ALLAH affetsin ve yardimci olsun inşallah bundan sonrada kendine dikkat et ve bidaha kimseyle evlenmeden birliktelik yasama nasılsa olan oldu diye seni kandirmaya calisan cok olucaktir yasin daha cok genc kanma ALLAHA sığın kendini günaha sokma boş yere bu dunyanin oteki tarafida var okulu oku ALLAHTA ınsallah duzgun bi insan cikartsin karsina yuvani kur ve hersey ilk kez olucakmis gibi birlikteligini ona sakla tmm mi cnm bikere yanlis oldu diye hep yanlis yapmak zorunda degilsin dogrularinla devam et yoluna
senin aklın buradan belli otele gittiğimi nasıl hatırlayım. uyandığım da kendimi oradan buldum otele getirmiş dedim okuyamıyorsun gözlük kullansan iyi olacakDikkat et ama otele gittiğini hatırlıyor alkolü içerken duracaktı aman ya diye içmeyecekti oteli hatırlıyor gerisi yok yani öylemi klasik yalan bunlar tatlım
Amin sendende razı olsun..kırdıysak kusura bakma hakkını helal et ama dedigim gibi çok hassas bi konu çıldırdı herkes haklı olarak cok üzücü bi durumevet kesinlikle olursa böyle olur olan oldu deyip de başkaları gibi devam edemem. bir ten dokunda bin acılar verdı bana zaten bunu atlatmam uzun yıllarımı alacak . desteğğin için ALLAH senden razı olsun
hayır kimsenin haberi yok bu acıdan sadece o ve ben. Tek sıgınağım ALLAHım her gün her zaman dualarımı eksik etmiyorum. zor ve kötü günlerim ne zaman geçecek bilmiyorum. bir beklentim yok hayattandaha cok gencsin. Yillar herseyi unutturur. Okulunu bitirmediysen bitir, is guc sahibi olmaya bak. Dur bakalim daha neler olur. Cok asiri uzuldugum seyleri senin yasindayken su an hatirlamiyorum bile. Icin sizlayabilir bebegini aldirdigin icin, ama unutma gunahi affeden de Allahtir. Cok dua et, ve tovbe et. Allah tovbe edenleri sever.
Allah'a cok dua et, eminim ki sana da guc vericektir.
Ailen bu durumu biliyor mu ? ya da bilsinler veya bilmesinler kimseye de anlatmak zorunda deyilsin, seni destekliyorlarmi ?
hayır kimsenin haberi yok bu acıdan sadece o ve ben. Tek sıgınağım ALLAHım her gün her zaman dualarımı eksik etmiyorum. zor ve kötü günlerim ne zaman geçecek bilmiyorum. bir beklentim yok hayattan
farkındayım siz konu için çıldırdınız ben ise bunları yaşadım şuan nasıl ayakta ve güçlü görünüyorum bunu bile anlayamıyorumAmin sendende razı olsun..kırdıysak kusura bakma hakkını helal et ama dedigim gibi çok hassas bi konu çıldırdı herkes haklı olarak cok üzücü bi durum
Okuluna odaklaniyormusun ?
hayır maaleesef
amin çok teşekkür ederim inşallah sizlerin dediği gibi olurBir insan için en kötü şey Allah'ın rahmetinden, merhametinden ümidi kesmektir, yeterki samimi ol herşey yoluna girer..
açıkcası doktora gidip bu yaşadıklarımı anlatmaya korkuyorum çok istiyorum ama yapamıyorumBak bu hatayi yapma iste. Once bir doktora git, antidepresan baslar sanirim sana, en azindan biraz duzene girersin, sonra okuluna odaklan. Okulun senin hayatini belirleyecek. Yaptigin bir seyden dolayi tum hayatini yok etme.
açıkcası doktora gidip bu yaşadıklarımı anlatmaya korkuyorum çok istiyorum ama yapamıyorum
senin aklın buradan belli otele gittiğimi nasıl hatırlayım. uyandığım da kendimi oradan buldum otele getirmiş dedim okuyamıyorsun gözlük kullansan iyi olacak
Türkiye de bu durumlar için görüşler çok farklı o yüzden korkuyorum ama dediğiniz gibi yapmayı deneyeceğimDoktor seni yargilamayacaktir. Yardimci olmaya calisacaktir. Boyle icine kapanma. Sadece git bit doktora, olmazsa tanimadigin bir yere git. Yada yasadiklarini anlatma, sadece cok kotu durumda oldugunu soyle yasadiklarini anlatmadan.
Depresyon teshisi koyar muhtemelen zaten.
Türkiye de bu durumlar için görüşler çok farklı o yüzden korkuyorum ama dediğiniz gibi yapmayı deneyeceğim
Zaten hep aynı oluyor bu olaylar ne hikmetse klasik klasik yalanlar ne içtin sen böyle sarhoş olmak mı istedin ?
Bundan somra sadece kariyerine okulana odaklan kimseye de hesap vermek zorunda da dwğilsin dik dur ezdirme kendini seçtin oldu bundan sonra seçimlerin yarına odaklı olsun
haklıısnız kendim için en doğru olanı sanırımAnlatma derdini, sadece durumunu anlat. O ilaclar seni hic olmazsa biraz ayakta tutucak, sonra zaten yavas yavas birakirsin.
hiç alkol kullanmayan birisi bir anda içerse haddinden fazla böyle olur. Olmayan şansımla bunları deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?