Hayatında birisi varmış

Şöyle bir geçmiş konularınıza baktim da tedaviye lutfen devam edin saplantı olmuş sizde. Bu arada zaman zaman zaman başka ilacı yok

Saplantı değil aslında ya öğrenmeden önce iyiydim en azından kafamda bir şeyleri oturtmuştum şimdi hooop sil baştan

Haklısınız. Yani aslında birlikte olsak mutlu olamayacaktim, yalnız kalacaktim hep bunların farkındayım. İstediğim birlikte olmak da değildi ama şimdi birisiyle olması beni en baştaki halime çevirdi

Bilmiyorum bana o kadar büyük bir durummuş gibi gelmemişti ama ben iyice zivanadan çıkmaya başladım
başka insanların yorumlarıyla ilişkinize yön vermeniz hataydı .bitmesinde sizin de karşı tarafında hataları vardı evet takip ettim konularınızı.ama ayrılacak bir konu yoktu siz büyüttünüz fişeklenerek bazıları tarafından anlatabildim mi.şimdi yalnız olan sizsiniz onlar değil

Ben eminim yani en azından en son arayıp arama beni elim ayağım titriyor diye bağırması dan sonra eminim ama şimdi birisiyle konuştuğunu bilmek çok çok fazla geldi
Cocugum bu adamin tek derdi evlenmek , duzgun iyi bir kizla evlenmek , bunun gibi adamlar boyledit , sevgi ask vs umurlarinda olmaz , yeter ki toolumda evli addedilsin , anasina falan bakacak bi kadin olsun evinde , kendi yemegini yapsin donunu yikasin utulesin vs
Hizmetci tutmaktansa evlenmeyi tercih ediyorlar
O yuzden bosuma uzuyorsun kendini , sen gittin , e zaten disarda evlilik meraklisi tonla kiz var adam da buldu hemen birini
Yani oyle bir dram haline getirdin ki bunu , adam.seni sevmiyordu birak 2 ayi 2 gunde bile bulurdu baskasini

Artik aklini basina topla , akilli bir kadin gibi davran ve onune bak , bundan sonra da duzgun adam bul kendine

bazı şeyler insanları karşı taraftan soğutur siz en baştan akışına bırakmadınız. ilk olaylar olduğunda arkadaşınıza biraz ara iyi olacak gibisinden bir şey demişti kırıldım falan diye. o halde kalabilseydiniz keşke üzerine sizin yaptığınız olaylar sizden tamamen soğumasını sağladı. soğuyan bir insan için bu yaptığı normal. siz de artık kendi hayatınıza odaklanın lütfen sakin kalmaya çalışın.

Haklısınız. Yani aslında birlikte olsak mutlu olamayacaktim, yalnız kalacaktim hep bunların farkındayım. İstediğim birlikte olmak da değildi ama şimdi birisiyle olması beni en baştaki halime çevirdi
Bunu duydugunda etkilenme suren en fazla 2 saat olmali. Ne belli o iliskide mutlu olacagi belki oyle seyler yasayacak ki ah be jeehan nasil terk ettim seni diycek ve sen o ara acayip mutlu bi ask yasiyor olacaksin. Bu da olabilir.

Ben bitirmedim ilişkiyi. Kimsenin gazına da gelmedim tabi ki. Kendisi bitirdi.

Ara verelim dedikten 1 gün sonra ayrılmak istediğini söyledi evet ben sonrasında sakin kalamadım çünkü hem o ayrılık süreci hem hayatımdaki diğer şeyler (dedemin vefatı, bı yığın emek verdiğim sınavdan kalmam) berbat haldeydi baya sacmaladim

Bunu duydugunda etkilenme suren en fazla 2 saat olmali. Ne belli o iliskide mutlu olacagi belki oyle seyler yasayacak ki ah be jeehan nasil terk ettim seni diycek ve sen o ara acayip mutlu bi ask yasiyor olacaksin. Bu da olabilir.

Kendimi az toplayıp mantıklı düşündüğümde evet bunu diyorum. Mutsuz olmasını vs kesinlikle istemem ama bitti sonuç olarak. Ha çok mutlu olmuş ha pişman olmuş değeri yok ki

Eğer önlem almazsanız, bu adamın sizin için saplantı halini alacağını düşünüyorum.
Çivi çiviyi söker mantığı ile acaba başkalarıyla mı görüşseniz? Sevgili olma amacı gütmeden, sadece iyi hissetmek, aklınızı dağıtmak için?

