cok uzuluyorum sizin gibi kizlari gorunce.
Ama artik olan olmus bundan sonra kendine eziyet etme bari. Tovbe et yurekten, ve artik hayatinda yeni bir sayfa ac. Daha cok gencsin. Kimler cikar karsina, yeterki sen kalk su dustugun yerden. O adamin kendine hayri yok, sana mi olucak ?
Canım benim bizde bunları yaşıyorsun diye yazdık, beter ol demedik genceciksin bunları yaşamana üzüldüm ,güvenmeyin kimseye insan tabiki sever hepimiz kalp taşıyoruz insanı sevmeyen kediyi köpeği sevmeyen Allah'ı sevebilir mi bu kadar rahat hareket etmeseydin tamam erkek arkadaşın çık görüş ama bir yerde dur çizgin olsun, oda bunu bilsin hepimiz biliyoruz ki alkol aklı götürür o zaman ne yapacaktın içmeyecektin.. Okuldayken benim arkadaşlarımda içerdi asla bulunmazdım o ortamda . Sen kendini düşünmezsen kimse düşünmüyor , ben senden büyüğüm bir genç kızın bu bedelleri ödemesi üzüyor beni ,çok erken yaşıyorsunuz herşeyi 30 yaşında evlendim ölmedim cinselliksizlikten .. Sadece sana söylemiyorum 16 yaşında kendini 30 yaşında gibi gören çocuklar var.. Olan olmuş artık hatalarından ders al okulunu bitir önüne bak .. İnş herşey daha güzel olur daha aklı başında olur..Siz benim duygularımı içimdeki hislerimi acımı biliyor musunuz beni tanıyor musunuz bu kadar acı konuşmasanız çok iyi olurdu zaten canım yanıyor her gün ölüyorum. söylediklerimi yalanlayanlar alkolden ötürü ben kendimi biliyorum isteyerek birlikte olmuş olsaydım burada belirtim. bu insan benim evime.canıma.hayatıma.bebeğime kast etti buraya yazdıklarım yaşananların bir kısmı daha derinleri var bana yaşattıkları. alkol benim hayatımı bitirdi. çünkü sürekli alkol kullanan birisi değilim.o günden sonra ağzıma bile almadım.bebek psikolijisinden hiç çıkamadım benım asıl acım o suçsuz bebeğin ölümü.bana ise bunları yaşatıp hiç bir şey olmamış gibi davranan insanın nasıl vicdanın rahat olması.vebali büyük. bebeği önemsememiş olsam bu kadar kafayı yemezdim davranış bozukluklarım ruhsal sorunlarım var illa bunları mı yazayım buraya. bebeğimizin canını nasıl aldıysak kendi canımı da almak istedim meleğimin yanına kavuşayım diye olmadı. ameliyat sonrasında doktordan onu görmek istedim çok ağladım göstermediler içim yanıyyor omuzlarımda ki acım yüküm büyük. okulumu bitireceğim ama gelecek başkasıyla düşünemiyorum. bebeğimin vebali üstümde unutamam yapamam o kadar içim acıyor ki eğer onu aldırmasaydık şimdi aralık da doğacak olacaktı ben bunları kafamdan atamazken ah siz insanları anlamıyorum ama siz de haklısınız bende bir başkası için böyle ön yargılı konuştum ama ne konuştuysam başıma geldi. Size tavsiyem basınıza gelmedikçe baskasının acısını anlayamazsını Büyük lokme yiyin ama Asla ve Asla BÜYÜK konuşmayın.Allah yaşatmadıkca kimseyi öldürmüyor.bunu anladım
Sen böyle düşündüğüne göre gayet iyi biliyorsun herhalde benim aklımın ucundan dahi geçmedi. haklısın yasayanlar söyleyenler emin konuşur tıpkı senin gibi
tanımadığınız halde o insan hakkında çok doğru konuşuyorsunuz katılıyorum size doğru cümleler işte ben bu durumdan nasıl kurtulacağımı bilemiyorum. bir başkasıyla hayat kurmak bir ömür sürdürmek nasıl olur ki içimdeki o acı ile yapamam yani bilemiyorum
Evet çok iyi bilirim alkolün etkilerini de üni ortamlarını da buradan da sen gibileri görüyoruz onlarda etken burda ne yalanlar ortaya çıktı bebişe üzüldüm sadece zevk uğruna yitip giden
Bak işte aldigin tepkiler bu yüzden anladin mi guzelim sen simdi kendini bizim yerimize bi koy dışardan bak olaya nekdar sinirlenirsin okdar üzüldükki o bebegine daha 20 yaşındasin ne geregi vardi herseyi bukdar erken yaşamanin lutfen uzak durun şu alkolden ayrica vücudunuza zarar ahiretinize zarar hayatiniza herseyinize zarar..bian önce yaşadiklarindan tövbe et ve ALLAH tan af dile sen birak elin adamini kendini ALLAHA affettirmeye bak cok ciddiyim bak bu dünyadada öteki taraftada hesabini veremezsin canim benim topla kendini duzelt hayatinihaklısıınız herkesten özür dilerim düşenmiyorum kafam beynim yerinde değil yaşıyorum ama nasıl yaşadığımı bir Allah bir ben biliyorum acımı kimse bilmiyor. herşeye kapattım kendimi. sorunlarım var gördüğünüzz üzere çözülecek sorunlar değil. çok bulanığım. Allah kimseye yaşatmasın kimse kimseyi kınamasın.bu bebeğin kaç haftalıktı işte kaç aylıktı derken şimdi hep diyeceğim şu olacak bebeğimi aldırmamış olsaydım bu yaşında olacaktı aramızda bu yaş kadar fark olacaktı onu hep özlemle hasretle anacağım ona kavuşacağım günü bekleyeceğim küüçük meleğime.
