hayatın içinden

Tabiki kendi karari beni ilgilendirmez ztn ben kendi fikrimi söyledim benim fikrime göre yanlis ama kendisi bilir bende bebek yuzunden kızdım cok cünkü bebegin temelide cinsellige dayaniyo erken yaşta ve evlilik dışı yaşanan ilişkiler yuzunden oluyo bu kürtaj olayi bunu anlatmak istiyorum

Bu konu çok su götürürde ahlak bekçiliği yapmayın diyen çok çıkar böyle diye diye genç kızlarımız bunalımda ne yaşadığını bilmiyor yaptıkları hataların altından kalkamıyorlar, kim ne derse desin dünyayı kadın yönetir çünkü erkeğide kadın yetiştirir..

Bunda haklısınız çocuk aldıran çok oluyor üni döneminde kendi canını tehlikeye atanlarda var bilinçsizce yaşamaktan kaynaklı...

Evet genellikte boyle diyolar o yuzden bende kimsenin ahlak bekciligini yapmiyorum diyorum cunku kavga etmek istemiyorum kimseye cok tartistim bu tarz konular yüzünden daha oncede..boyle akil veriyolar gençlere herkesin hayati kendine yok efendim cinsellik yaşasınlar kotu bisey degil.kötü diyen yok zaten hepimiz yaşamiyomuyuz ama yerinde ve zamaninda yaşanmali bana göre evlendigin insanla birlikte bukdar yani kim ne derse desin namuslu olmak geri kafalilik oldu bu dönemde yazik valla

Ben şahsen kızımın kardeşimin konu sahibini yaşadığı bunalımı yaşamasını istemem yazık günah değil mi sana yazık ölümü düşündüm diyor genceciksin, gez toz arkadaşlarınla eğlen okulunu oku 24 yaşına kadar ergenlik sürebiliyor diyor doktorlar, ergenlik döneminde birde bebek aldır hiç can yarattınız mı acaba bir kol bir bacak yaptınız mı?

Siz benim duygularımı içimdeki hislerimi acımı biliyor musunuz beni tanıyor musunuz bu kadar acı konuşmasanız çok iyi olurdu zaten canım yanıyor her gün ölüyorum. söylediklerimi yalanlayanlar alkolden ötürü ben kendimi biliyorum isteyerek birlikte olmuş olsaydım burada belirtim. bu insan benim evime.canıma.hayatıma.bebeğime kast etti buraya yazdıklarım yaşananların bir kısmı daha derinleri var bana yaşattıkları. alkol benim hayatımı bitirdi. çünkü sürekli alkol kullanan birisi değilim.o günden sonra ağzıma bile almadım.bebek psikolijisinden hiç çıkamadım benım asıl acım o suçsuz bebeğin ölümü.bana ise bunları yaşatıp hiç bir şey olmamış gibi davranan insanın nasıl vicdanın rahat olması.vebali büyük. bebeği önemsememiş olsam bu kadar kafayı yemezdim davranış bozukluklarım ruhsal sorunlarım var illa bunları mı yazayım buraya. bebeğimizin canını nasıl aldıysak kendi canımı da almak istedim meleğimin yanına kavuşayım diye olmadı. ameliyat sonrasında doktordan onu görmek istedim çok ağladım göstermediler içim yanıyyor omuzlarımda ki acım yüküm büyük. okulumu bitireceğim ama gelecek başkasıyla düşünemiyorum. bebeğimin vebali üstümde unutamam yapamam o kadar içim acıyor ki eğer onu aldırmasaydık şimdi aralık da doğacak olacaktı ben bunları kafamdan atamazken ah siz insanları anlamıyorum ama siz de haklısınız bende bir başkası için böyle ön yargılı konuştum ama ne konuştuysam başıma geldi. Size tavsiyem basınıza gelmedikçe baskasının acısını anlayamazsını Büyük lokme yiyin ama Asla ve Asla BÜYÜK konuşmayın.Allah yaşatmadıkca kimseyi öldürmüyor.bunu anladım

Alkole asla inanmadım inanmaö başkası ike de öylesine çıkmışsın yazın ortada duygu sömürüsü yapma lütfen ve tercihlerinin karşılığu bunlar daha dikkatli tercihler yaparsın artık

