• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatındaki insanlara sınır çizemediğini düşünüyorum, sizce?

Merhabalar,
birkaç aydır 35 yaşında boşanmış ve çocuklu bi adamla ilişkim var. Ben daha önce hiç evlenmedim ve 27 yaşındayım. Aslında hayat dinamiklerimiz farklı olduğundan başlarken dahi gözümü korkutan bi ilişkiydi. Bi şekilde kapılıp gittim ama sindiremediğim olaylar da yaşanmadı değil. Yılbaşında ailesinin evine çocuğunu ve eski karısını getirip orda maaile kutlama yaptılar, ben cenaze ve hastalıkla uğraşırken. Bu durumu doğru bulmadığımı söylediğimde de çocuğu için olduğunu diretip durdu. Tabii ki çocuk için özel günlerde bir araya gelinebilir ama bugün herkes için özel olan yılbaşı gecesi olmamalıydı. Bi de kendisinin 10 yıllık yakın bi kız arkadaşı var. Günde 50 kere arayan cinsten. Seviyorum seni tarzında telefon kapatma seansları var. Bana her ne kadar kötü gün dostu kardeşim gibi dese de bu arkadaşlık ilişkisini cıvık buluyorum. Bazı şeyleri bana açıklayarak kabul ettiriyor. Çok sevdiğim için de bir şeyleri göz ardı ediyorum galiba. Bana bu noktada tavsiyeleriniz neler olur?
Dengin bir insan değil, çocuklu ve biraz da geniş. Yılbaşı günü çocuk için bir araya gelinmez. Ailesi sizin ilişkinizi biliyor mu? Ya da eski eşi? Arkadaşlığı da öyle bir tuhaf, seni de arıyor mi günde 50 kere?
Ve en önemli soru böyle bir adami gerçekten seviyor musun, soguyacaksin gibi hissediyorum.

Dengin bir insan değil, çocuklu ve biraz da geniş. Yılbaşı günü çocuk için bir araya gelinmez. Ailesi sizin ilişkinizi biliyor mu? Ya da eski eşi? Arkadaşlığı da öyle bir tuhaf, seni de arıyor mi günde 50 kere?
Ve en önemli soru böyle bir adami gerçekten seviyor musun, soguyacaksin gibi hissediyorum.
Geniş derken ?

Ayrıca anne baba neden çocuk için bir araya gelemiyor ?

sanmam. uzun zamandır hayatındaymış,aralarında bir şey olsa eski eş olmazdı ,konu sahibi de olmazdı adamın hayatında.
erkek kadın dostluğu var yani .sadece kimisi buna inanmıyor .ben hala oldum mesela .ilk defa hala oldum erkek arkadaşımın bebeği oldu.eşini de kendisini de seviyorum.bir gün bile erkek gözüyle bakmadım
Benim eşimin de çok eskiden beri tanıdığı,görüştüğü arkadaşları var.Hatta benden de eski.Ama her dakika konuşmazlar.50 kere konuşsa belki rahatsız olurdum.Seviyorum vs demez.Daha çok sinirlendirirler birbirlerini.Arkadaşlıkları böyle.Herkesin yapısı farklıdır.Mesela yılbaşında eski eşiyle görüşüyorsa,kız arkadaşını da çağırabilir.Niye yok orada?

Benim eşimin de çok eskiden beri tanıdığı,görüştüğü arkadaşları var.Hatta ben den de eski.Ama her dakika konuşmazlar.50 kerr konuşsa belki rahatsız olurdum.Seviyorum vs demez.Daha çok sinirlendirirler birbirlerini.Arkadaşlıkları böyle.Herkesin yapısı farklıdır.Mesela yılbaşında eski eşiyle görüşüyorsa,kız arkadaşını da çağırabilir.
Bende konu sahibine soracaktım unutmuşum. Kız arkadaşı olarak sizi davet etmedi mi diye🥺

4 ay oldu bizim ilişkimiz. Çok yeni diye söylediğini sanmıyorum ki bu kız arkadaşına bile ilişkimizi baya sonra söyledi. İlişkimiz inişli çıkışlıydı biraz. Otursun diye beklemiş. Kaldı ki ben de aileme söylemedim. Söylemeyi de düşünmüyorum çünkü toplum baskısı evlenin muhabbetleri falan bu kargaşada inanın uğraşamam. Gerçekten seviyorum. Mesajda ayrılıyorum yüzünü görünce dayanamayıp sarılıp ağlıyorum. Umarım soğurum ama.

