hayatın içinden

Bu ilişki tekrar başlasa bile iflah olmaz..Hem ailesiyle hem kendisiyle yüz göz olmanın dibine vurmuşsunuz..Birbirinize zarardan başka bir şey vermezsiniz..
Birbirinizi hat safhada yıpratırsınız..

Unutulmayan, acısı geçmeyen hiç bir şey yok..Bu acıyı yaşayacaksın..Sakin olacaksın, geçeceğini unutmayacaksın ve en önemlisi hatalarından ders çıkaracaksın..(Korunmadan beraber olup bebek aldırmak gibi)...

Bu arada şimdi ahlak bekçisi ablaların doluşur konuna..Bol bol kınanmaya hazır ol.

Evinden ayrılmamın nedeni bizim ilişkimiz artık öfkelendiğimiz de şiddete dönüşmüştü gözü hiç birşey görmüyordu bir defasında hastanelik olduk gözümü morarttı psikolojim alt üst oldu bebek aldırma nedenimiz ise üniversite son sınıf öğrencisiydim okulum devam ediyordu eğer ayrılmasaydık gelecek yaz düğünümüz vardı ailesi hazırlıklara başlıyordu erkek arkadaşımda para biriktiriyordu fakat kısmet olmadı hala toparlanamıyorum

hayatım da ilk defa onunla birlikte oldum o da isteyerek değil çok alkollüydüm hiç birşey hatırlamıyordum uyandığımda yanımdaydı.öğrenci olmasaydım zaten aldırmazdık hemen düğün yapardık gelecek yaza düşünüyorduk kısmet olmadı bitti.

Çok şükür ailelerimiz de sorun yok. onlar hala beni severler kendi çocuklarının hatalı olduklarını biliyorlar ve bebekten kimsenin haberi yok sadece ikimiz biliyoruz.bebekten sonra ben çok öfkeli oldum beni hiç bir zaman anlayamadı

Kiminle beraber oldun, kimin evinde oldun hiç anlamadim.
sabahlara kadar kapinda yatan cocuktan mi bahsediyorsun?
Hicbir sey anlamadim..
evet sabahlara kapımda yatan insanla. sözde beni çok seven değer veren sandığım insanla

evet o insanın nasıl değiştini hala anlam veremiyorum madem böyle olacaktı neden ailesiyle tanıştırdı neden bu duruma geldik bilemiyorum . ailelere gelince üniversite öğrencisiydim ev arkadaşımla kalıyordum anlaşamadım idareten erkek arkadaşımın evinde kaldım.çocuklarının çok takıntılı olduğunu kendileride bildikleri için onlar bana destek oldular ama nereye kadar işte ve bebek okulum daha bitmediği için aldırmak zorunda kaldık

Hikayenizdeki bütün kötülüklerin anasını düşüncesizlik (bu kadar yumuşatabildim) olarak gördüm. Aynı hataları tekrarlamamak için sevgilinizi unutmamanız gerekir, başka türlü aynı şeyleri tekrar yaşarsınız.

Yeni bir hayata adim at. Ama lutfen tekrar ayni hatalari yapma.
insanlara karşı öyle güvensizliğim var ki ben bu yaşadıklarımı unutamam başkasıyla da yeni bir hayat kuramam kafamdan bebek konusunu atamıyorum kimseye anlatamıyorum olmuyor

ilklerimi onunla yaşadığım için hafızamdan silemiyorum. evinden ayrıldıktan sonra defalarca ölmeyi denedim yapamadım. bu hayatta bu yaşadıklarım bana çok ağır geliyordu

Ne yaşanırsa yaşansın, yanlış bir yola gireceğine zararın neresinden dönülse kardır. Aklında ondan sonra birlikte olacağım adama ne derim, nasıl açıklarım, nasıl başkasıyla olurum tarzı sorular vardır diye tahmin ediyorum. Sen tövbeni et, kimsenin de birşey bilmesine gerek yok, Allah ile senin aranda kalsın, sen O'na affettirmeye çabala kendini. Kimseye bahsetme bu mevzudan, bizim toplumumuz ahlak abidesi insanlarla dolu, cahil demez, hataya düşmüş demez başka şey ilan etmeyi çok sever yalnızca. Bu senin kendi iradenle ve özgürlüğünle verdiğin bir karar kimseye kürtaj hakkını kullandın diye hesap vermek zorunda değilsin. Bu konuda duyduklarına kulak asma. Ama yaptığının yanlış olduğunun farkına varıp bundan sonra korunmana dikkat et aynı hataları tekrarlama. Hatalarından ders al. O adamdan tamamen kop. Kendine yeni bir sayfa aç. Mutlu olacağın ilişkiyi bul. Ve bu yeni sayfanı hatalarla kirletme.. Vazgeçmeyi bil. Onursuz birlikteliklerdense onurlu yalnızlıkları tercih et. Herşey gönlünce olsun

insanlara karşı öyle güvensizliğim var ki ben bu yaşadıklarımı unutamam başkasıyla da yeni bir hayat kuramam kafamdan bebek konusunu atamıyorum kimseye anlatamıyorum olmuyor

Evet, çok zor. Ama hata ikinizde. Yapacak bir sey yok. Olan olmuş. Gönül olmasin derdi.. ama bence birileriyle paylasin rahatlayin.
Ve en onemlisi bol bol tövbe edin, bol bol...

Çok teşekkür ederim kafamdaki soruları tamamen cevap verdiniz ben hatamın farkındayım. Geleceğim de ki insana nasııl açıklayabilirim ki bunları yaşadım diye bilmiyorum her gün Allaha dua ediyorum ağlıyorum. hakkımı helal etmiyorum beni bu duruma getirene. okul onun yaşadığı yerde olduğu için tekrar karşılaşmaktan korkuyorum. bana tekrardan bulaşmasından korkuyorum. onu gördüğümde ne yaparım nasıl davranırım bilmiyorum

Evet, çok zor. Ama hata ikinizde. Yapacak bir sey yok. Olan olmuş. Gönül olmasin derdi.. ama bence birileriyle paylasin rahatlayin.
Ve en onemlisi bol bol tövbe edin, bol bol...
bebek konusunu ilk defa sizinle paylaştım inanın psikiyatriye gidip paylaşacaktım sonradan yapamayacağıma karar verdim.elim sürekli istemsiz bir şekilde karnıma gidiyor sol elim hep karnımda olduğunu fark ediyorum kötü oluyorum

Paylas dedim ama paylasma vazgectim. Gunahlarini kimseye anlatma. Allaha Sığın tövbe et. Bu bir tramva tabiki. Dedigim gibi bol bol tövbe et ve tovbende samimi ol..
hakkinda hayirlisi olsun inşallah. .

Canim merak ettim, ne kadar süre ailesinin evinde kaldin? Ilk orda mi birlikte oldun?

Paylas dedim ama paylasma vazgectim. Gunahlarini kimseye anlatma. Allaha Sığın tövbe et. Bu bir tramva tabiki. Dedigim gibi bol bol tövbe et ve tovbende samimi ol..
hakkinda hayirlisi olsun inşallah. .
onu aldırdığımız günden beri her gün ağlıyorum tövbe ediyorum hafta olarak sayıyorum mesela şuan 7.5 aylık olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…