- 9 Ocak 2019
- 43
- 15
- 3
- 35
Çok çok üzgünüm. Hayatında birisi varmış. Birlikteler mi tam olarak bilmiyorum ama birisiyle konuşuyormus bı süredir. Ayrılalı daha 2 ay oldu. Hangi ara ve nasıl aklım almıyor. Ben o kadar çok emindim ki yaşadığımız şeylerin gerçekliğine şimdi nasıl 2 ayda birisiyle olur anlamıyorum. Eninde sonunda olacaktı ama bu kadar erken beklemiyordum. Sanki hiç kendime gelemeyecek gibi hissediyorum kendimi. Psikologa gidiyorum ama hiçbir faydası yok gibi geliyor .
Kendime sürekli telkinde bulunuyorum Jehan sakin ol, sana şunları şunları yaptı, eninde sonunda böyle bı şey olacaktı vsvs diye ama yok kendimi günün sonunda onu düşünüp kendimi yerken buluyorum. Korkarım bu iş takintiya döndü. Resmen durdum wpta online olduğu zamanlara bakıyorum
Sürecin normal olduğunu soyledi
EMDR yönteminden bahsetti ama emin değilim yaptırıp yaptirmamaktan.
EMDR denemenizi öneririm ama gerçekten işini bilen bir psikologsa. Ben bir psikoloğumla denedim hiçbir işe yaramadı 3 sene süründük, başka bir psikoloğa gittim 3-4 seansta inanılmaz işe yaradı.
Çok çok üzgünüm. Hayatında birisi varmış. Birlikteler mi tam olarak bilmiyorum ama birisiyle konuşuyormus bı süredir. Ayrılalı daha 2 ay oldu. Hangi ara ve nasıl aklım almıyor. Ben o kadar çok emindim ki yaşadığımız şeylerin gerçekliğine şimdi nasıl 2 ayda birisiyle olur anlamıyorum. Eninde sonunda olacaktı ama bu kadar erken beklemiyordum. Sanki hiç kendime gelemeyecek gibi hissediyorum kendimi. Psikologa gidiyorum ama hiçbir faydası yok gibi geliyor .
Kendime sürekli telkinde bulunuyorum Jehan sakin ol, sana şunları şunları yaptı, eninde sonunda böyle bı şey olacaktı vsvs diye ama yok kendimi günün sonunda onu düşünüp kendimi yerken buluyorum. Korkarım bu iş takintiya döndü. Resmen durdum wpta online olduğu zamanlara bakıyorum
hayatının sonuna kadar yas tutup ölmesi gerekiyordu halbuki. bazıları için kabullenmesi zor da olsa hayat devam ediyor bahar geliyor unutun ve az güneş görün aşık olun bir hobi edinin. cidden bazı insanlar durduk yere dert arıyor kendine. wp de online mı değil mi bakmak dakika başı stalklamak nedir ya sapık gibi. engel olamıyorsan bir süre akıllı olmayan bir telefon kullan uzak kal sosyal medyadan.
canım, ben de ayrıldım erkek arkımdan 1 ay oldu, ilk iki hafta hep aradım tabiki yapılmaması gerekiyordu. Prozac'a başladım, nefesim kesiliyor, ben de sürekli ordan burdan takip ediyorum. Ama ben inşallah biriyle görüşmeye başlar die umut ediyorum biliyor musun? çünkü bu işler hep böyle, bi görüşsün bakalım. ben yaşadığımı biliyorum bana ne kdr değer verdiğini sevdiğini ( gerçi ayrılırken bunların hepsini reddetti ama) kendimden eminim, ona kimsenin davranmadığı gibi davrandım, inşallah birini bulur görür ebesini tersten.
hiç sıkma canını, böyle durumlarda hemen yeni bişeye başlayan insanlar daha çabuk afallıyor.
Hakkında kötü bı şey istemiyorum inanın. Sadece artık yük gibi geliyor kendi hayatıma odaklanamiyorum. Aşırı dengem sasti. O red etmedi. Ama demek ki çok geciciymis hissettikleri.
kötü bişey olsun demiyorum ben de anca böyle anlıyorlar bazı şeyleri.
Ay onun anlayacağını hiç hiç sanmam
ne kdr çıktınız
3 yıldır birlikteydik. 9-10 aya evlenecektik ajamdjdnjf ama ayrıldık
Jeehan yaşadığın şoku çok iyi anlıyorum. Benzer süreçlerden geçtik. Sevgisinden zerre şüphe duymadığım ve çok gerçek şeyler yaşadığımızı düşündüğüm eski sevgilim ayrılmak istedi. Ayrılık sürecinden sonra heba oldum , çok ağladım aylarca kendime gelemedim. Onu hayatımın her noktasına dahil etmiştim çünkü. Bir gün yazdı ve pişman olduğunu ve hala beni sevdiğini söyledi. Ama o kadar kötü ayrılmıştık ki artık geri dönülecek noktada değildik. O kadar güzel pişmanmış gibi davrandı ki inanamazsın. Üzerinden 1 ay geçmeden biri ile sevgili oldu. Hala da devam ediyorlar. İlk gördüğümde ben de şok olmuştum. Zaten onun ile ilgili kaldıramayacağım tek şey bu olur herhalde diyordum ki o da başıma geldi. Ama alışmaya çalışıyorum. Hatta sevgilisi varken bile yazdı başka hesaplardan cevap vermedim. Çok klişe ama zamanla toparlanacaksın. Tamamen geçiyor dersem yalan olur ama normal yaşantına dönebileceksin merak etme.
Sen sıkma canını ama sakın arama onu, o seni arar kesin arar. Ama sakın sakın arama
Arayacak bir şey yok ki
Jehan bu ayrılıkla ilgili açtığın 105.konu sanırım. Bırak artık, o adam sana layık değilmiş. Sandığın kadar seni sevmemiş ki bi başkasının kollarına atmış kendini. Kendine değer ver o adama harcadığın zamana yazık. İyileşmek için onu silip atman gerek kafandan hiç değilse öyle gibi davran bi süre sonra gerçek olacak . Kendini kurtar bu girdaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?