- 21 Nisan 2016
- 832
- 268
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Merhabalar ben 3 yıllık evliyim çok şükür bir sıkıntım yok ve sadece bir an kafama takılan şu o da eşimin amcası var ve çok iyi birisi çok nazik çok kibar hani kayınpederimden büyük ama kayınpederim de çok iyi birisidir ancak eşimin amcası daha nazik kibar ve mesaj atarken konuşurken keşke diyorum kayınpederim de öyle olsa idi kardeş arasında fark oluyor biliyorum kayınpederim de kibardır ancak örnek vermem gerekirse mesela eşim amcasına cuma mesajı attığında amcası 'teşekkürler oğlum amin gözlerinden öperim ' der mesela gözlerinden öperim kelimesini kayınpederim bana değil tabiki ancak hiç eşime bile söylememiştir bir an inanın keşke kayınpederim amcası olsaydı dedim yani tek kafama takılan bu oldu tabiki amcasının da eksiklileri vardır kimse 4*4 lük değildir çok şükür kayınpederim 3 senedir asla bir yanlışını vs görmedim çok cömerttir eli açıktır kendisi de memur köy hayatında yaşıyor çok iyilerdir ama işte bir an olsun amcasına imrendim ve keşke kayınpederimde birazzcık böyle olsaydı dedim acaba hata mı ettim bunu söylerken?? sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum????