Baya fark var ben onları onlar beni sildi birde adım ooo çıktı allaha havale ediyorumBir onceki konundan bir farki yok ki..
Ona guncelleme gecseydin de ayni sey olacakti sanki..
Evet çok geri kafalı insanlar yemin ederim yaşım 32 kasiyerlik yapıyorum ben insanlara göre yaşamak zorunda değilim.haa beni kötülemek işlerine geldi konuşacak konu çıktı allaha havale ettimBunların hepsi sadece erkek arkadaşın olduğu için mi ? Kaç yaşındasınız, okul ya da iş var mı?
Evet ben hatta ayrı şehirde yaşıyorum uzağım hepsine onların dediği o o.... yapmak istesem içimde olsa ruhları duymaz yapardım ama yok sevmekte suç olmuş bu devirde.terbiyesizlerÇok garip geldi bu durum bana. Hangi çağda yaşıyoruz ki. Siz ayrı evde mi yaşıyosunuz ailenizden ayrı şekilde anlamadım?
Annem normal karşıladı istediklerini konuşsunlar dediğim gibi hepsini engelledim sildim bazen gerekiyor demek aile aile olsa silmez insan.onların faydaları kendilerine anca bizde fesatlık yokyaaAnnenizle paylaştınız mı, o nasıl karşılıyor? Yaşınız da olgun denecek bir yaş. Şaşırdım.
Onların kafası geriden geliyor her kötü lafı duydum bugun o kişi hayatımda olsun yada olmasın kesinlikle bittiler benim için.Önceki konunuzu bilmiyorum. Yaşınıza 32 diyor. İlişki yaşamak için hala ailenizden icazet mi almanız gerekiyor? Öncelikle onlara yetişkin olduğunuzu kabullendirememişsiniz.
Okuduysan dertleştim okumayada bilirdinAy sizin konularınız niye hep bu kadar ergenvari ve bayık? Koskoca insansınız halbuki.
Siz onları silmişsiniz, onlar sizi silmiş. Eee, biz ne yapalım ne istiyorsunuz? Haber mi verdiniz bize, güncelleme mi geçtiniz?
-ebilmek birleşik yazılır.Okuduysan dertleştim okumayada bilirdin
3 yıl önce evliliğim bitmişti istiyorlarki ömür boyu dull kalayımCidden anlam veremedim 32 yaşında insansınız.
En mutaassıp aile bile e bu kız evlensin yuvasını kursun der.
Görüştüğünuz kişiyi filan mı onaylamiyorlar iş güç vs anlaminda acaba ?
Eyvallah-ebilmek birleşik yazılır.
Okumak istedim okudum, saçma buldum, bunu belittim. Valla çok saçma. Hayatınız baştan sona çok saçma hatta.
E erkek arkadaşın var diye bunca tantana yapan insanlar başka şehirde yalnız yaşamana nasıl müsaade ediyor? Hani devlet işi falan da değil ki, serbest çalışıyorsun.Evet ben hatta ayrı şehirde yaşıyorum uzağım hepsine onların dediği o o.... yapmak istesem içimde olsa ruhları duymaz yapardım ama yok sevmekte suç olmuş bu devirde.terbiyesizler
Aynen öyle beni bilir bilmeyende kendi gibi bilir hayatımda biri var diye ben birşey olmam rahat olsunlar.Kimin kasar parmesan olduğunu Allah bilir disardan munzevi görünen ailelerin icinden neler cikiyor esra erol vari programlara meze oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?