Sen herkesi kendin gibi sanma.
Bak işte aldigin tepkiler bu yüzden anladin mi guzelim sen simdi kendini bizim yerimize bi koy dışardan bak olaya nekdar sinirlenirsin okdar üzüldükki o bebegine daha 20 yaşındasin ne geregi vardi herseyi bukdar erken yaşamanin lutfen uzak durun şu alkolden ayrica vücudunuza zarar ahiretinize zarar hayatiniza herseyinize zarar..bian önce yaşadiklarindan tövbe et ve ALLAH tan af dile sen birak elin adamini kendini ALLAHA affettirmeye bak cok ciddiyim bak bu dünyadada öteki taraftada hesabini veremezsin canim benim topla kendini duzelt hayatini
Dilerim senin başına da gelmez benim durumum. o zaman hatırlarsın beni
merak etme gelmez bilinçli davranırım ben zevki sefa uğruna bebişimi kaybetmem başına gelende bişey yok bu da klasik ne geldi başına tecavüz mü ? Sen yaşamak istedin yaşadın hepsi bu seçimlerinin doğurduğu etkenler bunlar korunmaya özen gösterseydiniz keşke
Canım benim bizde bunları yaşıyorsun diye yazdık, beter ol demedik genceciksin bunları yaşamana üzüldüm ,güvenmeyin kimseye insan tabiki sever hepimiz kalp taşıyoruz insanı sevmeyen kediyi köpeği sevmeyen Allah'ı sevebilir mi bu kadar rahat hareket etmeseydin tamam erkek arkadaşın çık görüş ama bir yerde dur çizgin olsun, oda bunu bilsin hepimiz biliyoruz ki alkol aklı götürür o zaman ne yapacaktın içmeyecektin.. Okuldayken benim arkadaşlarımda içerdi asla bulunmazdım o ortamda . Sen kendini düşünmezsen kimse düşünmüyor , ben senden büyüğüm bir genç kızın bu bedelleri ödemesi üzüyor beni ,çok erken yaşıyorsunuz herşeyi 30 yaşında evlendim ölmedim cinselliksizlikten .. Sadece sana söylemiyorum 16 yaşında kendini 30 yaşında gibi gören çocuklar var.. Olan olmuş artık hatalarından ders al okulunu bitir önüne bak .. İnş herşey daha güzel olur daha aklı başında olur..
merak etme gelmez bilinçli davranırım ben zevki sefa uğruna bebişimi kaybetmem başına gelende bişey yok bu da klasik ne geldi başına tecavüz mü ? Sen yaşamak istedin yaşadın hepsi bu seçimlerinin doğurduğu etkenler bunlar korunmaya özen gösterseydiniz keşke
ALLAH affetsin ve yardimci olsun inşallah bundan sonrada kendine dikkat et ve bidaha kimseyle evlenmeden birliktelik yasama nasılsa olan oldu diye seni kandirmaya calisan cok olucaktir yasin daha cok genc kanma ALLAHA sığın kendini günaha sokma boş yere bu dunyanin oteki tarafida var okulu oku ALLAHTA ınsallah duzgun bi insan cikartsin karsina yuvani kur ve hersey ilk kez olucakmis gibi birlikteligini ona sakla tmm mi cnm bikere yanlis oldu diye hep yanlis yapmak zorunda degilsin dogrularinla devam et yolunabiliyorum canım bende sizin gibi tepki veriyordum çevreden ordan buradan duyunca kendim yaşadım halim içler acısı. onların hepsini yapıyorum duygumu,acımı,dualarımı,tövbelerimi hepsini Sonum hayır olsun Allah büyük
Bir insan için en kötü şey Allah'ın rahmetinden, merhametinden ümidi kesmektir, yeterki samimi ol herşey yoluna girer..hayat ve insanlar bana erken yaşta gerçekleri gösterdi acıyı tatlıyı ölümü acıyı. artık herşeyden uzak duruyorum ama ne fayda bütün zararları gördüm. bundan sonra Tek duam Allahım beni affetsin beni bu duruma düşüren o insanı da Allaha havale ediyorum
Oyle, ama su an kiniyorsun. Insan ogluna kinamak yakismaz canim.
Hayat kısa sende yaşayıp göreceksin bana burada bilmişlik gösterirken kendini benim durumda bulacaksın bundan emin ol güzelim. hayat sürprizlerle dolu o sürpriz sana çıkacak
Kınamıyorum ki ne ise onu diyorum tatlım korunmak zormu alkollüymüşte hatırlayamıyormuş bebişe olan oluyor
Iliskiye istegiyle girmemis ki, muhtemelen ogrencilerin yaptigi gibi kendini kaybedinceye kadar icti. Daha genc yasi, belki o erkek arkadasi tecavuz etti haberi yokken. Insan oglunun basina hersey gelebilir. Emin ol, yapmam dedigin seylerin icinde bazen bulabiliyor insan kendini. Allah'a siginmak lazim yanlislardan korunmak icin, benim felsefem bu. KEske her gencin akli basinda olsa ama olmayabiliyor. Hatta bazen koca koca insanlar hic beklemedigin seyleri yapiyor.
Dikkat et ama otele gittiğini hatırlıyor alkolü içerken duracaktı aman ya diye içmeyecekti oteli hatırlıyor gerisi yok yani öylemi klasik yalan bunlar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?