Hayatında olmayan ailenin seni öldü sayması

Babamda öğrenmiş ya onunla konuşmayı keser yada ömür boyu konuşmam demiş ben ona yazacaktım benden duysun istedim benden önce yetiştirmişler Allah razı olsun.neden bana seçenek sunduruyorlarki çok üzgünüm

Babaanneye noluyo halaya noluyo koca kadınlar arayı bulmak yerine yaptıklarına bak. Babanıza çabucak söyleyin yoksa pişman olacaksınız

Bilmiyorum ya konuşmayı kesersin yada ömür boyu silerim dedi gerçekten stresten ölecem ben sonunda şu an sinirli umarım geçer siniri zamanla
Bu adam senin ailenle bu kadar kötü olmana değecek bir adam mı? Bu gün bununla yaşanan sorunun kaynağı adamın kendisi mi, eğer öyleyse çok iyi düşün.

Konu eksik gibi herkesin hayatında birileri var iki tarafta bekarsa ailenin silme sebebi yok ki

İsabet olmuş hepsinden tek seferde kurtulmuşsun.
Delirmemek elde değil 19 yaşındaki kardeşimin uzun zamandır sevgilisi var onun konusunuda bugun konuştular babamla kardesimde karşılık verince evden kaçmış arkadaşına gitmiş.şu an onun sebebide ben oldum delirecem babamın yazdığı bu

Rahatladimi dinsiz cansu evi terk etti ikinizinde Allah belasini versin beni bir daha aranma ikinizide sildim benim evlatlarim degilsiniz artik arabani üstüne al artik bitseyine karismiyorum artik

Ben neyaptım ben nasıl örnek olmuşum kardeşim sokaklara gitsin istermiyim gerçekten stresten bugun ölmessem hiç ölmem.kardeşimin konusu bugun niye açıldı annem kendisi çenesiyle kaçırdı kızı benim suçum değil 7 24 yüzüne vurdu küfür etti hakaret etti sonunda suçlu ben oldum Allah razı olsun

Ailenizin tutumunu çok garipsedim neden böyle yapıyorlar ki? Hayatınızda olan kişinin bir yanlışını falan gördüler de sizi korumaya mı çalışıyorlar yoksa tamamen sadece hayatınızda biri olduğu için mi?

O, onların kardeşinle arasındaki mesele hiç üzerine alınma, uğraşsınlar kızlarıyla

Biri olduğu için dünya iyisi bile olsa onada birşey bulurlar

Çok garip gerçekten, üstelik 32 yaşındayım demişsiniz çocuk değilsiniz yani çok normal bir durum bu, neyse inşAllah mutlu olursunuz
Baba bedduasıyla nekadar mutlu olurum bilmiyorum ben böyle olmasını istemezdim insan evladının mutluluğu için herşeye razı olur.bedenimi satmıyorum yada nebilim kötü yolda değilim ama öyle hissettirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…