hayretler içerisindeyim hemde fazlasıyla..şok desem yeridir...sanırım doktor olucaksınız...saygı duyarım...bak canım pozisyonun ne olursa olsun sadece hemcins tavsiyesi olarak algılamanı rica ediyorum.... puandı bilmem neydi diye streslere girip kendinide sevgilinide yakma... kaldı ki aileniz insanların okul mertebelerindeki puan durumlarına mı göre değerlendiriyor....bunumu baz alıyor aileniz...bence çok yanlış bi düşünce...sevgilinizin ailesi elbettte böyle düşünür...ben olsam bende derim oğlumun hazır mesleği emeği varken bunca okumuşken sırf ailenin düşünceleri yüzünden bu duruma geldi diye....ayrıca yüzbaşılık öyle basit bişeymiş gibi görmeyin ne garantisi var...canım kendinizi yakmayın...puan farkıymış her ne zıkkımsa yazık etmeyin kendibize...asker eşi olmak kolaymı...ömür boyu asker beklemek gibi bişey...her an can tehlikesi allah muhafaza... bak ben 3 yıllık evliyim eşim askere gidecek hala ve inan her gün ölüyorum düşünmekten...sürekli içmde bi hüzün...nasıl olacak nasıl dayanacam bekleyecem korkusu.... sizinkini çok saçma buldum canım kızma ama sevgilinide caydır bence....ne yapın edin doğru dürüst yolunuzda ilerleyin...aileniz evleneceğiniz insanı puan durumuna göre değerlendiriyorsa şayet, bence bu durum iyi bişey değil...yazıktır...insanların karakterini puanlar belirlemez...bu sadece bi sınav sisteminin verdiği netice...nasıl böyle düşünürsünüz... aileniz de kızlarına layık birini istiyor anlaşılan elbette haklılar ama bunu puanlar belirlemez...kaldı ki mühendismiş....canım sana tavsiyem azıcık şükredin halinize...ve puana falan filana fazla takılmayın...allah muhafaza bi dert verir bi sağlık sıkıntısı verir allah, alın birazda bunla uğraşın der, o zaman görün bakalım puanmuş neymiş aklnıza geliyormu...şükredin ve yolunuza bakın....allah yardımcı olsun...