- Konu Sahibi mmmerrrvvve
Kızlar öncelikle söyleyim ben evli değilim ama bu bir sene içerisinde sevgilimle vereceğimiz karar tüm hayatimizi evliligimizi herşeyimizi etkileyecek. Öncelikle yüzeysel olarak kendimi ve sevgilimi tanıtıyim ayrıntıya giremicem kusura bakmayin bura herkesin girdiği bi platform. Üniversite öğrencisiyim, sağlık sektörü ve cok iyi bi bölümde okuyorum. Tüm mezun olanlar iş buluyo ve en az 5 bin lira maaş. Sevgilim mühendislik okuyor, memleketinde fabrika var hem de kendi dalının fabrikası var oraya girmek icin bi cok torpili var o da 2 bin lirayla ise başlar 3-4 bin falan olur ilerde. Mühendis olursa orda yasiyas. Fakat o düşük puanla girmis oraya isim hazır nasılsa diye calismamis. Yani saygınlık açısından bu eksi bi durum. Ve askeriyeye cok meraklı. Uzun donem yapıp subay olup yuzbasiliga kadar yukselcem diyo ben cok kararsız kaldım benim dusunceme cok önem veriyor asker esi olmak nasıl bisey sizce ne yapmali. asker ve asker esi yakininiz var mi. Ailesinin dilinden de korkuyorum oğlumuz senin puanın bölümün yüksek diye kendini yaktı falan diyecekler diye. Falan filan bi sürü şey var benim ailem de aradaki bu puan farkini sorun eder onun için askeriyeye mi gitse acaba. Kendi de cok istiyor ama iyi bi mühendis de olabilir işçilere hükmedecek ve fabrikada calisabililecek güce sahip napalim napalim
hayatımızın kararı