- 30 Ekim 2007
- 1.187
- 1
- 681
- Konu Sahibi dulcemaria
-
cnm drm cengiz bozkurt beye oldum ameliyatımı aynı anda kbb dr da girdi ameliyatıma his olarak ilk başlarda biraz uyuşukluk oluyor sonra ödemler indikçe o da geçiyor alışıyorsun cnm
şunu söylemeden geçemiycem sadece kendi hayatın değişmiyor başkalarının hayatını da değiştirebiliyorsun...bizim sınıfta bir çocuk vardı onu ne zaman görsem kızlar bu çocuğunda ihtiyacı var derdim aradan 1 ya da 1 buçuk ay geçti bir baktım burnu bandajlı (kızlarla görünce bir güldük ki çocuk görmedi ama çok şükür) benden cesaret alıp estetik oldu diye düşündük sonuçta onun da hayatı değişti
Ha bu arada bende ki değişimi fark etmemek mümkün değildi o yüzden benden etkilendi diye düşündük
cnm senin resimlerin yok mu merak ettim :13:
canım benim kart okuyucu bozuldu o yüzden ekleyemiyorum o problemi halledersem eklerim hemen ....
kendim tasarım yapmıştım tasarımdaki gibi olsaydı harika olurdu eminim
anladım cnm eklersen bakarız artık senin kaç aylık oldu
canım benim revizyondu 55 gün oldu çok şükür
geçmiş olsun inş istediğin gibi olmuştur artık
cnm senin resimlerin yok mu merak ettim :13:
cnm baktım resimlerine süppper olmuş çok beğendim çok yakışmış yüzünle uyumlu bir burun olmuş hemde doğal duruyor revizyon için ayrıca ücret ödedin mi cnm fiyatları nasıl bu arada güle güle kullan yeni burnuşunu
teşekkür ederim canım yok ödemedim çünkü çok ciddi nefes problemim vardı yani düşün uyurken o kadar tıkanıyordum ki aniden uyanıyordum kıkırdak kaymıştı...canım fiyatları hiç bilmiyorum ama çok yüksek olduğunu düşünmüyorum
kıkırdak kaydıgı nerden anlaşılıyor peki,amelıyattan sonra burnundan nefes alamadın mı uzun sure bu kaç ay surdu..bende de tıkanıklık var ama aynadan bakınca içi şiş gorunuyor..acaba kıkırdak kaymş olabılırmı,ınsan bılmeyınce korkuyor
benim daha ilk aydan belliydi çünkü daha 10-12 günlük iken endoskopi ile burnumda uğraşıldı ve düşün burnum o kadar deforme olmuş ki bandaj çıktığında kemer bariz bir şekilde belliydi...kıkırdak kayması görüntüde belli oluyor benim sol taraf içe çökmüş gibiydi ve buda yamuk bir görüntü oluşturmuştu çok zorlanıyordum yürürken falan inan yemek yerken bile...selma1 diye bir arkadaş var ve onun kayan kıkrdağı burun deliğini kapatmak üzereymiş burnunun içi görünmüyormuş galiba ben bildiğim için daha hiç uğraşamdım kaydı mı diye düşünmedim yani görünüyor mu diye bakmadım sende öyle dene istersen ama rahat olman için doktorunla görüş bence...inşallah öyle bir şey yoktur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?