Hayatında başkası var (Rus kızı)

huhulu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
5
2
1
35
Ben 28 yaşında Güzel Sanatlar mezunu işsiz biriyim , hoşlandığım kişi 31 yaşında gitmiş 19 yaşında Rus bir kızla ilişkiye başlamış . Bu kişi ondan hoşlandığımı bilmiyor.Sohbet ettik bu kişiyle , kızla niyetim ciddi diyor . Nasıl konusacaklar ne konusacaklar şok oldum.Moralim çok bozuldu nasıl kendime geleceğim?

Sadece hoşlantı yani geçici bşy çok takılmayın. O da onun seçimi.

Konuşacak birşey bulurlar onda sıkıntı Yok

Bozma moralini tek o mu var
Rus oluşu ve yaşı seni yaralamış olabilir
Sen de genç birisin
Karalar bağlama hemen

Kızla fotoğraflarını gördüm kız çok güzel bir bacağı benim boyum kadar , kumral , mavi gözlü , burnu hokka gibi
bir de kendime bakıyorum 1.61 boy 72 kilo , balık etliyim yani,kahve göz, siyah saç hafif beyazlar da çıkmaya başladı yüzümde kırışıklıklar da çıkıyor hafif hafif .
Moralim çok bozuk . 10 yearschallenge akımı var ya hani şimdi moda , düşünüyorum da o kız 10 sene once 9 yaşındaydı , ben 18 , sevdiğim kişi de 21 .

bu düşünce aklımdan çıkmıyor ne değişti 10 yılda , 2009 ya dün gibi .

Kızla fotoğraflarını gördüm kız çok güzel bir bacağı benim boyum kadar , kumral , mavi gözlü , burnu hokka gibi
bir de kendime bakıyorum 1.61 boy 72 kilo , balık etliyim yani,kahve göz, siyah saç hafif beyazlar da çıkmaya başladı yüzümde kırışıklıklar da çıkıyor hafif hafif .
Moralim çok bozuk . 10 yearschallenge akımı var ya hani şimdi moda , düşünüyorum da o kız 10 sene once 9 yaşındaydı , ben 18 , sevdiğim kişi de 21 .

bu düşünce aklımdan çıkmıyor ne değişti 10 yılda , 2009 ya dün gibi .
Düşünme bunları
Yaşlı değilsin
Elbette moralin bozulur hoşlandığın kişi
Senden genç birini seçince ister istemez yaşa takıldın
Takılma fazla
Ben 35 yaşındayım
28 için çok şeyler verirdim :KK51:

Body language kullaniyorlardir belkide :)
Bunalıma girmeyin boşuna zaten sizde hala gençsiniz yaşınıza ve size yakışan nice erkekler vardır kimbilir hayat kısa anı yaşayın

Valla kız güzelmiş oyle dediniz ama benim cevremde Rus eşlerinden bosanan ve bi daha mı asla diyen erkek arkadaslar da oldugu icin hani guzelligine bisey demiyeyim ama ne kadar anlasabilirler bilinmez.

Yas konusu elimizde degil onu gecelim ama madem goruntunuzden hosnut degilsiniz hemen degisim icin dugmeye basin ve kendinizi guncelleyin bu olayin da sizin icin hayri bu olsun.

Ben 28 yaşında Güzel Sanatlar mezunu işsiz biriyim , hoşlandığım kişi 31 yaşında gitmiş 19 yaşında Rus bir kızla ilişkiye başlamış . Bu kişi ondan hoşlandığımı bilmiyor.Sohbet ettik bu kişiyle , kızla niyetim ciddi diyor . Nasıl konusacaklar ne konusacaklar şok oldum.Moralim çok bozuldu nasıl kendime geleceğim?

Konuşmaya gerek duymuyorlardır belki :KK53:

Kız hem genç hem güzel hem de rus :KK31:
Ayrıca atı alan üsküdarı geçmiş artık başka hedeflere doğru yol alın.

Sanırım kendinizden memnun değilsiniz size Öner’im sadece kendiniz in kilo verin , maddi imkanınız varsa spora yazılın, kuaföre haftada 1 gidin. Boyunuza göre 55-60 kg olsanız bile yeter. 10 -15 kg verseniz gerçekten kendinizi çok iyi hissedersiniz. Bu kilo verilemeyecek bir kilo değil, Yeni kıyafetler alırsınız , farkında olmadan enerjiniz değişir ve tabiki çok farklı kısmetler ayağınıza gelir. Unutmayın ilk önce kendimiz için bakımlı ve sağlıklı olmalıyız. Aynadaki kişiyi ne kadar çok seversek , çevremizdeki kişilerin beğeniside ayni oranda artar

Back
X