işte klasik ben masumum yalanları birde bunun zorla yaptı versiyonları var ki yapan kişi de prof.tecavüzcü ne üst başın yırtılıyor ne darp izi bırakıyor :)Ayrıca alkollüydüm hatrlamiyorum ayaklarinida geç hangi alkol bukdar şuurunu kaybettirdi sana salak degil burdaki insanlar klişe hikayeleri birakin artk uyuz oluyorum sizin gibi insanlara bianlik zevkler için ALLAHIN verdigi cana kiyabiliyosunuz sokaktaki köpekler yavrusunu bulamadimi ortaligi ayaga kaldiriyo be utanin madem bi halt yiyosun korun bari dikkat et yap yap aldir bebegi ohh ne ala memleket be ALLAH ıslah etsin sizin gibileri
Aynen ya valla sinir oluyorum boyle insanlara sanki karsilarinda salak varmis gibi kalkmis konu acmis bide ondan baskasiyla evlenmek istemiyorum napicam diyo sanki tek sorun oymus gibi bukdarda bencil olunmaz ya yaşı küçük cahillik dicem ama afedersin o işe gelince pek bi akillilar ondan sonrada bi kürtaj hadi oldu bitti bu ne yaişte klasik ben masumum yalanları birde bunun zorla yaptı versiyonları var ki yapan kişi de prof.tecavüzcü ne üst başın yırtılıyor ne darp izi bırakıyor :)
Olan da bebişlere oluyor bebişin ne suçu var ki :'(
Aynen ya valla sinir oluyorum boyle insanlara sanki karsilarinda salak varmis gibi kalkmis konu acmis bide ondan baskasiyla evlenmek istemiyorum napicam diyo sanki tek sorun oymus gibi bukdarda bencil olunmaz ya yaşı küçük cahillik dicem ama afedersin o işe gelince pek bi akillilar ondan sonrada bi kürtaj hadi oldu bitti bu ne ya
Bebek falan düşündükleri yokki evlenmeden ve erken yaşta cinsellik bu yüzden tehlikeli cünkü insanin sonu belli degil bak evlenemicez diye aldirdik diyo okudugum için diyo..madem okuyosun neden kafa bu işlere calisiyo ki bunu anlamiyorum ben nekdar meraklilar herseyi erkenden yaşamayaKlasik üni işte eskisinden beter şimdi ortam tamam cinsellik kötü değil bari korunun ve kemdinizede dürüst olun ayrıca belirtmiş başkasıylada öylesine çıkmış ee karakter belli içkiliymişte anlamamışta ama hotele gidişi biliyor yalan söyleme bari ah o bebişin ne suçu vardı ben böyle şeylere dayanamıyorum işte
Bebek falan düşündükleri yokki evlenmeden ve erken yaşta cinsellik bu yüzden tehlikeli cünkü insanin sonu belli degil bak evlenemicez diye aldirdik diyo okudugum için diyo..madem okuyosun neden kafa bu işlere calisiyo ki bunu anlamiyorum ben nekdar meraklilar herseyi erkenden yaşamaya
Bende zaten bu yüzden karşıyım diyorum ya cünkü bu yaşlarda o olgunluga erişip yaptiklarinin arkasinda duramiyolar genellikle..olanda işte bebeklere oluyo hepYok ben buna karışamam kişi yaptığının arkasında durabilecekse ve o olgunluğa erişmişse amenna yaşar en doğal hakkı ama bizde okul bitene kadar herşey yok benim ailem var yok beni böyle kabul etmezler ee zevk içinseyken ailen yok muydu ? Korunsunlar bari olay basit bu kadar bebeğin ne suçu var ki ?
Böyle dedikmide işte dedigin gibi benim hayatim benim özelim aldirmaya geldimi ALLAHIN verdigi canı aldiriyolar ama nasi vericekler hesabini bunun ALLAHA cok merak ediyormValla yorum yapamıycam hep benim özel hayatım, sevdiğimle birlikte oldum bekaretin önemi yok gibi bir sürü saçma sapan laflar Allah Hidayet versin ha ilerde kızlık zarı diktirmek için doktor aramayın öyle kabul edenlerle evlenin..