Benim eşimin de çok eskiden beri tanıdığı,görüştüğü arkadaşları var.Hatta benden de eski.Ama her dakika konuşmazlar.50 kere konuşsa belki rahatsız olurdum.Seviyorum vs demez.Daha çok sinirlendirirler birbirlerini.Arkadaşlıkları böyle.Herkesin yapısı farklıdır.Mesela yılbaşında eski eşiyle görüşüyorsa,kız arkadaşını da çağırabilir.Niye yok orada?
O kız arkadaş uzak bi ilde. Bu yılbaşı toplantısı erkek arkadaşımın ailesi, eski eşi ve çocuğu ileydi.

Geniş derken ?

Ayrıca anne baba neden çocuk için bir araya gelemiyor ?
Günde 50 kere kimseyle konuşmam, belki mesguliyeti vardır ve yanındaki kişiler kim olsa bukadar aranmadan rahatsız olur. Başkasını geçtim ben olurdum. Bence bu genislik

Anne baba çocuk için bir araya gelebilir ama bu çocuğun özel gunu doğum gunu, okul için olabilir. Yılbaşı herkes için özel bir gün neden sevgilisiyle plan yapmıyor da eski eşiyle plan yapıyor, bana normal gelmedi.

O kız arkadaş uzak bi ilde. Bu yılbaşı toplantısı erkek arkadaşımın ailesi, eski eşi ve çocuğu ileydi.
Pardon konuyu o kız arkadaşı kastettiniz gibi anladım. İlişkimiz çok yeni ve anladığım kadarıyla sevgili durumunun da çocuğunun psikolojisini etkilemesini istemiyor. Buna saygı duyarım. Bir şey demem bunun için ama yine de bj şekilde olmamalıydı gibi geliyor.

Günde 50 kere kimseyle konuşmam, belki mesguliyeti vardır ve yanındaki kişiler kim olsa bukadar aranmadan rahatsız olur. Başkasını geçtim ben olurdum. Bence bu genislik

Anne baba çocuk için bir araya gelebilir ama bu çocuğun özel gunu doğum gunu, okul için olabilir. Yılbaşı herkes için özel bir gün neden sevgilisiyle plan yapmıyor da eski eşiyle plan yapıyor, bana normal gelmedi.
Kutlayanlar için yılbaşı aile günü gibi bir şey(benim için en azından),gençler de öyle gece 12 kadar aile ile sofrada sonra dışarı kaçmalar.
Adam başbaşa eski eşi ile kutlamamış ki,diğer aile mensupları da varmış.
Çocuk kaç yaşında,o da önemli,daha çok ufaksa annesi yalnız göndermemiş olabilir

Boşandığına kesin bir şekilde emin misiniz peki? Yilbasi gibi bir günde erkek arkadaşınızın hem de ailesi ile beraber eski eşi ile beraber olunması beni huzursuz etti.

Sanki hala evlilermis gibi bir izlenim verdi bana üzgünüm.

Kutlayanlar için yılbaşı aile günü gibi bir şey(benim için en azından),gençler de öyle gece 12 kadar aile ile sofrada sonra dışarı kaçmalar.
Çocuk kaç yaşında,o da önemli,daha çok ufaksa annesi yalnız göndermemiş olabilir
Onun söylediği de hep buydu başbaşa değildik neden abartıyorsun şeklinde ama yine de sevdiğiniz insan siz cenaze defnedip eve gelip 40 derece ateşle bi de bunlara kurulurken kötü bi psikolojiyle yeni yıla girerken o evlenip çocuk yaptığı kadınla çocuğunu bi masa etrafında toplayıp ortama neşe saçarak girdiğini düşününce içiniz sızlıyor. Kendimi resmen metres gibi hissettim...

