- 16 Haziran 2011
- 16.530
- 73.216
- 798
Benim için doğru adamda benim geçmişim yüzünden ben çekilmez biriyim aslında.
Babama benden önce yetiştirmişler sildi beniBabaanneye noluyo halaya noluyo koca kadınlar arayı bulmak yerine yaptıklarına bak. Babanıza çabucak söyleyin yoksa pişman olacaksınız
Aileniz ne gerekçe ile siliyo muhafazakar oldukları için mi ?Babama benden önce yetiştirmişler sildi beni
Bilmiyorum ya konuşmayı kesersin yada ömür boyu silerim dedi gerçekten stresten ölecem ben sonunda şu an sinirli umarım geçer siniri zamanlaAileniz ne gerekçe ile siliyo muhafazakar oldukları için mi ?
Bu adam senin ailenle bu kadar kötü olmana değecek bir adam mı? Bu gün bununla yaşanan sorunun kaynağı adamın kendisi mi, eğer öyleyse çok iyi düşün.Bilmiyorum ya konuşmayı kesersin yada ömür boyu silerim dedi gerçekten stresten ölecem ben sonunda şu an sinirli umarım geçer siniri zamanla
Değil evlenmemi istemiyorlar o yüzdenBu adam senin ailenle bu kadar kötü olmana değecek bir adam mı? Bu gün bununla yaşanan sorunun kaynağı adamın kendisi mi, eğer öyleyse çok iyi düşün.
O zaman kim silerse silsin sen hayatına bak, 32 yaşındasın onların onayına muhtaç değilsin.Değil evlenmemi istemiyorlar o yüzden
Delirmemek elde değil 19 yaşındaki kardeşimin uzun zamandır sevgilisi var onun konusunuda bugun konuştular babamla kardesimde karşılık verince evden kaçmış arkadaşına gitmiş.şu an onun sebebide ben oldum delirecem babamın yazdığı buİsabet olmuş hepsinden tek seferde kurtulmuşsun.
Eksik değilde yetişkin bir birey olarak görülmüyorum sorun orda bana güvenlrri olsa seçenek sunmazlardı wallaha başım çok kötüKonu eksik gibi herkesin hayatında birileri var iki tarafta bekarsa ailenin silme sebebi yok ki
Ailenizin tutumunu çok garipsedim neden böyle yapıyorlar ki? Hayatınızda olan kişinin bir yanlışını falan gördüler de sizi korumaya mı çalışıyorlar yoksa tamamen sadece hayatınızda biri olduğu için mi?Selam bayanlar dertleşecek yer aradım buraya geldim yine 2 senelik ilişkim var 2 senedirde ailemdekiler yok gibi.en sonki konumda bahsettim kuzenim yaydı diye baya yaymışlar bütün aile biliyor ama bana neler sayıldı ne o..... kaldı ne kaş..... nede babamın yüzünü yere eğmem benim hayatımda biri var diye ben onlar olmuyorum halam olacak kadın yaydı bunu kim varsa engelledim sildim zaten yoklardı hayatımdada kökten temizlik.onlarda beni ölü sayıyorlarmış zaten artık varla yok arasında birşeydiniz zaten koymaz fazla.ucuz malmışım halamın kızıda öyle mesaj atıyor babamın haberi yok birtek benden duysun istiyorum ama korkuyorum oda silecek diye babaannem büyükbabam bile torunluktan sildiler beni hayatımda biri var diye.sadece dertleşmek istedim
32 yaşındasın ne zaman yetişkin olacaksınEksik değilde yetişkin bir birey olarak görülmüyorum sorun orda bana güvenlrri olsa seçenek sunmazlardı wallaha başım çok kötü
O, onların kardeşinle arasındaki mesele hiç üzerine alınma, uğraşsınlar kızlarıylaDelirmemek elde değil 19 yaşındaki kardeşimin uzun zamandır sevgilisi var onun konusunuda bugun konuştular babamla kardesimde karşılık verince evden kaçmış arkadaşına gitmiş.şu an onun sebebide ben oldum delirecem babamın yazdığı bu
Rahatladimi dinsiz cansu evi terk etti ikinizinde Allah belasini versin beni bir daha aranma ikinizide sildim benim evlatlarim degilsiniz artik arabani üstüne al artik bitseyine karismiyorum artik
Ben neyaptım ben nasıl örnek olmuşum kardeşim sokaklara gitsin istermiyim gerçekten stresten bugun ölmessem hiç ölmem.kardeşimin konusu bugun niye açıldı annem kendisi çenesiyle kaçırdı kızı benim suçum değil 7 24 yüzüne vurdu küfür etti hakaret etti sonunda suçlu ben oldum Allah razı olsun
Biri olduğu için dünya iyisi bile olsa onada birşey bulurlarAilenizin tutumunu çok garipsedim neden böyle yapıyorlar ki? Hayatınızda olan kişinin bir yanlışını falan gördüler de sizi korumaya mı çalışıyorlar yoksa tamamen sadece hayatınızda biri olduğu için mi?
Çok garip gerçekten, üstelik 32 yaşındayım demişsiniz çocuk değilsiniz yani çok normal bir durum bu, neyse inşAllah mutlu olursunuzBiri olduğu için dünya iyisi bile olsa onada birşey bulurlar
Baba bedduasıyla nekadar mutlu olurum bilmiyorum ben böyle olmasını istemezdim insan evladının mutluluğu için herşeye razı olur.bedenimi satmıyorum yada nebilim kötü yolda değilim ama öyle hissettirdilerÇok garip gerçekten, üstelik 32 yaşındayım demişsiniz çocuk değilsiniz yani çok normal bir durum bu, neyse inşAllah mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?