Bende zaten bu yüzden karşıyım diyorum ya cünkü bu yaşlarda o olgunluga erişip yaptiklarinin arkasinda duramiyolar genellikle..olanda işte bebeklere oluyo hep
Sevgilimle şubat 2013'ten beri tanıştık.
Ve haziran sonu ayrıldım.
ayrıldıktan iki gün sonra başkasıyla konuştum.
ayrıldığım sevgilim beni kaçırdı .
ekim ayında ayrıldık.
Bu ayrılıktan sonra insana aşık olmuştum.
Bana tekrar döndü aylardan Şubat 2014
ailemle tanıştılar
evinden ayrıldım.
2014 kasım ayında sabah 5:30 da aradı
bebek aldırdık
Bu kadar rahatlık nedir ya ben kaç yıllık sevdiğimin evine söz takılınca gittim gitsem ailemin haberi mi olacaktı, bizde üniversite okuduk iş çocuk aldırmaya kadar gitmiş, o beden o ruh bunu nasıl kaldırsın evli olup ayrılsan ailen derdine derman olur ama şimdi erken yaşlarda evlenenlere kızarlar erken yaşta herşeyi yaşarlar bu ne tezatlıktır.. Konu sahibi çok gençsin çok cahilsiniz tecrübesiz manasında yapmayın kıymayın kendinize, hayat sandığınız kadar pembe panjurlu evler sunmuyor kimse kimseye acımıyor..Böyle dedikmide işte dedigin gibi benim hayatim benim özelim aldirmaya geldimi ALLAHIN verdigi canı aldiriyolar ama nasi vericekler hesabini bunun ALLAHA cok merak ediyorm
Benim dusunceme göre nolursa olsun bi insan kendini bilmeli belirli sınırları olmali bana göre cok yanlis ama kimseninde namus bekcisi degilim yaparsada ALLAHA verir hesabini günahi ona biz karisamayiz ztn ama bi can almislar hala aşk meşk derdindeler ona deliriyorum yaÇoğu ablalarını örnek alıyor diktirir evlenirim son senem de bu tipler kimlere kapak attı kandırdı diktirmeden hiç muhattap almadıkları insanlar 18 geçmiş kararını verebilirler ama olumsuz yönde karar alıp kadınlığı da rezil ediyorlar bi tehdit koşa koşa gidiyolar adım çıkmasın diye tutup suç duyurısunda bile bulunamıyorlar ve arada kaynayan bebişler oluyor.
Valla ben hic cahillik gencligede inanmiyorum sınırlarını bilen adam gibi davranan başariyo bunu 20 yasinda tanidigim ne insanlar var okuluna işine gücüne bakiyo..sevgili olsunlar olmasinlar diyen yok ama lutfen biraz hadlerini bilsinler ya simdi babasi annesi duysa nolur ne haklari var onlara bu tarz şeyleri yasatmaya nekdar meraklilar şu cinsellige nekdar meraklilar herşeyi yaşından önce yaşamayaBu
Bu kadar rahatlık nedir ya ben kaç yıllık sevdiğimin evine söz takılınca gittim gitsem ailemin haberi mi olacaktı, bizde üniversite okuduk iş çocuk aldırmaya kadar gitmiş, o beden o ruh bunu nasıl kaldırsın evli olup ayrılsan ailen derdine derman olur ama şimdi erken yaşlarda evlenenlere kızarlar erken yaşta herşeyi yaşarlar bu ne tezatlıktır.. Konu sahibi çok gençsin çok cahilsiniz tecrübesiz manasında yapmayın kıymayın kendinize, hayat sandığınız kadar pembe panjurlu evler sunmuyor kimse kimseye acımıyor..
Benim dusunceme göre nolursa olsun bi insan kendini bilmeli belirli sınırları olmali bana göre cok yanlis ama kimseninde namus bekcisi degilim yaparsada ALLAHA verir hesabini günahi ona biz karisamayiz ztn ama bi can almislar hala aşk meşk derdindeler ona deliriyorum ya
Himm. Kim peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?