Hayatından cıkıp gıtmeme ragmen zerre umrunda değilim... canım cok acıyo ):

Aklında eski sevgilisi olduğu kısmı anlayamadım. Öyle mi dedi sana? Öyleyse yarabandı konumuna düşürmüş seni. Yaşın kaç bu arada? Ben de birkaç yıl önce yaşamıştım böyle şeyler.

ne istediğini bilmeyen adamdan hayır gelmez zati canım geçmiş olsun
erken kurtulmuşsun böyle düşün üzme kendini

yok canım bana aklımda o var demedı. hatta sordumda yemın ettı aklıma bıle gelmıyo ne nefret ne sevgı hıcbısey hıssetmıyorum ona dedı. ama boyle olmasının nedenıde bınevı o kız.. aldatıldı ve kızlara guvenım bıttı dedı. 3yıldan sonra ılk defa senınle gorusuyorum dedı... o 25 ben 24 yasımdayımm

senın nasıl oldu durumun. dınlemek ısterım hatta merak ettım cok. sonra ne oldu nasıl oldu ? anlatırmısın

cok saolun canlarımm. ıns allahın ıznıyle gececek. buraya yazınca daha bı rahatladım ya. aglayarak yazmıstım.. sımdı sıs gozlerımle sızle dertlesıyorum. cok saolunn

Adam resmen çiviyi çiviyle sökmeye kalkmış ama çivi sökülmek bir yana elinde kırılmış

Bu dediklerinin hepsi 2 aylık ilişki için mi oluyor.2 ay önce nasıl hayatında yoksa ve sen yaşıyorduysan aynen devam et.Olmamış bitmiş bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…