O kadar büyük bir şey olduğunu sanmadigim için istememiştim ama psikoloğum EMDR'den bahsetmişti sanırım onu deneyeceğim.

Başkasıyla konuşmayı içim hiç almıyor inanın.

Kendimi az toplayıp mantıklı düşündüğümde evet bunu diyorum. Mutsuz olmasını vs kesinlikle istemem ama bitti sonuç olarak. Ha çok mutlu olmuş ha pişman olmuş değeri yok ki
Aynen. Onemli olan senin mutlu olman. Sen şu an baska bir iliskide mutlu olsan onu umursamaz hatta mutluluk dilerdin. Bu olgunluga şimdi de sahip olabilirsin. O mutsuz olsa ne olacak ki degerini anlayip sana mi dönecek, sanmam cunku uygun olsaydiniz bitmezdi hadi donse ne olacak ki dikis tutmayacak. Iyisi mi bitmis oh mis demek ki daha iyi bir iliski yasayacaksin.

Ama bi kural var iyi bir baslangic icin iyi bir bitis yapman gerekiyor. Iyi bitis de aklina gelince aglayip sonra yoluna devam etmen demek. Takip yok, aklina geldikce olumsuzluklari dusun ve harika bir iliskin olacagini hayal et. 2-3 gune tamamsin :))

O kadar büyük bir şey olduğunu sanmadigim için istememiştim ama psikoloğum EMDR'den bahsetmişti sanırım onu deneyeceğim.

Başkasıyla konuşmayı içim hiç almıyor inanın.
Sevgili olma konuşması olarak düşünmeyin, alakasız birinden iltifat aldığımızda nasıl enerjimiz yükselir, tebessüm oluşur yüzümüzde o niyette bir konuşma, görüşme. İlla bunu yapın demiyorum elbette, sadece o ya da bu şekil bir önlem almalısınız.

Kendini meşgul et. Kitap okuyabilirsin bol bol. Ben uzuldugumde kitap okurum.

İlişki bitmisse karşı tarafın yaptıklarini normal görmek gerek artık sonrası için. O senin sevgilin değil artık çünkü yani o hali bitti gitti, yeni bir duygu durumu içinde. Kendinle, sana duyduğu sevgiyle hiç bağdaştırma şu anki yaptıklarını yani.

Önünüze bakin siz de biriyle tanisin. Herkesin tavsiyesi farkli olabilir benimki bu.

Biliyorum buna çok inanıyorum ama kafayı yemek üzereyim demek şimdi biriyle konuşuyor, benim için hissettiği bana dediği şeyleri ona da diyecek diye
Belki de kötü bi seçenekte olsa onunda unutma yöntemi budur. Öyle zannediyodur diyeyim yada. Bu kadar baskasıyla oldugunu düsünüp kendini yiyip bitirme yazik gunah. Zamanla hepsi gececek. Nelere alısıyo insanoglu.. o yuzden sabret. Daha kötüsünü düsün haline sükret baska türlü sabredemezsin. Ama bi gün geçecek

Sizinki artık sevgiyi geçmiş takıntı olmuş.Takip etmeyi düşünmeyi bırakın.2 ay sonra başkasıyla birlikte olmaya karar vermesinin milyonlarca sebebi olabilir bunu bilemezsiniz.En basiti artık size karşı birşey hissetmiyor oluşu ve başkasına duyduğu hisler olabilir.Önce bu durumu kabullenin acınızı yaşayın ve bitirin

Ayy jehan gel sarılıp ağlayalım nefret ediyorum böyle erkeklerden nefret nefret nefret

hayatının sonuna kadar yas tutup ölmesi gerekiyordu halbuki. bazıları için kabullenmesi zor da olsa hayat devam ediyor bahar geliyor unutun ve az güneş görün aşık olun bir hobi edinin. cidden bazı insanlar durduk yere dert arıyor kendine. wp de online mı değil mi bakmak dakika başı stalklamak nedir ya sapık gibi. engel olamıyorsan bir süre akıllı olmayan bir telefon kullan uzak kal sosyal medyadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…