- 9 Mayıs 2015
- 42
- 2
- 86
- 29
- Konu Sahibi karbeyazkadin
-
Davul bile dengi dengine bence ilişkini sonlardip yoluna bakmalısınMerhabalar,
birkaç aydır 35 yaşında boşanmış ve çocuklu bi adamla ilişkim var. Ben daha önce hiç evlenmedim ve 27 yaşındayım. Aslında hayat dinamiklerimiz farklı olduğundan başlarken dahi gözümü korkutan bi ilişkiydi. Bi şekilde kapılıp gittim ama sindiremediğim olaylar da yaşanmadı değil. Yılbaşında ailesinin evine çocuğunu ve eski karısını getirip orda maaile kutlama yaptılar, ben cenaze ve hastalıkla uğraşırken. Bu durumu doğru bulmadığımı söylediğimde de çocuğu için olduğunu diretip durdu. Tabii ki çocuk için özel günlerde bir araya gelinebilir ama bugün herkes için özel olan yılbaşı gecesi olmamalıydı. Bi de kendisinin 10 yıllık yakın bi kız arkadaşı var. Günde 50 kere arayan cinsten. Seviyorum seni tarzında telefon kapatma seansları var. Bana her ne kadar kötü gün dostu kardeşim gibi dese de bu arkadaşlık ilişkisini cıvık buluyorum. Bazı şeyleri bana açıklayarak kabul ettiriyor. Çok sevdiğim için de bir şeyleri göz ardı ediyorum galiba. Bana bu noktada tavsiyeleriniz neler olur?
Evet haklısınız.O kadar bekar erkek varken.Yani yani zaten şunu hiç anlamıyorum, genç bekar kızlar ne yapıcaksınız çocuklu adamı, eski karısı, çocuğu başınıza dert arıyorsunuz...
Sevdim...Yani yani zaten şunu hiç anlamıyorum, genç bekar kızlar ne yapıcaksınız çocuklu adamı, eski karısı, çocuğu başınıza dert arıyorsunuz...
Sevdim...
Uzun süredir birine böyle şeyler hissetmemiş olmam ve hayatımın zor bi döneminden geçiyor olmam dolayısıyla boyun eğdim. Yoksa kendime saygısızlık yaptıracak bi insan da değilim. Kendimi tanıyamaz hale geldim. Karşımdaki de çok zeki bi adam aslında manipüle ediliyor olmam yüksek ihtimal. Umarım karşıma doğru biri çıkar ve ben bu duygulardan kurtulurum. Keşke ayrılabilsem şu süreçte ama teoriyle pratik her zaman aynı olamayabiliyor maalesef. Aslında konuyu açış sebebim de bi nevi telkin ve destek ihtiyacıydı.Tabi ki sevebilirsin konu sahibesi, ama adamın şu saygısızca ve seni yok sayan davranışlarından sonra hala seviyorsan işte orda kocaman bir sorun vardır. Sana saygısı olmayan birinden soğursun, soğumalısın da. Zaten çiğnenmeye razı gelmemişsin ki bu konuyu açmışsın. Adamın çocuğunu mocuğunu da geçtim, davranış biçimi berbat ayrılıp kaçmalısın kesinlikle.
Günde 50 kere mi?Kızlar beni taşlamayın ama :))) 2 noktada anlayış gösterebilirim
1. Adam eşi ile medenice boşanmış olabilir,ki,zaten kötü ayrılsaydı çocuk neyse de eski eşi boşandığı adamın ailesiyle yılbaşı kutlamaz çocuğu yollar.. Herkes anlayışlı saygılı medeni geldi aile konusunda.
1. Kız arkadaş/kanka konusunda benim de 15 yıllık kardeşten öte,dosttan öte erkek arkadaşlarım var,zerre erkek gözüyle bakmadığım,onlarda bana kadın gözüyle bakmamışlar ki,tüm hayatımızı anılarımızı yaşadık şahit olduk,evlilik,kız arkadaş vs her şeylerine tanıklık ettik. Bir birimizi ararız,dedikodu kazanı kaynatırız. Seni seviyorum veya öpüyorum kelimesi kullanırız,o kadar otomatikleşmiş ki rutin konuşma olmuş anlam yüklemeden.
Hayatlarımızda kimler olsa da kopmadık,çünkü hayatımıza aldığımız insanlar dostluğumuzu bilerek adım attılar,onlar da iyi bir ahbap oldular.
Yani demem o ki,konu sahibin erkek arkadaşının hayat tarzı bana yabancı değil.
Konu sahibi size tavsiyem,çok farklı kafalarda iseniz ve ileride bunlar sizin için problem olacak ise şimdiden yollarınızı ayırın,zira çok zor olabilir . Nice bekar,boşanmamış çocuksuz adamlar var .
Yani siz farklısınız.
Yok ya o kadar değilGünde 50 kere mi?
Evet normal gelmiyor ama ben onu kadın olarak görmüyorum diyor ve hayatını kurmasına çok destek olmuş biri. Rahatsızım ama benim böyle bi deneyimim olmadığı için haksızlık mı ediyorum acaba dediğim noktalar da oldu.Bu size normal mi geliyor?Günde 50 kere yakın kız arkadaşı ile konuşup seviyorum demek telefonu kapatırken.Hepimizin yakın arkadaşları var.10 yıllık veya daha fazla.Bu çok normal değil.
Aslında kadınlar diğer kadının niyetini hisseder.Öyle bir şey hissettiyse rahatsız olması normal.Yok ya o kadar değilgünde 1-2 defa bazen 2-3 günde bir . Havadis varsa araşıyoruz
sanmam. uzun zamandır hayatındaymış,aralarında bir şey olsa eski eş olmazdı ,konu sahibi de olmazdı adamın hayatında.Aslında kadınlar diğer kadının niyetini hisseder.Öyle bir şey hissettiyse rahatsız olması normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?