Hayatında birisi varmış

Hemen kendine bir meşguliyet bul. Erkekler için iki ay ne ki eşini toprağa verip sevgili yapanları gördüm. Hayırlısı böyleymiş de onu acil unut ve etrafındakileri gör.

Sürecin normal olduğunu soyledi
EMDR yönteminden bahsetti ama emin değilim yaptırıp yaptirmamaktan.

EMDR denemenizi öneririm ama gerçekten işini bilen bir psikologsa. Ben bir psikoloğumla denedim hiçbir işe yaramadı 3 sene süründük, başka bir psikoloğa gittim 3-4 seansta inanılmaz işe yaradı.

EMDR denemenizi öneririm ama gerçekten işini bilen bir psikologsa. Ben bir psikoloğumla denedim hiçbir işe yaramadı 3 sene süründük, başka bir psikoloğa gittim 3-4 seansta inanılmaz işe yaradı.

Rica etsem psikoloğun bilgilerini mesaj atabilir misiniz

canım, ben de ayrıldım erkek arkımdan 1 ay oldu, ilk iki hafta hep aradım tabiki yapılmaması gerekiyordu. Prozac'a başladım, nefesim kesiliyor, ben de sürekli ordan burdan takip ediyorum. Ama ben inşallah biriyle görüşmeye başlar die umut ediyorum biliyor musun? çünkü bu işler hep böyle, bi görüşsün bakalım. ben yaşadığımı biliyorum bana ne kdr değer verdiğini sevdiğini ( gerçi ayrılırken bunların hepsini reddetti ama) kendimden eminim, ona kimsenin davranmadığı gibi davrandım, inşallah birini bulur görür ebesini tersten.

hiç sıkma canını, böyle durumlarda hemen yeni bişeye başlayan insanlar daha çabuk afallıyor.

Ben yaş tutması gerekiyordu demedim. Konuda da yazdım eninde sonunda hayatına birisi girecekti sadece şimdi çok erken geldi diye

Hakkında kötü bı şey istemiyorum inanın. Sadece artık yük gibi geliyor kendi hayatıma odaklanamiyorum. Aşırı dengem sasti. O red etmedi. Ama demek ki çok geciciymis hissettikleri.

Hakkında kötü bı şey istemiyorum inanın. Sadece artık yük gibi geliyor kendi hayatıma odaklanamiyorum. Aşırı dengem sasti. O red etmedi. Ama demek ki çok geciciymis hissettikleri.

kötü bişey olsun demiyorum ben de anca böyle anlıyorlar bazı şeyleri.

Yani nasıl oluyor bilmiyorum ama bir şekilde ilişkiyi tamamen kafasında bitirmiş kişiler yeni bir ilişkiye daha sıcak oluyor. Eşimle tanışmamız ve ondan önceki erkek arkadaşımdan ayrılma sürem o kadar kısa ki.. Size de yolunuzu çizin lütfen.

Çivi çiviyi söker kafasindadir o. Merak etme zaman gectikce o çiviler bir tarafina batmaya baslar rahatsiz olur pisman olur, ama zamanlada sen duzelir oda hayatinda sadece tecrube olarak kalir yol alir gidersin..

Jeehan yaşadığın şoku çok iyi anlıyorum. Benzer süreçlerden geçtik. Sevgisinden zerre şüphe duymadığım ve çok gerçek şeyler yaşadığımızı düşündüğüm eski sevgilim ayrılmak istedi. Ayrılık sürecinden sonra heba oldum , çok ağladım aylarca kendime gelemedim. Onu hayatımın her noktasına dahil etmiştim çünkü. Bir gün yazdı ve pişman olduğunu ve hala beni sevdiğini söyledi. Ama o kadar kötü ayrılmıştık ki artık geri dönülecek noktada değildik. O kadar güzel pişmanmış gibi davrandı ki inanamazsın. Üzerinden 1 ay geçmeden biri ile sevgili oldu. Hala da devam ediyorlar. İlk gördüğümde ben de şok olmuştum. Zaten onun ile ilgili kaldıramayacağım tek şey bu olur herhalde diyordum ki o da başıma geldi. Ama alışmaya çalışıyorum. Hatta sevgilisi varken bile yazdı başka hesaplardan cevap vermedim. Çok klişe ama zamanla toparlanacaksın. Tamamen geçiyor dersem yalan olur ama normal yaşantına dönebileceksin merak etme.

Ne biçim insanlar ya. Bir de hayatında birisi varken yeniden yazıyor ne kötü. Böyleleri hiç mutlu olmayı hak etmiyor

Jehan bu ayrılıkla ilgili açtığın 105.konu sanırım. Bırak artık, o adam sana layık değilmiş. Sandığın kadar seni sevmemiş ki bi başkasının kollarına atmış kendini. Kendine değer ver o adama harcadığın zamana yazık. İyileşmek için onu silip atman gerek kafandan hiç değilse öyle gibi davran bi süre sonra gerçek olacak . Kendini kurtar bu girdaptan

Offf ben de çok kızıyorum kendime bu gidişat için. Aklımı kaçırmış olmaliyim kendimi tanıyamiyorum mala döndüm resmen. Çıkış yolu da bulamıyorum

psikiyatr a gidip terapi yapmanızı tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm.

erkek milleti gamsız ve maymun gibi bi dalı tutmadan diğerini bırakmıyor.

bikaç şey söyleyeceğim faydasını gördüğüm çabuk atlatmak isterseniz yaparsınız yoksa hiçbirimiz size yardım edemeyiz.

1. numarasını silin ve engelleyin sizi aradığında görünmeyecek şekilde. bu bitirme kararının sizin olduğunu göstericek size.
2. asla wptan online mı diye bakmayın bu saatten sonra giden gitmiş iş bitmiş artık ne fark eder?
3. ortak arkadaşlarınızla görüşmeyi kesin.
4. onun hakkında konuşmayı bırakın kk da bile.
5. ona söylemek istediğiniz ne varsa bir beyaz kağıda yazın ve sonra okuyup parçalayıp çöpe atın. bu dediğimi her öfkelendiğinizde yapabilirsiniz.
6. onsuz bir dünya yaratın. yenilikler sokun hayatınıza.
7. diğer kızı ve ex i stalklamayın bu işin sonu yok!
8. kendi hayatınıza odaklanın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…