- Konu Sahibi dulcemaria
-
bugün alçı çıktından burnum çıplak kaldıktan sonra söyledim. uç kısmı böle böle diye. burnunu kaldırmam için yukarı çekmem lazımdı. çektim, çekerkende alt kısmına kıkırdak koyup uzattım dedi. kendi ağzıyla söyledi be canım.
tesellin için teşkkür ediyorum. inşallah dediğin gibi ödemdir. inşallah geçer dağılır düzelir...
bugün alçım alındı. geçen cumartesi ameliyat oldum. çok bunalmıştım ve akşam gezmeye çıktım. şu değişti hayatımda, eski burnumda eğrilik vardı ama şuanki burnum eskisinden daha beter, daha eğri ve daha yamuk. ucu bir garip şekil şemal yok. insanlar bir morluklarıma bir garip burnuma bakıyor. insanların ilgisini çekiyorum yani bu değişti.
İnanırmısınız şuanki burnum eskisinden daha kötüYamuk yumuk resmen S şeklinde!
Deliklerin biri bi yana bakıyor biri dik duruyor (burna aşağıdan bakınca)
Burun deliklerini birleştiren alttaki kemer varya, onun altına tam dudak üstünde resmen ufak bir top var, dikişin üst kısmı da içerde. böyle garip olmuş orası yandan,önden çok kötü duruyor. içeri kıkırdak koymuş doktor ama çok fena görünüyor.
ne olur birşeyler deyin benim gibi olan varmı
birde az önce hapşırdım istemdışı, acayip bir şey oldu,sanki burnumda birşey patladı bom diye. birşey olurmu
oturup ağlayacağım neredeyse, ameliyattan önce son halimi çekmiştim, o deviasyonlu burnum bile bundan daha güzel... of çok kötüyüm
bir de bugün 8. günüm. hala bir yanımdam kanlı sızıntı geliyor. burnum sızlıyor. ve hala tıkalı nefes alamıyorum. bunlar normal mi arkadaşlar?
ben bilmiyorum aslında çok ta korkuyorum yani size tuaf gelebilir bir yandan o kadr istiyorum ki ameliyat olmayı ergenliğimin tavan yaptığı zamanlarda daha çok takmıştım kafama .. böyle olsa daha iyi olur yok böyle daha iyi gibi
bir yandanda diyorum ki günahmı acaba ki günah yanını kabul de ediyorum
şimdi bir yandan piskolojimi etkiliyor diyorum ve bu beni o kadr etkiliyor ki herşeye yaklaşımım değişik diğer yandan da Allah ın yarattığını neden kabul etmiyorsun bir insana yaptırıyorsun şirke giriyor diyorum ve birde bende horlama sorunu var horlama için randevu aldım ama burnumda etkiliyorsa bu durumu ameliyatta olmak istiyorum ama diyorum ki burnum olursa peki başka bi yerimi Allah alırsa benden ( töbe töbe Allah korusun ) obsesifleştim iyice .. sonra geçenlerde sivri sinek ısırdı beni bu sebepten mikrop kaptım ve ayağım fena iltihaplanıp şişti bu yüzden bi randevuma gidemicem mesela ya ayağıma bişi olrsa :S
ya ben ne yapıcam yaa ne yapıcaaaam çok korkuyorumm
seni çok çok iyi anlıyorum ameliyattan önce ki gece kendi kendime hep yapma boşver ,girme bu günaha ,sen mimarını mı beğenmiyorsun ne haddine diyordum ve ben de başıma kötü bir şey geleceğini düşünürdüm hep çok çok korkuyordum günah boyutundan ama bir baktım ameliyata gidiyorum hatta o kadar alıştım ki 2 kez oldumböyle güldüğüme bakma çok acı çektim çok doktorumda hep söyler sen çok çektin diye inşallah günahlarıma kefaret olmuştur....ama ben hep söylerim burnun yüzünde çok sırıtmıyorsa bu ameliyatı olma benim burnuma takılan çok olurdu yani çok kemerliydi ve büyüktü sürekli arkadaşlarım durduğumuz yerde söylerdi yani benim suçum yok hepsi onların suçu seni belki pek rahatlatamadım ama artık şöyle düşünebilrsin bu evrelerim normal
4 ay oldu amelıyat oldugum açıkçası kendıme guvenım geldı bebeksı yuzum oldu,artık yan profıl çekılebılıyorum resımlerı
canım agzından hapırmalısın.ama korkma bişey olmamıstır,sık sık hapşırmak isteyebilirisin bu cok normal fakat mutlaka agzını kullan canım.bugün alçım alındı. geçen cumartesi ameliyat oldum. çok bunalmıştım ve akşam gezmeye çıktım. şu değişti hayatımda, eski burnumda eğrilik vardı ama şuanki burnum eskisinden daha beter, daha eğri ve daha yamuk. ucu bir garip şekil şemal yok. insanlar bir morluklarıma bir garip burnuma bakıyor. insanların ilgisini çekiyorum yani bu değişti.
