rahatladım. keske onada sayıp dokebılsem ıcımdekılerı kusabılsem
Tatlım adam dengesizmiş .. Böylelerinin sağı solu belli olmaz ..onunda yansın ıstıyorum canı ama ondan vazgecmeme ragmen hıc umrunda bıle degılım. bu kadar mı sevmemıs benı yaa
Sal gitsin .
Ne bu ya , simdi kendini bulunmaz h8nt kumasi saniyor sayende.
Kaldirmayin sunlarin totosunu bukadar..
Baktin senin kadar deger vermiyor oyaliyor ,.
Vur yerden yere , neye ugradigini sasirsin..
3 yıl once ayrılmıslar. kız bunu aldatmıs. yanı ılıskıden cıkalı 3yıl oluyo ama boynuzlanmayı gururuna yedırememıs ve bu yuzden kızı unutamadıgını dusunuyouzun sürekli ilişkiden yeni çıkmış erkeklerden uzak durun..eski sevgililerini terk etmiş olsalar da ona dönmek istiyorlar
erkekler aldatan kadını unutmuyor muhtemelen de kıza çok bağlıydı..benim insan müsvettesi ayrılalı 8 yıl olmuş kadın çoluk çocuğa karışmış hala unutamamış pislik..oluyor malesef3 yıl once ayrılmıslar. kız bunu aldatmıs. yanı ılıskıden cıkalı 3yıl oluyo ama boynuzlanmayı gururuna yedırememıs ve bu yuzden kızı unutamadıgını dusunuyo
aynen.. onlar gıbı olmak vardıda ıste bız ınsanız.... neyse ): napıyosun pekı sen devam edıyomusun senınkıyle pekı?erkekler aldatan kadını unutmuyor muhtemelen de kıza çok bağlıydı..benim insan müsvettesi ayrılalı 8 yıl olmuş kadın çoluk çocuğa karışmış hala unutamamış pislik..oluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?