Hayatınızda affedemeyeceğiniz 3 kişi kim?

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
358
Diğer
Konuyu ben açtığım için önce ben söyleyeyim.
-Güler diye bir arkadaşım
-kaynanam
-eşimi (beni biri yüzünden çok kırdığı için):çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kinci degilimdir

Son düzenleme:
hayatımda asla affetmen dediğim kişi yok

ama kırıldığım aklıma geldiğinde canımı sıkan birçok kişi var

iyi niyetimi kötüye kullanan arkadaşlarım saolsun.

Benim canıma, sevdiklerime kasteden, zarar veren, öldüren (Allah korusun) biri olursa onu affetmem sadece. Onun dışında dünya sınavı bu yaa kimse dört dörtlük değil ki...
Öyle kimseye bir ömür kırılıp da affetmem diyemiyorum. İnsanız ve insana ait hiçbirşey uzak değil bize. Onun yaptığını birgün biz de yapabiliriz. Boşverin gitsin.

kendim için herkesi affettim :1closedeyes:
çünkü düşündükçe acı çeken yine ben olduğum için
kendimide sevdiğim için bende herkesi affettim gitti:kahve:
allaha havale edin sizin için en hafifi oa.s

Hayatimda asla afedemeyecegim 1 kisi var....

Babam...(bu kelimeden nefret eder hale geldim)

7-8 yasindan beri hic görüsmedik ayni sehirde hatta neredeyse ayni semt´te olmamiza ragmen...
Görüsmekde istemiyorum....
BU konuda malesef cok hassasim...asla afetmeyi düsünmüyorum...

affedemediğim kimse yok ama çok kırgın olduğum bir kişi var onu hiç yokmuş gibi düşündüğüm için affetmeme gerek yokyerimseniben

gecen yıla kadar mudurum olan ınsanKötü Kazen

eski ev arkadasım...Kötü Kazen

baskada yok sanırım :asigim:

çok kötü ailevi olaylar yaşadım babama,babanneme,dedeme kızdım küstüm ama benden büyüklerdir dedim ALLAH'a havale ettim konuştum onlarla ama affedemedim.günün birinde babannemi ölüm yatağında kendimi zorlayarak görmeye gittim gördümki insanlar son günlerinde yaptıklarını anlıyorlar belkiçok geç ama anlıyorlar.senağlamafakat kendimi ne kadar zorlasamda halayla(ona halam bile demek istemiyorum):1no2: barışmadım barışamam ömrümün son gününe kadar onu affetmeyeceğim.günün birinde görsemki bana muhtaç yine dönüp bakmam ona.:oklava:bana uzak olsun yeter.

kindar biri değilim. Bu nedenle hayatımda affedemeyeceğim kimse yok. Şu an müdür yardımcımla kavgalı olsamda onu bele affedebilirim.

benim de var kirildigim cok kisi de affetmek degil ama elbet onlarin gunahini cekecekler elbettttttttt

1)Dilek adında arkadaş zannettiğim birisi
2)Fadime adında arkadaş zannettiğim birisi
3)En büyük kayınbiraderim.

Hayatimda asla afedemeyecegim 1 kisi var....

Babam...(bu kelimeden nefret eder hale geldim)

7-8 yasindan beri hic görüsmedik ayni sehirde hatta neredeyse ayni semt´te olmamiza ragmen...
Görüsmekde istemiyorum....
BU konuda malesef cok hassasim...asla afetmeyi düsünmüyorum...

aynen aynen aynen:kızgın::1no2:

-Eski AŞKlarımı:mymeka:
-Dost görünenleri:mymeka:
-Canımı yakanları:mymeka:

kırgınlıklarım var elbet ve tabi gönül koyduklarım...
asla "hakkımı helal etmem!" dediklerim...
fakat hepsini affettim de bi kendimi affedemiyorum....

Back
X