İnanırmısınız şuanki burnum eskisinden daha kötüYamuk yumuk resmen S şeklinde!
Deliklerin biri bi yana bakıyor biri dik duruyor (burna aşağıdan bakınca)
Burun deliklerini birleştiren alttaki kemer varya, onun altına tam dudak üstünde resmen ufak bir top var, dikişin üst kısmı da içerde. böyle garip olmuş orası yandan,önden çok kötü duruyor. içeri kıkırdak koymuş doktor ama çok fena görünüyor.
ne olur birşeyler deyin benim gibi olan varmı
birde az önce hapşırdım istemdışı, acayip bir şey oldu,sanki burnumda birşey patladı bom diye. birşey olurmu
oturup ağlayacağım neredeyse, ameliyattan önce son halimi çekmiştim, o deviasyonlu burnum bile bundan daha güzel... of çok kötüyüm
Çevrenin söylemleri biraz da burnunun sana kattığı havaya bağlı bazısında çok da iyi olmuyor ve çok eleştiriliyorsun güzel olayım derken batırdı gibi ama bazısında muthiş bir değişim oluyor yaşı 10 yaş küçülüyor... kendi adıma şöyle söyleyebilirim daha özgüvenli bir insan oldum eskiden herkes burnuma bakıyormuş gibi gelirdi yüzüm daha kibar oldu ve herkes benim için çok soğuk derdi(gerçi o hala çok değişmedi ama) çünkü yüz hatlarım çok sert görünüyordu ve herkes bana iyi ki oldun dedi hocalarım beni tanıyamadı yatay geçişle mi geldin diyorlardı yalnız güzel yanlarının dışında şöyle bir dezavantajı da var artık başka kusurlar bulmaya başlıyorsun ben dudaklarımı küçük buluyorum mesela hatta annemi hep korkutuyorum ama yok o da böyle kalsın iş başvurusunda falan hiç bulunmadım ama güzelsen 1-0 öndesin bu hayatta çevremden biri eskiden yüzüme bakılmazdı iş başvurusu yaptığımda ama şimdi öyle değil insan yerine koyuluyorsun dedi.bu çok yanlış bir zihniyet çünkü burnunla insan olmuyorsun ya da başka bir şeyle ne yapalım acı ama gerçek!
sesecill cım bu kadar üzme kendini henüz ameliyatın çok yeni, bazı doktorların yaptıkları başta iyi durmaz sonra toparlar, kimininki de tam tersi önce güzel gibi duru sonra dağılır. Sen kime ameliyat olmuştun?
:) ben teşekkür ederimbence de konu oldukça güzel.acan arkadasa tesekkür ediyorum.öncelikle şunu söyleyebilirim ki insan kafasındaki,hayatındaki takıntılardan kurtulmalı,yani eşse sorun eşini değiştirmeli güzellikse sorunu elinden geleni yapmalı veya kariyerse onun için de caba sarfetmeli.hayatı yasanabilir kılmalı.
konumuz burun oldugu için ben de nacizhane su kadarını söyleyebilirim ki,burnunu takıntı yapmıs ne biliym fotograf cektirirken endişe duyma veya insanlarla konusurken acaba burnum cok mu dikkatini çekti diye düşünmektense bi ameliyat zaten en fazla 2 saat sürüyo yapptır kurtul diyorum.böylece kendine güvenin artar iş verimin yükselir,insan ilişkilerinde daha saglıklı ilişkiler kurabilir,aşk hayatında da kendine olan özgüvenin seni daha mutlu bi yuvaya kavusturabilir diyorum.
çünkü hayatta her sey kendinizle barısık olmakta yatıyor gercekten.
4 ay oldu amelıyat oldugum açıkçası kendıme guvenım geldı bebeksı yuzum oldu,artık yan profıl çekılebılıyorum resımlerı
evet ben daha güzel olayım derken pişmanlık duyanlardanım!
kızlar ben iyi ki olmuşum diyenlerdenim çok mutluyum çoook7 ayım bitti 8. ayıma girdim ameliyat olalı yıllarca ameliyat korkumdan boşuna ertelemişim ne ağrı sızı hiçbişey olmadı alçı ilk çıktığında resmen havaya uçtum mutluluktan çok beğenmiştim hem sağlık açısından hemde görünüm açısından şikayetçiydim nerdeyse hiç nefes alamıyordum tek ameliyatta hepsinden kurtuldum hemde yüzüme yakışmayan o hafif kemerden hemde içerdeki sorunlardan sağlık sorunu yaratmasaydıda yine olurdum zaten direk estetik drna gitmiştim ani bir kararla :87: hayatımda sadece olumlu yönde değişiklikler oldu herkes çok beğendi iyi ki olmuşun dediler gözlerinin güzelliği ortaya çıkmış dediler burun kemerli olunca yüzün güzelliğini kapatıyor ve yüz hatlarım inanılmaz yumuşadı şu kadarını söylim ilgi alaka % 100 artıyor yeter ki yüzüne yakışan burun olsun :87: olmak isteyen herkese korkmayın hemen olun derim darısı tüm ameliyat olmak isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?