Alkole asla inanmadım inanmaö başkası ike de öylesine çıkmışsın yazın ortada duygu sömürüsü yapma lütfen ve tercihlerinin karşılığu bunlar daha dikkatli tercihler yaparsın artık
kimseyi inandırmak zorunda değilim ben yaşadığımı bilirim

Konuyu tamamen okuyamadım. Ama sanırım şiddet var. Onunla evlenmeyin. Daha büyük zorluklar sizi bekler. Hayatın baharındasınız. Yepyeni bir hayat kurup iyi şeyler ümit edin. Yeni hayat için çaba gösterin. Şiddete kendinizi mahkum etmeyin.Sürekli karşınıza çıkıp yaptıkları jest değil. zorla birisinin hayatına dahil olmak. . .

Bunda haklısınız çocuk aldıran çok oluyor üni döneminde kendi canını tehlikeye atanlarda var bilinçsizce yaşamaktan kaynaklı...
Herşey yerine zamanina göre yaşansa olmaz bunlarin hicbiri iste insanlarin özeli varmis e
Bebeginin canını aldıgın gibi kendi caninida alsaydin kavuşamazdin ALLAHA vericek hesabin ikiye katlanirdi öncelikle bunu bil.buraya konu açarken bu yorumları alıcagini bilmen gerekirdi bu herkesin tepki gösterebilcegi hassas bi konu cünkü..ve kendini anlatma biçimin dogru degildi bu şekilde yazsaydin belki herkes daha iyi anlardi seni sen bebegini aldirma konusunun üstünde durmamistin konunda aşk acisi ceken biri gibi yazmissin ve napicagini sormussun aldigin tepki bu yüzden yani daha dogru bi biçimde yazsaydin daha baska yorumlar alirdin

Dumur oldum... hangi dünyadasınızz...
Benide çaarın :)
Valla entrika dolu hayat.. adamgibi sevip adam gibi evlenseydiniz keske..

İlla ki öyle tabi ama acındırarak yazmayı bırak daha iyi daha olumlu cevaplar alırsın...
neden acındırmak gibi bir düşüncem olsun ki .sizlerden yardım amaçlı yazdım kendimi kimseye acındırcak halim yok elime ne geçecek ki acındırınca.

neden acındırmak gibi bir düşüncem olsun ki .sizlerden yardım amaçlı yazdım kendimi kimseye acındırcak halim yok elime ne geçecek ki acındırınca.

Kendi gerçeğini gizleme masum ayaklarına yatma bilirsin işte klasik yalanlar

haklısıınız herkesten özür dilerim düşenmiyorum kafam beynim yerinde değil yaşıyorum ama nasıl yaşadığımı bir Allah bir ben biliyorum acımı kimse bilmiyor. herşeye kapattım kendimi. sorunlarım var gördüğünüzz üzere çözülecek sorunlar değil. çok bulanığım. Allah kimseye yaşatmasın kimse kimseyi kınamasın.bu bebeğin kaç haftalıktı işte kaç aylıktı derken şimdi hep diyeceğim şu olacak bebeğimi aldırmamış olsaydım bu yaşında olacaktı aramızda bu yaş kadar fark olacaktı onu hep özlemle hasretle anacağım ona kavuşacağım günü bekleyeceğim küüçük meleğime.

Kendi gerçeğini gizleme masum ayaklarına yatma bilirsin işte klasik yalanlar

Sen böyle düşündüğüne göre gayet iyi biliyorsun herhalde benim aklımın ucundan dahi geçmedi. haklısın yasayanlar söyleyenler emin konuşur tıpkı senin gibi

cok uzuluyorum sizin gibi kizlari gorunce.
Ama artik olan olmus bundan sonra kendine eziyet etme bari. Tovbe et yurekten, ve artik hayatinda yeni bir sayfa ac. Daha cok gencsin. Kimler cikar karsina, yeterki sen kalk su dustugun yerden. O adamin kendine hayri yok, sana mi olucak ?

evet şiddet daima ön plandaydı hep birbirimize zarar verdik dış etkenler dedik geçer dedik olmadı beni de anlayamadı hiç bir zaman canımdan can alındı ama benim duygularımı hislerimi anlamadı beni normal birisi olarak görüyordu sanki hiç birşey yaşamamışım o acıları ben çekmemişim gibi yükleniyordu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…