Hayatınızda affedemeyeceğiniz 3 kişi kim?

1) Bizi bu günlere getiren; inatla "kaliteli/refah/çağdaş" yaşam adına hiçbir şeyi değiştirmeyen,çıkar oyunlarına yönelik sözde eski devlet adamlarını...

2) Truva atı misali; yine başkalarının ekmeğine yağ sürme amaçlı ülkeyi refaha taşıyacağına kaosa taşıyan, toplumsal bilinci aşılayacağına iç bölücülük yaratan şimdiki devlet adamlarını...

3)Hiçbir şeyi görmeyen,okumayan,araştırmayan; bilenlerinde çıkar için,para için bu ülkeyi satan cahil halkı asla affetmeyeceğim...

neisni affetmiyrosunuz anlamıyorum .. kötü duygular beslemeyin içinizde .bu size zarar veriri kimsyee değil.. ben tab,i ki insanların yaptıkları hatlardan bahseidyroum duygusal hatalardan tabiki.. daha net olursanız daha detyalı açıklama da bulunurum .. sevigyle..

Tek bi kişi var affedemeyeceğim oda eski sevgilim. O kadar çok büyük ki ona karşı içimdeki nefret ve kin.Hiç bi zaman geçmez.

eski erkek arkadaşım, babası annesi ve erkek kardeşi...asla hakkımı helal etmiyorum onlara...

1.Beni kısıtladığı ve şuanda bir baltaya sap olmak için çabalamama sebep olan Babamın ikinci eski eşi......... Eski üvey annem. Hayatımın 13.yılını yemiş olan kadın.

2.Babam...

bende kinci değilim die geçinenlerdenim ama kinciyim galba benimde affedemeyeceğimm 2 kişi var affetsemde hep bi tarfımın kırgın kızgın olucağı kişiler;
annem ve babam

eski esim ve ailesini asla ve asla affetmicem kinci bir insan degilim bazenleri dusunuyorumda amaan bosver allahindan bulsunlar ama bazende cok kotu seyler aklima geliyor yasadiklarim kolay seyler degil malesef o yuzden üzülerek yaziyorum hakkimida helal edemiyorum

Son düzenleme:
2 kişi var. onları söylemeyeyim.

daha sonra

eşim

eltim

kayınvalidem. özellikle kayınvalidem ve eltime rabbim cehennemin kokusunu bile nasip etmesin.

yazarken bile ağlıyorum ya daha ne diyeyim ben bunlara.

şeytan bile bu eltim ile kayınvalidemi görünce ben niye yaratıldım ki diyordur

ben bana yapılandan çok aileme kötülük yapan insanları asla affedemem onun dışında affetmeyipte kimseyle ahirette uğraşmak istemem

Çocukken beni taciz eden uzak akrabamızı.
Namusuma laf eden eski nişanlımı asla ama asla affetmem be bu dünya da ne öbür dünya da..

affetmem diyecegım kımse yok cunku o kişileri birbir kalbimden çıkarttım allahıma sukurler olsun,artık dusunmuyorum,dusunupte gunlerımı kendıme zehır etmıyorum tek pişmanlıgım bunca zaman niye hep akraba hatrı,arkadas hatrı.vsvs hatırlar dolayısıyla hatalarını gormemek istememdi.. şimdi hatalarını bırı soylerse aklıma gelıo onun dısında asla aklıma gelmıo.. umrum değil,umursamıyorum cunku

kalbinizden cıkartın arkadaslar o kısılerı bak hayat ozaman nasıda tatlı gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…