hayatın içinden

Canim merak ettim, ne kadar süre ailesinin evinde kaldin? Ilk orda mi birlikte oldun?
hayır onunla birlikteliğim 2013 haziranda olmuş alkollü olduğum için hatırlamıyorum nasıl geldiğimi bile. beni çok seviyordu.ailesinin evine götürmemiş işletiikleri otele götürmüş. ben derdim eğer evlenmeden biriyle birlikte olursam ki Allah korusun onunla ne olursa olsun evlenirim sevmesem de diye bundan mı öyle yaptı anlamadım bilmiyorum kötü günler

Söyledim sana kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin. Bu senin kararın, Allah'la aranda olan bir mevzu. Tövbe et ve maziye göm. Ve mutlaka bir psikolog desteği al. O adamdan da uzak dur. Böylesi bir hata yaşadığın adamla olmaz zaten bir daha, kesinlikle barışmaya kalkma. Görünce konuşma, sen bağını koparmaya bak. Bu hayatta kimse, yaklaşmasına izin verdiğinden fazlası yaklaşamaz yanına. Sen gerçekten uzak durmaya söz ver, bir iki zorlasa da elbet bırakacaktır peşini. Birliktelik yaşamana gelince.. Gerçekten seven adam bu tip şeylere takılmaz.. Ben başkasıyla ilişkiye girmiş diye aşkından vazgeçen görmedim, bakma bakire kızla evlenmem beylik cümlelerine. Sen yoluna bak. Güzel düşün ki güzellikler seninle olsun :)

Bu yaşadıklarımdan ötürü kaç kere ölmeyi denedim olmadı yapamadım ondan sonra hep Allahıma dua ettim canım çok yanıyor tek başıma bu yük ağır geliyor bunları yaşadığım için kendimden utanıyorum. Aslında umursamasam onu unutabilirim sorun bende de var mesela beni gece yine ararsa bu telefonu açmayacağım diyorum rehberden sildim bile ama aradığında saat kaç olursa olsun o telefona cevap veriyorum açmadan duramıyorum engel olamıyorum kendimeee

Ooo zil zurna sarhoş olup ilişkiye girme başkası ile öylesine sevgili olma çocuk aldırma rahatlığı

Senin yaşam biçimin amenna ama durulman lazım başka bişeyin yok şuan ona muhtaç hissediyon kendini sanırım bu his olmasa umursamazsın sen bir de gitme bile demesi zoruna gitmiş bu ortamları bilirsin üni.de sahiplenmez kimse seni sadece o anlık ait olursun...

ne diyorsun sen ne rahatlığından bahsediyorsun. ilk birlikteliğim oldu ve ben kendim de değildim diyorum. rahat birisi olsam burada bunu yazıyor olmazdım takmazdım geçti bitti derdim. o benim ilkim ve sonum yaşadıklarım.

Canım yazdıklarına istinaden söylüyorum ben ve son senen tabişimdi ağırlığı çöker

Engel olmak zorundasın. Engel olmazsan ileride çok pişman olacaksın.. Sevgi yada aşk değil ona karşı hislerin. Yapılan bir hatada ortak payınız olması ve muhtaçlık hissi. Bunu aşkla karıştırma. Bu şekilde devam edersen hayatını ileride şuankinden daha da mahfedeceksin. Herşeyi bırakıp yeni bir sayfa açmak yada bu yolda ilerlemek üzere 2 yolun var. Ben sana fikrimi söyleedim. Gerisi sana kalmış.. İnşallah akıllı bir kızsındır, yoksa ileride sözlerime geleceksin..

ilginizden ötürü teşekkür ederim sizi dinleyeceğim bana çok yardımcı oldunuz ferahladım

Sarhoş olmanın istemediğin şeyler yapmana sebep olmayacağını hele de ertesi gün birşey hatırlamamana yol açmayacağını hayatında bir kez bile sarhoş olan herkes bilir. Alkol sadece isteyip de cesaret edemediğimiz hareketleri daha kolay sergilememize yarar ve kimseyi kandırmayalım bal gibi de herşeyi hatırlarsın. Madem sevdin seviştin arkasında dur sen kınayanlara bakma. Hatalar insanlar için.
Erkek arkadaşına gelecek olursak o ilişkiden artık bir cacık olmaz. Daha 20 yaşındasın kaç kurtul kendine yeni bir saya aç. Yaşından dolayı şimdi başkasıyla olmaz mutlu olamam diye düşünüyosun ama öyle de bir oluyo ki kendin bile şaşırıyosun. Dilerim Rabbim güzel insanlar çıkarır karşına ve bu kötü günleri unutturur. Eğer kendini birazcık seviyorsan o hasta adamdan uzak dur

Evlenmemeniz iyi olmuş
Zira bu ilişkiden sağlıklı bir şey çıkmaz
Okulunu tamamla ve yoluna devam et
Zaaflarına kapılma, onsuz olamam, güvenemem diye bir şey yok
Hayatta her şey insanlar için
Aynı hatalara bir daha düşmemeye çalış

Hala aşk meşk düşünceğine bence oturda dua et canını aldığınız günahsız için ALLAH affetsin diye öldügünde bunun hesabini verceksin aşk meşk gelip geçici

Ayrıca alkollüydüm hatrlamiyorum ayaklarinida geç hangi alkol bukdar şuurunu kaybettirdi sana salak degil burdaki insanlar klişe hikayeleri birakin artk uyuz oluyorum sizin gibi insanlara bianlik zevkler için ALLAHIN verdigi cana kiyabiliyosunuz sokaktaki köpekler yavrusunu bulamadimi ortaligi ayaga kaldiriyo be utanin madem bi halt yiyosun korun bari dikkat et yap yap aldir bebegi ohh ne ala memleket be ALLAH ıslah etsin sizin gibileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…