Hayatınızda gördüğünüz en karışık konulardan biri, lütfen okuyun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burdaki anlatmak istediğim şey çok açık, kendimi ve çocuklarımı korumaya çalışıyorum. Kanunlar herşey demektir sorun yokken iyidir, ama özellikle kadına şiddet konusunda ister kabul edin ister etmeyin ama kanunlar çok yavaş ilerliyo, sizde o kanunlarada zarar vermeden bi çıkış yolu bulmaya çalışıyosunuz. Bi kişide evet zor bi durum. Zaten yeni bi ülkede, planını bile kurmadığımız bi ülkede hayata tutunmaya çalışıyoruz. Biraz empati mi yapsanız acaba. Bugün bana bişey olsa o çocuklar sefil olacaklar. Anne çocuk için herşey demek. İster bi yol arkadaşı edinin ister edinmeyin ama çocuklar için iyisini talep ediyorsunuz. Bugün intikam almak uğruna alabilse çocuklarımı babası ve onlara zarar verse ama kanunlarda yazmıyodu , bu mu diyeceksiniz

Evet bambaşka bi ülkede evimiz hazırdı, sadece çocuklarin evrakları gerekiyordu ve işler değişti, tehdit edildik ve buraya geldik. Kanunlar noktasından ziyade önce işin insanı tarafını ele almak gerekiyo

Hanımefendi eşimin evi kirada ve bizim ayrıca kiralık ev bulmamız gerekti vs. Mevzu bu değil. Oturum izni başvurusu bi süreç gerektiriyo ya hani, başvurmuş olmak sonuçlandı demek değil

Neyse boşverin, sürü psikolojisi, nerden eleştirsem acaba. Biri bi taş atınca devamı geliyo galiba. Bir iki dua alırız, Rabbim yardımcın olsun birileri der diye düşünürken kimisi kanun diyo, öbürü uzun uzun açıklama istiyo. Neyse Allah büyük :) Rabbim herkesin yardımcısı olsun bu Kandil hürmetine

Sacma sapan ilerisini dusunmeden is yapıp istediğiniz cevaplar gelmeyince sürü psikolojisi kandil falan alakasız şeyler yazıyorsunuz

Dubai de oturum is bir anda Endonezyaya döndü. İnsan soru soracak tabii ki. Kolay gelsin de zor bu plansizlikla.

Konuyu o kadar karışık yazmışsınız ki.... Sizin sorununuz ne oturma, izni ne çocukların başka ülkede yeniden düzen kurması,ne yeni eşin işi ,maddi durumu.Sizi sıkıntıya sokan hayırsız ,dayakçı bencil,çocukları önemsemeyen adamın sizi başkasıyla paylaşamama durumu yani tipik erkek işte çocuklarla sürün,aç kal ama aşık olup yeniden evlenme yoksa öldürürüm......
Kendinizi ve çocukları kurtarmışsınız dert edecek ne var???Bence tek dert edinmeniz gereken çocukların geleceği,uyum süreci ve bu sancılı dönemi yara almadan atlatmaları....

Evet haklısınız, kafam çok karışık. Olaylarda biraz uzundu. Ama yinede sağduyulu yaklaşımınız için çok teşekkür ederim. Sadece hayatım boyunca bu kadar sıkışık hissetmediğim için sanırım biraz bocaladım. Ama çocuklarımda bende sağlıklıyım. Gerisi adım adım çözülecek inşallah :)

E siz durup durup her yorumda başka bir detay veriyorsunuz. Baştan güzelce yazmamışsınız bizim de özel güçlerimiz yok ki ne yaşadığınızı bilelim.

E siz durup durup her yorumda başka bir detay veriyorsunuz. Baştan güzelce yazmamışsınız bizim de özel güçlerimiz yok ki ne yaşadığınızı bilelim.
Haklısınız. Sadece kafam ciddi ciddi karışık. Nereye yorsam bilemediğim bi süreçteyim. Tam olarak ifade edemeyince neresinden tutayım bilemedim Tek istediğim benzer eski eş, sevgili konularında sorun yaşayan birileri varsa kendimi yalnız hissetmemekti. Bir sürü insan yaşıyo bence bu durumları çünkü. Anne boşanmış çocuklariyla yaşarken, baba sorumsuz davranıyo, kadın ve çocuklar dikkatini bile çekmiyo, kadın evlenınce kıymete biniyo, bi de üstüne nasıl evlenir diye bi tür intikam haline dönüştürüyor. Tipik erkek kafası. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`