hayatın içinden

evet kesinlikle olursa böyle olur olan oldu deyip de başkaları gibi devam edemem. bir ten dokunda bin acılar verdı bana zaten bunu atlatmam uzun yıllarımı alacak . desteğğin için ALLAH senden razı olsun

Dikkat et ama otele gittiğini hatırlıyor alkolü içerken duracaktı aman ya diye içmeyecekti oteli hatırlıyor gerisi yok yani öylemi klasik yalan bunlar tatlım
senin aklın buradan belli otele gittiğimi nasıl hatırlayım. uyandığım da kendimi oradan buldum otele getirmiş dedim okuyamıyorsun gözlük kullansan iyi olacak

evet kesinlikle olursa böyle olur olan oldu deyip de başkaları gibi devam edemem. bir ten dokunda bin acılar verdı bana zaten bunu atlatmam uzun yıllarımı alacak . desteğğin için ALLAH senden razı olsun
Amin sendende razı olsun..kırdıysak kusura bakma hakkını helal et ama dedigim gibi çok hassas bi konu çıldırdı herkes haklı olarak cok üzücü bi durum

hayır kimsenin haberi yok bu acıdan sadece o ve ben. Tek sıgınağım ALLAHım her gün her zaman dualarımı eksik etmiyorum. zor ve kötü günlerim ne zaman geçecek bilmiyorum. bir beklentim yok hayattan

Amin sendende razı olsun..kırdıysak kusura bakma hakkını helal et ama dedigim gibi çok hassas bi konu çıldırdı herkes haklı olarak cok üzücü bi durum
farkındayım siz konu için çıldırdınız ben ise bunları yaşadım şuan nasıl ayakta ve güçlü görünüyorum bunu bile anlayamıyorum

Bak bu hatayi yapma iste. Once bir doktora git, antidepresan baslar sanirim sana, en azindan biraz duzene girersin, sonra okuluna odaklan. Okulun senin hayatini belirleyecek. Yaptigin bir seyden dolayi tum hayatini yok etme.
açıkcası doktora gidip bu yaşadıklarımı anlatmaya korkuyorum çok istiyorum ama yapamıyorum

açıkcası doktora gidip bu yaşadıklarımı anlatmaya korkuyorum çok istiyorum ama yapamıyorum

Doktor seni yargilamayacaktir. Yardimci olmaya calisacaktir. Boyle icine kapanma. Sadece git bit doktora, olmazsa tanimadigin bir yere git. Yada yasadiklarini anlatma, sadece cok kotu durumda oldugunu soyle yasadiklarini anlatmadan.
Depresyon teshisi koyar muhtemelen zaten.

senin aklın buradan belli otele gittiğimi nasıl hatırlayım. uyandığım da kendimi oradan buldum otele getirmiş dedim okuyamıyorsun gözlük kullansan iyi olacak

Zaten hep aynı oluyor bu olaylar ne hikmetse klasik klasik yalanlar ne içtin sen böyle sarhoş olmak mı istedin ?

Bundan somra sadece kariyerine okulana odaklan kimseye de hesap vermek zorunda da dwğilsin dik dur ezdirme kendini seçtin oldu bundan sonra seçimlerin yarına odaklı olsun

Türkiye de bu durumlar için görüşler çok farklı o yüzden korkuyorum ama dediğiniz gibi yapmayı deneyeceğim

hiç alkol kullanmayan birisi bir anda içerse haddinden fazla böyle olur. Olmayan şansımla bunları deneyeceğim

ayıplamak haddimize değil.herkes hata yapabilir.evlatlarımızın başına gelmeyeceği ne malum?tabiki insan kendini bilmeli ve herkese güvenmemeli.sen güvenerek hata yapmışsın.evinde kalmaklada bence hata yapmışsın.senin rızan olmadan seninle birlikte olmuş,bunun adı tecavüz değilde ne?sen bu adamdan hala nasıl nefret etmiyorsun anlayamıyorum.bundan sonra o adama güvenirsen seni dahada zor günler bekliyor emin ol canım.bundan sonra kendine gel ve hatalardan ders çıkar

hiç alkol kullanmayan birisi bir anda içerse haddinden fazla böyle olur. Olmayan şansımla bunları deneyeceğim

Haddinden fazla içip kendinimi kanıtlamaya çalıştın ?

Olmayan şans diye bişey yok silkelen kendibe gel yaşadın bitti ardında kaldı önüne bak geriye bakarak yürüyemezsin asla arkadaşlarını örnek alma o öyle yaptı kurtuldu bu şöyle yaptı ben yapmışım nolcak gibi

Doktora git konuş farklı bakmazlar ne insanlar gidiyor oraya ve kendine dürüst olmaya başla bu düşüncelerden de uzaklaş hobi edin evde bileklik yapsan bile kafan dağılır

EN KIZDIGIM ŞEY...B.ktan sacmasapan ılıskı ıcın bır canlıyı yok ettınız oyle mı..Yaşın da en cok 20dır..Bu kafayla gıdersen cok yara alırsın ...Önce kendıne gel sen bence...Korunma yöntemlerıne calıs sonra ılıskı yap..!!Yazık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…