hayatın içinden

tanımadığınız halde o insan hakkında çok doğru konuşuyorsunuz katılıyorum size doğru cümleler işte ben bu durumdan nasıl kurtulacağımı bilemiyorum. bir başkasıyla hayat kurmak bir ömür sürdürmek nasıl olur ki içimdeki o acı ile yapamam yani bilemiyorum

Canım benim bizde bunları yaşıyorsun diye yazdık, beter ol demedik genceciksin bunları yaşamana üzüldüm ,güvenmeyin kimseye insan tabiki sever hepimiz kalp taşıyoruz insanı sevmeyen kediyi köpeği sevmeyen Allah'ı sevebilir mi bu kadar rahat hareket etmeseydin tamam erkek arkadaşın çık görüş ama bir yerde dur çizgin olsun, oda bunu bilsin hepimiz biliyoruz ki alkol aklı götürür o zaman ne yapacaktın içmeyecektin.. Okuldayken benim arkadaşlarımda içerdi asla bulunmazdım o ortamda . Sen kendini düşünmezsen kimse düşünmüyor , ben senden büyüğüm bir genç kızın bu bedelleri ödemesi üzüyor beni ,çok erken yaşıyorsunuz herşeyi 30 yaşında evlendim ölmedim cinselliksizlikten .. Sadece sana söylemiyorum 16 yaşında kendini 30 yaşında gibi gören çocuklar var.. Olan olmuş artık hatalarından ders al okulunu bitir önüne bak .. İnş herşey daha güzel olur daha aklı başında olur..

Sen böyle düşündüğüne göre gayet iyi biliyorsun herhalde benim aklımın ucundan dahi geçmedi. haklısın yasayanlar söyleyenler emin konuşur tıpkı senin gibi

Evet çok iyi bilirim alkolün etkilerini de üni ortamlarını da buradan da sen gibileri görüyoruz onlarda etken burda ne yalanlar ortaya çıktı bebişe üzüldüm sadece zevk uğruna yitip giden

daha cok gencsin. Yillar herseyi unutturur. Okulunu bitirmediysen bitir, is guc sahibi olmaya bak. Dur bakalim daha neler olur. Cok asiri uzuldugum seyleri senin yasindayken su an hatirlamiyorum bile. Icin sizlayabilir bebegini aldirdigin icin, ama unutma gunahi affeden de Allahtir. Cok dua et, ve tovbe et. Allah tovbe edenleri sever.
Allah'a cok dua et, eminim ki sana da guc vericektir.

Ailen bu durumu biliyor mu ? ya da bilsinler veya bilmesinler kimseye de anlatmak zorunda deyilsin, seni destekliyorlarmi ?

Evet çok iyi bilirim alkolün etkilerini de üni ortamlarını da buradan da sen gibileri görüyoruz onlarda etken burda ne yalanlar ortaya çıktı bebişe üzüldüm sadece zevk uğruna yitip giden

Sen herkesi kendin gibi sanma.

Bak işte aldigin tepkiler bu yüzden anladin mi guzelim sen simdi kendini bizim yerimize bi koy dışardan bak olaya nekdar sinirlenirsin okdar üzüldükki o bebegine daha 20 yaşındasin ne geregi vardi herseyi bukdar erken yaşamanin lutfen uzak durun şu alkolden ayrica vücudunuza zarar ahiretinize zarar hayatiniza herseyinize zarar..bian önce yaşadiklarindan tövbe et ve ALLAH tan af dile sen birak elin adamini kendini ALLAHA affettirmeye bak cok ciddiyim bak bu dünyadada öteki taraftada hesabini veremezsin canim benim topla kendini duzelt hayatini

biliyorum canım bende sizin gibi tepki veriyordum çevreden ordan buradan duyunca kendim yaşadım halim içler acısı. onların hepsini yapıyorum duygumu,acımı,dualarımı,tövbelerimi hepsini Sonum hayır olsun Allah büyük

Dilerim senin başına da gelmez benim durumum. o zaman hatırlarsın beni

merak etme gelmez bilinçli davranırım ben zevki sefa uğruna bebişimi kaybetmem başına gelende bişey yok bu da klasik ne geldi başına tecavüz mü ? Sen yaşamak istedin yaşadın hepsi bu seçimlerinin doğurduğu etkenler bunlar korunmaya özen gösterseydiniz keşke

Oyle, ama su an kiniyorsun. Insan ogluna kinamak yakismaz canim.

hayat ve insanlar bana erken yaşta gerçekleri gösterdi acıyı tatlıyı ölümü acıyı. artık herşeyden uzak duruyorum ama ne fayda bütün zararları gördüm. bundan sonra Tek duam Allahım beni affetsin beni bu duruma düşüren o insanı da Allaha havale ediyorum

Hayat kısa sende yaşayıp göreceksin bana burada bilmişlik gösterirken kendini benim durumda bulacaksın bundan emin ol güzelim. hayat sürprizlerle dolu o sürpriz sana çıkacak

ALLAH affetsin ve yardimci olsun inşallah bundan sonrada kendine dikkat et ve bidaha kimseyle evlenmeden birliktelik yasama nasılsa olan oldu diye seni kandirmaya calisan cok olucaktir yasin daha cok genc kanma ALLAHA sığın kendini günaha sokma boş yere bu dunyanin oteki tarafida var okulu oku ALLAHTA ınsallah duzgun bi insan cikartsin karsina yuvani kur ve hersey ilk kez olucakmis gibi birlikteligini ona sakla tmm mi cnm bikere yanlis oldu diye hep yanlis yapmak zorunda degilsin dogrularinla devam et yoluna

Bir insan için en kötü şey Allah'ın rahmetinden, merhametinden ümidi kesmektir, yeterki samimi ol herşey yoluna girer..

Hayat kısa sende yaşayıp göreceksin bana burada bilmişlik gösterirken kendini benim durumda bulacaksın bundan emin ol güzelim. hayat sürprizlerle dolu o sürpriz sana çıkacak

Haklısın yarın ne olacağı belirsiz ama senin yaşndayken belli şeyler yaşarken hep çizgim vardı sizler gibi olmayacam diye saygımıyitirmeden kendime dimdik durarak yaşadım

Kınamıyorum ki ne ise onu diyorum tatlım korunmak zormu alkollüymüşte hatırlayamıyormuş bebişe olan oluyor

Iliskiye istegiyle girmemis ki, muhtemelen ogrencilerin yaptigi gibi kendini kaybedinceye kadar icti. Daha genc yasi, belki o erkek arkadasi tecavuz etti haberi yokken. Insan oglunun basina hersey gelebilir. Emin ol, yapmam dedigin seylerin icinde bazen bulabiliyor insan kendini. Allah'a siginmak lazim yanlislardan korunmak icin, benim felsefem bu. KEske her gencin akli basinda olsa ama olmayabiliyor. Hatta bazen koca koca insanlar hic beklemedigin seyleri yapiyor.

Dikkat et ama otele gittiğini hatırlıyor alkolü içerken duracaktı aman ya diye içmeyecekti oteli hatırlıyor gerisi yok yani öylemi klasik yalan bunlar tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…