hayatınızda neler değişti

evet canım kaldırdım tekrar albüm ekliyorum o zaman en geç burun ucu şişleri iniyor canım merak etme nefes problemin zamanla düzelir ablam ile aynı gün olduk onunda öyle bir problemi vardı şimdi minumum seviyede...

helen mrb galıba revizyon oldun kıme oldun cnm sımdı menmunmusun sonucdan

mrb helen cnm senın revızyonmuydu kıme oldun sımdı sonucdan memmunmusun

helen baktım album eklemısın ama ıcınde fotoon yok cnm

baslıga cevap yazıyorum ben konu bıraz kaymıs ama ben yıne de cevap vermeden gecemedım benım hayatımda cok cok sey degıstı benm burnumu yaptırmamın sebebı psıkljktı yanı evlenmdn once kendıme coook guvenen bırıydım sonra evlendım esımın ıs arkadsı dandun konusmaya basladı yok ben esıme yakısmıyomusum o cok yakısıklıymıs ben cok cırkınmisim esımde bunlara seyırcı kaldı guldu hep hergun aynanın karsısında acba napsamd guvenım yerıne gelse esım benı daha cok begense dıye dusundum gozume batan yer burnum oldu burdan da bılge beyı buldum gıttım oldum amelıyatımı sımdı esım daha hayran bakıyo hatta basıma gelen bıseyı anlatmak ıstıyorum gecen ay dugune samsuna gıttık gelın de halam kuafrdekıler hayran hayran sen ne guzel bı bayansın ozellıkle burnun ınanılmaz guzel gelın yanında golgede kaldı dedıler hoop halam atladı onun burnu estetık dedı kıskandı galıba nese daha uzatmıım ben guvenımı kazandım sımdı yolda esımın elını tutup yururken golge de kaldıgımı dusunmuyorum benım ıcın bu cok onemlıydı cevremden herkesden guzel tepkıler alıyorum dısarı cıktıgımda kızlar ozellıkle masallh ne guzel dıyolr duyuyorum walla hosuma gıdıyo ne yalan soylıım

eşinin arkadaşının seninle ilgili böyle yorumlar yapması biraz garip doğrusu ama çok güzel olmuş maşallah benim de bir arkadaşım hiç olmadık bir yerde burnumun estetikli olduğunu söyledi ne ilgilendiriyorsa onu....

:)İlk zamanlar oo hocam gençleşmişsiniz iltifatları sonra zamanla hiç değişiklik olmamış gibi sıradan bir burun daha da zamanla ödemler indikden sonraki ortaya çıkan kusurlar ve sonrasındaki o kadar acı çektim bunun içinmiydi pişmanlıkları derken ardı arkası gelmeyen revizyonlar ve sonuç yine istenilen hoş bir burna kavuşamamak...İşte benim 1 yıl içerisinde hayatımda olan değişiklikler.

o esımın arkdsı bıraz karısık bı durum tatsız bı konu
tesekkr edıyorum
galıba cekemıyo bazı ınsanlar akrabalar bıle bak guzel ama estetıklı guzel aman umursamıyorum artık bu benım tercıhımdı hıckımseyı ılgılendırmez guluyorum sadece onlara yptırsalar aynı burnu kendılerı estetıklı bıle guzel olamıcakları ıcın kıskanıyorlarrrr

benımde aynı ve hergun aglıyorum kafayı yıcem yada knendeımı oldurcem amelıyat olmadan once doktorum cok ıyı olcak sen bana guven dedı guvendım ama benı mahvettı aglamaktan yoruldum artık madem yapamıyacaksın neden guvendırıyorsun demı ınsanlara guvenım azaldı doktora maıl gonderdım dedım olmamıs ucu sıvrı duruyo dedım neden bole oldu dedım benı savcılıga sıkayt edeck oldu allaha havale edıyorum bu basıt bırsey degıl ınsan hayatı yapamıcakksan oynamcaksın -nasl canm yanıyo bır bılsenıs 2. amelıyatı dusunuyorum ama korkuyorum hadı daha beter olrsa napıyım arkadaslar yardım edın

sen kime ameliyat olmuştun canım?

Öncelikle geçmiş olsun yazdıklarını okuyunca gözüm korktu ya benim de bu şekilde olursa diye düşünmeden edemedim.

Canım konusunda uzman ve iletişimi iyi bir hekimle görüş ve bence 2. ameliyatı mutlaka ol gerekiyorsa.Çünkü psikolojik olarak hiç yapılmamış kötü görünümlü bir burundan 1 kez ameliyat geçiripte olmamış bir burun insanın canını daha çok sıkıyor.Ben 3 kez aynı doktora oldum aman ne yaptığını o daha iyi bilir diye ve 5 ay geçti sonuncudan yine sağ tarafımda hafif çöküntü var.Daha fazla çökerse 4. artık gözüm almaz hiç yoktan iyi diyebilecek durumda olsun yeter diye bakıyorum artık ama senin 2. olacak iyi bir hekimle kurtarabilirsin bence durumu.Geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun yazdıklarını okuyunca gözüm korktu ya benim de bu şekilde olursa diye düşünmeden edemedim.

Ne güzel en azından tüm ihtimalleri bilerek ve düşünerek bir eyleme girişiyorsun.Benim bu tarz komplikasyonlardan hiç haberim yoktu oldu-bitti sanıyordum herşeyi.Çünkü doktorum hiçbirşey dememişti.Sadece herşey çok güzel olacak,harika yaptım,çok uğraştım ama değdi gibi polyyannacılık oynayan hekimlere itikat etmeyin.Herşeyi gerçekçi olarak söyleyen,hasta iletişiminde duyarlı ve başarılı hekimleri araştırın.Çünkü olay sadece ameliyat oldum bitti değil asıl olan ameliyat sonrasındaki iletişim...

valla bende korkmaya başldım şimdi yazdıklarınızdan..çünkü benimde ilk zamnlar harika bir burun şimdi sırdan bir burun daha sonraları ne olur düşenmiyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…