Hayatında olmayan ailenin seni öldü sayması

Baba bedduasıyla nekadar mutlu olurum bilmiyorum ben böyle olmasını istemezdim insan evladının mutluluğu için herşeye razı olur.bedenimi satmıyorum yada nebilim kötü yolda değilim ama öyle hissettirdiler
Bedduanın tutması için haklı olmak lazım, sizce sizin aileniz haklı mı, hayır diyorsanız mesele kapanmıştır

Baba bedduasıyla nekadar mutlu olurum bilmiyorum ben böyle olmasını istemezdim insan evladının mutluluğu için herşeye razı olur.bedenimi satmıyorum yada nebilim kötü yolda değilim ama öyle hissettirdiler
Üzmeyin kendinizi, Allah büyüktür inşAllah sergiledikleri davranışın yanlış olduğun farkına varıp özür dilerler

Suçlu sen değilsin bu konuda rahat ol. Ailen de senin gibi kendi ailelerinin kurbanı. Hiç kimse bu kadar sığ olmak istemezdi inan bana. Onların da gençliklerinde birileri düştü gönüllerine muhtemelen ama ailenin önüne getirmediği birine gönül vermek ayıptı, ahlaksızlıktı, günahtı. Yaşayamadıkları duyguları bastırıp bu güne geldiler ve istiyorlar ki onlar yaşamadıysa kimse yaşamasın. Yani ne yaşıyorlar ne yaşatıyorlar kısaca... Burada olan size oluyor böyle... Zaten ailenden uzaktasın, zaten yaşın artık Kemale ermiş. Bunların hepsini unut, kendi hayatını kur. Kardeşin için de eğer yapabilirsen, imkanın varsa çek ellerinden kurtar yanına al.

Bu arada yeni nesil gümbür gümbür geliyor. Asla söz geçiremeyecekleri sorgulayan bir nesil yetişiyor. Şimdi sana uygunsuz yakıştırmaları yapan akrabaların çocukları, torunlarını göreceğiz bakalım tek kelime edebilecekler mi... Son gülen iyi güler, kendini topla.

Beni kınayanın başına gelecek zaten o konuda rahatım ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum kesinlikle babamın birde ben sizin arkadaşınız değilim babanızım demesi... keşke daha çok arkadaş olabilseydin

Annem normal karşıladı istediklerini konuşsunlar dediğim gibi hepsini engelledim sildim bazen gerekiyor demek aile aile olsa silmez insan.onların faydaları kendilerine anca bizde fesatlık yokyaa
Aile dediğiniz kim akraba olmasın? Aile denince anne baba kardeşler gelir akla. Size sülale boyu saygısızlık etmişler. Yaşınız da küçük değil. Kendisi nasıl evlenmiş pes.

Aile dediğiniz kim akraba olmasın? Aile denince anne baba kardeşler gelir akla. Size sülale boyu saygısızlık etmişler. Yaşınız da küçük değil. Kendisi nasıl evlenmiş pes.
Babaannem büyükbabam halam kuzenlrr hepsi yaa artık hiçbiri yok ama annem ve babamın sırtını dönmesi çok koydu.ben onları üzmek istemezdim şu an kardeşimde evden kaçtı onada çok üzülûyorum beni suçladılar örnek sen oldun diye bilmiyorum ya

Küçük olsanız bir nebze anlayacağım da o bile olmaz. 2 yıldır birliktesiniz beraber mi yaşıyorsunuz ya da başka bir problem olmalı onların gözünde. Annen baban harici asla yetkileri yok laf söylemeye. Evlendiğinizde unuturlar bence biri ortalığı karıştırmış olmalı.

Yılan halam karıştırdı gerçekten stresten nefes alamıyorum artık uyuyacam yarın ola hayrola nediyim

Sevgilinizi mi begenmiyolar size iliski yasayamazsin mi diyolar? Cok tuhaf ya 32 yasinda kadin ne isterse onu yapar. Hep bekar kalin mi istiyolar istekleri nedir ailenizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…