• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda affedemeyeceğiniz 3 kişi kim?

1-Babaannem
2-Babamın bir kuzeni
3-Amcam

Vakti zamanıyla çok iyi ilişkilerimizin olduğunu sandığım ama menfaatleri söz konusu olduğunda neler yapabildiklerini gördüğüm için asla affetmeyeceğim.:kızgın:
Biliyorum ki affetmek Yaradana mahsus, ama bize yaptıklarını asla unutmayacağım. Şu anda görüşmüyor olmamızın rahatlığı ve huzuru içinde hepsini Allaha havale ediyorum ben de.:1closedeyes:

amcam amcam ve amcam asla affetmeyecegim su anda hayatta deyil ama nasil olsa obur dunyada karsisina dikilecem :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

deniz die bir insan!!!
bide sevgilile arama fitne sokup öle yalanlar uydurp bizi ayıran sibel die bi insan hiç karşıma cıkmasınlar
birde eski ev arkadasımmmm fulya die biri

amcamın karısı ( yengem ) jeyyar

sevgilimle arama giren paçoz..gamze..Kötü Kazen

başkada yok galiba :uhm:

Üniversitedeyken fena halde kazığını yediğim bir insanı affetmeyi düşünmüyorum, ama hayat bu nolacağımız belli değil.:1closedeyes:

çok şükür yüreğimdeki kin dolu duygulardan kurtuldum,kimseye kızgınn değillim..beni çok üzmüş olan bütün insanları affettim.insan herşeyi yaşamalı diye düşünüyorum ben..çok kırılmalıyız ki affetmesini de öğrenelim ve çok şükür ki ben affetmenin dayanılmaz hafifliğini yaşayanlardanım:teytey:
sevgiyle kalına.s.

eskı sevgılım onu asla affetmıycem 8 yılımı vermıstım pısman olsada ne dönerım ona nede helallık verırım ona..... asla

Amcamı,
kuzeninimi,
kendimi

Kendini affetmeme hakkını size vermiyorum Azem Hanım!:mymeka:
O hakkı ben kullanırım.:1closedeyes:
Böyle konuşarak beni bu kadar çok üzdüğün için ben de seni affetmiyorum.:kızgın:
Seni ne kadar sevdiğimi bile bile beni üzdüğün için seni affetmeyecem:mymeka:

Kendini affetmeme hakkını size vermiyorum Azem Hanım!:mymeka:
O hakkı ben kullanırım.:1closedeyes:
Böyle konuşarak beni bu kadar çok üzdüğün için ben de seni affetmiyorum.:kızgın:
Seni ne kadar sevdiğimi bile bile beni üzdüğün için seni affetmeyecem:mymeka:

Lalişim bende seni seviyorum canım benim :asigim:
Kendime göre yaptıgım çok yalnışlarım oldu bunu demek istedim üzülme sen :1hug:

Kendimden başka affedemeyeceğim kimse yok benim hayatımda.. Aslında belki birazcık kin tutabilseydim yani birazcık dirayetli olabilseydim.. Hayatım daha güzel olurdu.

Lalişim bende seni seviyorum canım benim :asigim:
Kendime göre yaptıgım çok yalnışlarım oldu bunu demek istedim üzülme sen :1hug:

Ben sevmiyorum seni artık!:mymeka:
Benim hayatta hiç yanlışım olmadı de mi?:kızgın:
Hep doğru işler yaptık biz sanki!:sm_confused:
Anlatsam roman olur da içimde biriktiriyorum hayat kırıklıklarımı..:1closedeyes:
Gittiği yere kadar be Azem,sal ipleri biraz dedim sanabenneyaptımki
Ölümden başka neyin çaresi yok şu zalim dünyada!:asigim:

Konuyu ben açtığım için önce ben söyleyeyim.
-Güler diye bir arkadaşım
-kaynanam
-eşimi (beni biri yüzünden çok kırdığı için):çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ben beni sirtimdan vuranlari, arkamdan konusanlari, dost görünüp düsman olanlari, arkamdan oyun cevirenleri, haksizlik yapanlari, kalbimi kiranlari, aglatanlari, ve aldatanlarini affettim. Herkeze hakkimi helal ediyorum.

Sadece kendi isimlerini temize cikarmak icin iftira atip namusumla oynayan öz teyzemi ve kizlarini affetmiyorum ve affetmiyecegim. Hesapimi mahsere sakliyorum.

Yazilan cevaplari okudumda. Cogu insanin en büyük darbeyi en yakin akrabasindan yemis olmasi cok aci. Demek insan en cok en yakinindan süphelenmesi gerek mis :(

:oklava: NESLI seni hic affetmiycem. 2 yil oncesine kadar en yakin arkadasim olup suan evli oldugum esimle arami bozmak icin elinden geleni yapmis. benim cok gec haberim oldu. birde akilliyim diye gecinirim

hiç kimseye kırgın değilim artık...onların beni kırmasına müsade edecek kadar bana yakınlaşmalarına izin verdiğim için kendime kızgınım sadece...

Back
X