bos seyler farkındayım ama oyle ha deyıncede unutulmazkı. kızlar bu konuda daha duygusal erkeklere gore ne yazıkkıMadem onun umrunda değil sizin niye umrunuzda bunu çok merak ettim. Sizi kaale almayana istediğiniz kadar üzülün. Bir şey değişmez. Dargınlık, zehir içip başka birisinin ölmesini beklmeye benzer. Şu an aynen bunu yapıyorsunuz. Boş şeyleri dert etmeyin.
hayır bitti. 10 gün falan oluyor çok üzgünüm,mutsuzumaynen.. onlar gıbı olmak vardıda ıste bız ınsanız.... neyse ): napıyosun pekı sen devam edıyomusun senınkıyle pekı?
uzuldum senın adınadahayır bitti. 10 gün falan oluyor çok üzgünüm,mutsuzum
bıde sen mı ayrıldın yoksa o mu =(hayır bitti. 10 gün falan oluyor çok üzgünüm,mutsuzum
madem aklında eskı sevgılın vardı neden tanısmak ıstedın kı benle neden? hadı tanıstın baktın olmuyo en basında soyleseydın. ne geregı vardı kendıne alıstırmanın. ne geregı vardı 2ay boyunca sureklı konusmanın. ne geregı vardı benı bu kadar aglatmanın? off allahım canım şu an o kadar cok yanıyokı onun yuzunden. hadı bısey soyleseydı en azından davranıslarıyla gıtmek ıstedıgını bellı etmeyıp dırek yuzume soyleseydı ben senınle yapamıyorum dıye. uzaklastı... gunlerce konusmadı... o kadar cabaladım konusmak ıcın... olmadı konusmadı sessız kalmayı sectı. telefonda mesjlarıma cevap yazmadı. bende facede yazdım heryerden sıl tamamen cıkar hayatından sende kurtul bende kurtulayım dedım. suan dıcek bısey bulamıyorumdemıs aynen boyle.... bekledım sılsın dıyee. hala sessızlıgı devam ve cıkarmıyo hayatından tamamen.
en sonunda ben vazgecetım artık. sıldım herseyını sıldım heryerden tum sosyal medya hesaplarımdan... kı benımde artık vazgecmem onun ısıne gelmıskı hala ses yokk... keske boyle olmasaydı keske verdıgım degerı bu kadar cok bellı etmeseydım. keske keske keskee ): keske bırazcık olsun aklına gelsemde uzulse, ama adamın zeerre umrunda dııılım. o kadar cok keske varkıı... canımı cok yaktı cokk ):
ne yapıcam ben sımdı. o kadar kısa surede nasıl aptal gıbı bu kadar cok baglanabıldım kendıme hayret edıyorm
sadece ıcımı dokmek ıstedım..... ):
geçe, düzelir diye beklerken terk edildim..bıde sen mı ayrıldın yoksa o mu =(
ben 24 o 25. ve bızı ortak arkadaslarımız tanıstırdı. o evlenmek ıcın bırısını arıyodu. sureklı evlılıkten falan konusuyodu kendısı. sonra ben ona bızım ılıskının adı yok bız neyız gıbısıne bı soru yonelttım. bu soru benden uzaklasmasına neden oldu galıba.... kafasının karısık oldugunu soylemeye basladı bu seferde, ıste aldatıldıgından kızlara guvenının kalmadıgını falan soyledı. aılemın karsısına ıyı bırısını cıkarmak ıstıyorum ve bu yuzdende en ınce ayrıntısına kadar dusunuyorum bıseylerı dedı.... derken sonuc bu. ıyce sessızlıge burundu ve ben artık cok sıkıldım. onunla konusmak ıstedıgımı acık acık bellı etmeme ragmen her defasında gerı cektı kendısını. ve dun tamamen cıktım hayatından. bısey demeden. ona ragmen oda bısey demedı...Yaslariniz kac canim?
off hadı yaageçe, düzelir diye beklerken terk edildim..
anlamadımSıradakiiiii.
önce gezecek erkek, deneyecek başkalarında ne var ne yok görecek. aradığını bulamazsa eskisi cazip gelecek ona dönecek..benimkinin eskiye dönme şansı da yok..belki bana döner :)) gülüyorum ama çok mutsuzum gerçekten 1,5 yıldır birlikteydik..off hadı yaabu erkekler neden boyle. aklım almıyo. hayır madem unutamadın eskısını neden tanımak ıstıyosun baskalarını. cekıl kenara acını yasa.... bızı uzmenın sonrada cekıp gıtmenın ne anlamı varkıı
oyy cokta uzun sureymıs canım yaa. ne dıyım ınsallah doner sana. ınsallah mutlu olursun cok mutlu olursun...önce gezecek erkek, deneyecek başkalarında ne var ne yok görecek. aradığını bulamazsa eskisi cazip gelecek ona dönecek..benimkinin eskiye dönme şansı da yok..belki bana döner :)) gülüyorum ama çok mutsuzum gerçekten 1,5 yıldır birlikteydik..
aynen oyle kotu bı tecrube...Heryerden silmişsiniz zaten, önünüze bakın.
Birdaha da hislerinden emin olmadığınız insanları hayatınıza kolayca sokmayın.
Yaşanan her acı olay tecrübe oluyor sonuç olarak. (;
inşallahhh mutlu edecekse gelsin yoksa uzak olsun..oyy cokta uzun sureymıs canım yaa. ne dıyım ınsallah doner sana. ınsallah mutlu olursun cok mutlu olursun...
tabı en basta mutluluk onemlı... hayırlısı dıyelım o zamn sızın ıcın :)inşallahhh mutlu edecekse gelsin yoksa uzak olsun..
Ne diyim o zaman biraz odunsu olmak iyi olabiliyor demekki arada sırada.bos seyler farkındayım ama oyle ha deyıncede unutulmazkı. kızlar bu konuda daha duygusal erkeklere gore ne yazıkkı
bundan sonra bu olacak ınsallah :)Adam olacak, adam gibi davrananin, sevenin, deger verenin basimin ustunde yeri var; sevmeyen defolsun gitsin.mottomuz bu olmali :)
Umursamamakla baslayabilirsin...nasıl vurcam yerden yere. goxumde degersız oldugunu gormesını ıstıyorum ama nasıl yapıcam bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?