Psikologunuz neler tavsiye etti
O yöntemi araştırmak lazım faydalı ise bence deneyinSürecin normal olduğunu soyledi
EMDR yönteminden bahsetti ama emin değilim yaptırıp yaptirmamaktan.
Online saatlerine bakma gibi takıntılarınızı bırakmanız gerek başta. Sürekli napmış diye sosyal medya hesaplarını kontrol etmek gibi davranışları bırakmalısınız yoksa olduğunuz yerde kalırsınız..
Sonrası artık zamanın işi.. zamanla hissizleşirsiniz merak etmeyin şimdiki gibi kalmayacaksınız.
O yöntemi araştırmak lazım faydalı ise bence deneyin
ZAMAN her şeyin ilacıdır
Çok çok üzgünüm. Hayatında birisi varmış. Birlikteler mi tam olarak bilmiyorum ama birisiyle konuşuyormus bı süredir. Ayrılalı daha 2 ay oldu. Hangi ara ve nasıl aklım almıyor. Ben o kadar çok emindim ki yaşadığımız şeylerin gerçekliğine şimdi nasıl 2 ayda birisiyle olur anlamıyorum. Eninde sonunda olacaktı ama bu kadar erken beklemiyordum. Sanki hiç kendime gelemeyecek gibi hissediyorum kendimi. Psikologa gidiyorum ama hiçbir faydası yok gibi geliyor .
Kendime sürekli telkinde bulunuyorum Jehan sakin ol, sana şunları şunları yaptı, eninde sonunda böyle bı şey olacaktı vsvs diye ama yok kendimi günün sonunda onu düşünüp kendimi yerken buluyorum. Korkarım bu iş takintiya döndü. Resmen durdum wpta online olduğu zamanlara bakıyorum
Ne yaşadınız, nasıl bitti bilmiyorum ama insanın kafasında bir şeyler bitince yeni ilişkiler çok kolay başlıyor. Karşınızdaki insanın kafasında bitmişsiniz. Tavsiyem sizin de artık bitirmeniz, tamamen içinizden atmanız. Yoksa takıntı olacak belli ki. Diğer taraf hayatına devam ederken siz niye onun arkasından üzülesiniz ki?
Sana defalarca yazdim seni sevmiyor diye , belki simdi ikna olursun buna
Haklısınız ama yapamıyorum. Ayrıldıgımızı bile kabullenebilmiş değilim daha. Nasıl tamamen kafamdan sileceğim bilmiyorum
Yaşadıklarınız çok normal. Ben de aynı sizin gibi olurdum sanırım. Kendi kendimi yer bitirirdim. Aman olgun karşılardım şöyle yapardım böyle yapardım diyemiyorum. Online olduğu zamanlara bakıp bakıp kim bilir ne senaryolar yazardım. Tedavinize devam edip zamana bırakıp atlatacaksınız. Şimdi çok zor geliyor ama insan her şeyi atlatıyor gerçekten.
Size onun hakkında haber veren insanlardan uzaklaşın ve online olmuş mu diye kontrol etmemek için silin rehberinizden. Böyle yaptıkça kafanızdan atmak zorlaşıyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?