Tabi çocuğun yaşı da önemli, eğer büyükse insan bı şüphelenir bazı aileler çünkü barıştırmak istiyor nasıl muhabbetler oluyor orada vs, ben olsam içim içimi yerdi. Buyuk konuşmayayim çocuklu adamla yapamazdim, ben çok kuran biriyim. Her dakika aklımda binbir türlü senaryolar geçerdi, ilişki de daha yeniymis. Gerek var mı o kadar atraksiyona, ilişki insana güven vermeli

Tabi çocuğun yaşı da önemli, eğer büyükse insan bı şüphelenir bazı aileler çünkü barıştırmak istiyor nasıl muhabbetler oluyor orada vs, ben olsam içim içimi yerdi. Buyuk konuşmayayim çocuklu adamla yapamazdim, ben çok kuran biriyim. Her dakika aklımda binbir türlü senaryolar geçerdi, ilişki de daha yeniymis. Gerek var mı o kadar atraksiyona, ilişki insana güven vermeli
İlla ki barıştırma çabaları vardır diye tahmin ediyorum. Sorma cidden, benim kafada da ne filmler dönüyor. Bana bu kadar güzel duygu hissettirebilmiş biri olmasa emin ol saniye düşünmem. Çocuk 8 yaşında.

Hic bulasmayin. Cocugu olmayan bir insanin(istisnalar vardir), cocugu olan insanlarin önceliklerini anlama ihtimali düşük. Kızım yilbasi icin heveslenirken onceligim onun mutlulugu olurdu, erkek arkadasiminki degil. Bu erkek arkadaşıma deger vermedigim, sevmedigim anlamina gelmez. Oncelik meselesi. Caninizi sikacak baska seyler yasanmaya devam edecek mezuniyet, okul etkinligi vs hep beraber olacaklar. Bunlara hazir oldugunuzu düşünmüyorum

Onun söylediği de hep buydu başbaşa değildik neden abartıyorsun şeklinde ama yine de sevdiğiniz insan siz cenaze defnedip eve gelip 40 derece ateşle bi de bunlara kurulurken kötü bi psikolojiyle yeni yıla girerken o evlenip çocuk yaptığı kadınla çocuğunu bi masa etrafında toplayıp ortama neşe saçarak girdiğini düşününce içiniz sızlıyor. Kendimi resmen metres gibi hissettim...
Çok haklısınız sizin yanınızda olması gerekiyordu. Cenaze o gün müydü ve çok yakınızın cenzaesi miydi? Başınız sağolsun.
Aileniz bilmiyor erkek arkadaşınızı size gelemezdi.
Diğer tarafta oğlu ve eski eşi başka ilde yaşıyormuş.40 yılda bir organizasyon yapmış olabilirler eski eş de çocuğunu yalnız yollamamış olabilir başka ile. Yani önceden planlanmış bir organizasyon olabilir ,bir de işin içinde babaanne dede falan varsa

Çocuk 8 yaşında. Benle ilişkisi 4 aylık ve çocuğunun psikolojisinin bozulmaması için söyleyemez diye tahmin ediyorum. Davet etse bile gidemezdim cenazemiz vardı ve çok hastaydım zaten.

Çocuk 8 yaşında. Benle ilişkisi 4 aylık ve çocuğunun psikolojisinin bozulmaması için söyleyemez diye tahmin ediyorum. Davet etse bile gidemezdim cenazemiz vardı ve çok hastaydım zaten.
Başka ile tek başına yollanmayacak kadar küçük bir yaş 8.
Eski eşinden ne zaman boşanmış?

Back
X