Hayatın içinden

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
832
268
103
34
Merhabalar ben 3 yıllık evliyim çok şükür bir sıkıntım yok ve sadece bir an kafama takılan şu o da eşimin amcası var ve çok iyi birisi çok nazik çok kibar hani kayınpederimden büyük ama kayınpederim de çok iyi birisidir ancak eşimin amcası daha nazik kibar ve mesaj atarken konuşurken keşke diyorum kayınpederim de öyle olsa idi kardeş arasında fark oluyor biliyorum kayınpederim de kibardır ancak örnek vermem gerekirse mesela eşim amcasına cuma mesajı attığında amcası 'teşekkürler oğlum amin gözlerinden öperim ' der mesela gözlerinden öperim kelimesini kayınpederim bana değil tabiki ancak hiç eşime bile söylememiştir bir an inanın keşke kayınpederim amcası olsaydı dedim yani tek kafama takılan bu oldu tabiki amcasının da eksiklileri vardır kimse 4*4 lük değildir çok şükür kayınpederim 3 senedir asla bir yanlışını vs görmedim çok cömerttir eli açıktır kendisi de memur köy hayatında yaşıyor çok iyilerdir ama işte bir an olsun amcasına imrendim ve keşke kayınpederimde birazzcık böyle olsaydı dedim acaba hata mı ettim bunu söylerken?? sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum????

Merhabalar ben 3 yıllık evliyim çok şükür bir sıkıntım yok ve sadece bir an kafama takılan şu o da eşimin amcası var ve çok iyi birisi çok nazik çok kibar hani kayınpederimden büyük ama kayınpederim de çok iyi birisidir ancak eşimin amcası daha nazik kibar ve mesaj atarken konuşurken keşke diyorum kayınpederim de öyle olsa idi kardeş arasında fark oluyor biliyorum kayınpederim de kibardır ancak örnek vermem gerekirse mesela eşim amcasına cuma mesajı attığında amcası 'teşekkürler oğlum amin gözlerinden öperim ' der mesela gözlerinden öperim kelimesini kayınpederim bana değil tabiki ancak hiç eşime bile söylememiştir bir an inanın keşke kayınpederim amcası olsaydı dedim yani tek kafama takılan bu oldu tabiki amcasının da eksiklileri vardır kimse 4*4 lük değildir çok şükür kayınpederim 3 senedir asla bir yanlışını vs görmedim çok cömerttir eli açıktır kendisi de memur köy hayatında yaşıyor çok iyilerdir ama işte bir an olsun amcasına imrendim ve keşke kayınpederimde birazzcık böyle olsaydı dedim acaba hata mı ettim bunu söylerken?? sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum????
Sessiz kalmayi tercih ediyorum allah baska derrt vermesin bacim

kavun kokusu kavun kokusu hayır deli değilim çok şükür sadece içimi dökmek istedim ne var ki
Ne demek ne var ya? Cidden bu derece saçma mısınız? Kayın peder iyiymiş, cömertmiş ama gözlerinden öperim diye mesaj atmazmış. Ya sabır. Bunda dert edecek ne var da içinizi döküyorsunuz?
Ya dalga geçiyorsunuz ya da akıl tutulması yaşıyorsunuz.

Keşkelerin kayınpeder adayımın da Allah kalbine biraz merhamet ve vicdan verse de sadece ben boşandım diye beni istememezlik yapmasa. Keşke. Allah büyüktür. Lütfen benim için dua eder misiniz? Sizin ki gibi iyi bir kayınpederim olsun. Kayınpederimin gönlüne yüce Rabbim biraz merhamet ve vicdan versin :(

@-Hopayy canım kıyamam sana amin Rabbim yardımcın olsun ben de neyi dert etmişim şimdi sen böyle yazınca
Kaç gecelerdir ağlıyorum. “Dul karı” denilip eziliyorum büzülüyorum. Bir bilseniz. Yüreğim acıyor sızlıyor. Biraz merhamet gelsin kalbine de sevdiğimle beni ayırmasın inşallah.

@-Hopefull Hopolur mu canım önemli olan insanlık ne saçma bir durum ya çok sinirlendim şuan olabilir bu hayatta herşey olabilir yeterki insanlihimizi kaybetmeyelim ben de neyi kafama takmışım kendime kızdım eşimin amcsasi ile kayınpederini kıyasladım her insan kendine özgüdür değil mi saygısızlık yapmadığı sürece insandır geri kalanı detaydır ama inanın Allah sabredenle beraberdir güzel günleriniz yakında olsun

@-Hopefull Hopolur mu canım önemli olan insanlık ne saçma bir durum ya çok sinirlendim şuan olabilir bu hayatta herşey olabilir yeterki insanlihimizi kaybetmeyelim ben de neyi kafama takmışım kendime kızdım eşimin amcsasi ile kayınpederini kıyasladım her insan kendine özgüdür değil mi saygısızlık yapmadığı sürece insandır geri kalanı detaydır ama inanın Allah sabredenle beraberdir güzel günleriniz yakında olsun
Teşekkür ederim inşallah amin.:KK68:

Keske benım olsa😁 bu bıraz acgözlülük gıbı bırsey yanı pasta yıyorsun ama cıkolatalı olsun ıstıyorun. Iste yıyon pastayı susta otur😁 Bızımkı laf sokmaya bayılır Allah rızası ıcın hıc parası yoktur. Evlenelı hıc aramadm o da benı aramadı😁 bı gelır ıyıdır bır gelır delıdır😁

Töbe estafurullah

Sosyal deney filan mı yapıyorsunuz?
Ya da yüksek lisans tezi için ön saha araştırması?
Değilse,ne düşünmem gerektiğini düşünüyorum şu anda.
Çok şaşkınım.

Back
X