorla verecek kızım yok dedi. Hicbisey olmamış gibi hala haberimiz yok deyip guluyolardi. Daha sonra da büyük kızım evde ayıp olmasın diyerek kalktilar ve hala annesi olacak kişi kapıdan çıkarken alaycı alaycı suratıma bakarak güldü. ( Bu arada x babasının herseyden haberı olduğunu ama yalan söylediğini söyledi. Kendisi de çok üzgün ve şaşkın ) NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM! YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER![]()
Kızmayın ama komik bir durum olmuş biraz zaman geçsin zaten neyin ne olduğunu anlarsınız evlenmeden iyi düşünün bu aile bugün böyle yaptıysa... Erken yaşta çökmeyin sonra
1. Sevgiline söyle, ailesini terk edip seninle evlensin.
İşi var mı? Parası var mı?
2. İşi ve parası yoksa ayrıl.
Ona kalsa herşeyi bırakıp gidelim diyo . Evet var
Benim 21 x in 27
Bence soyle oldu. Onlr iste istemiyor zaten belli. X ben itiyorum diye israr etti. Evde arbede yasandi. Elini fan vurup catlatacak kadar costuysa onlarda baktilar bu vazgecmicek iyi madem gidelim dediler. Gelmisken de sizi istemediklerini acik acik belli ettiler, hatta soylediler. X sizi istemediklerini biliyordu ama size geldiklerinde ailesinin o sekilde davranacagini tahmin edemedi.
Simdi x diyin ki ben ve ailem + ileride cocuklarim asla ve asla ailenle yuzyuze gelmek istemiyoruz. Dugun dogum hastalik olum de dahil. Kendi ailenin dugunune gelmemesini kaldirabilceksen, evine hic gelmemelerini yada cougunu hic alip goturenemeyi kabul etceksen bana bunun garantisini verirsen olur zamana birakalim ve emin olnca evlenelim. Haa bana yarin oburgun gorusceksin, torunlarini ozldiler, sende ne kincisin, bende senin ailenle gorusmem gibi argumanlarla asla gelme, gelenezsin. Ama senin annendir babandir istesende silemezsin, tek basina gider gorur gelirsin. Ammaa bana ordan doldurusa gelip geri donmeyeceginin ve ailenin asla aramizi bozmayacaginin da garantisini vermen lazim.
Tabiki cok utopik oldu. Soz verse de bunlara tutamaz bence. Cok akli basinda, cok efendi ailen var. Onlari bu camura bulastirma.
Daha once buna benzer bi mevzuu gordum. Kiz istenmiyor cocuk ille inat ediyor evleniyolar. Sonu tabiki husran. O anasina rest ceken, kavga eden adam, bosanma davasinda anam gibi kokmuyor, annem gibi uzerimi ortmuyor dedi. Var gerisini sen dusun.
Ne yapacaginiz belli ..Daha kendi oğullarını ciddiye almamışlar..Bir de sizi ve ailenizi küçük dusurmusler...Bu iş burda biter arkadaş hadi ben neyse derdim ben olsaydım ammaaa ailemle dalga geçtirmem..Benim derdim sevgilimin ailesi. Ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım var. Uzun zamandır ailesi ( x sevgilim ) baskı yapiyolardi. Artık istemeye gidelim diye. En sonunda ailem ikna oldu ve gün belirlendi. Sabaha kadar temizlik ikramlar hazırlık yaptık. Artik bekledigim an gelmisti . Ama hicbirsey beklediğim gibi olmadı. Kapıdan girişiyle müstakbel kayinpederimin ben kız istemeye gelmedim diyisi bir oldu. Hepimiz şoka uğradık. İçeri geçip oturdular babası hicbiseyden haberim yoktu , hep x le kızınız kendileri ayarlamislar dedi. Ben yanlarına hiç girmedim kızdığım için. Annesi bunun üzerine yanima geldi benim haberim vardı babasına demedim dedi Ve yine bir şok... bu olay üzerine yerin dibine girdim babam benim zorla verecek kızım yok dedi. Hicbisey olmamış gibi hala haberimiz yok deyip guluyolardi. Daha sonra da büyük kızım evde ayıp olmasın diyerek kalktilar ve hala annesi olacak kişi kapıdan çıkarken alaycı alaycı suratıma bakarak güldü. ( Bu arada x babasının herseyden haberı olduğunu ama yalan söylediğini söyledi. Kendisi de çok üzgün ve şaşkın ) NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM! YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER![]()
Kendisi inkar etse de bu böyle olacak evet biliyorum. Şöyle diyim olursa da misafir gibi gelir misafir gibi giderim dediğimde bende senin ailene öle yaparım dedi. Karmakarisigim.
Direk ayril. Asla asla bir daha aramasina bile karsilik verme. Azicik kendini seviyorsan. Onu dediyse, hele simdiden bitmistir. Al ailesini vur x' e.
Evet var dediğiniz para kaç lira sorması ayıp? Düğün yapmaya ve ev döşemeye yeter mi?
Evlendikten sonra nasıl geçineceksiniz? Ne iş yapıyor ve ne kadar kazanıyor?
Madem parası var, babasına olan 2000 tl borcu neden ödememiş?
Babasına olan borcu değil işte bu babasının ödediği borç. Güzellikle ödeyip yüzüne vurdular . Kendi iş yeri vardı memur olucam diye bıraktı ortagina