- Konu Sahibi DepresifPolyanna
-
kardeşim öyle.daha bugün kavga ettik,dublex evimiz,ben yukarda o aşağıda oturuyo.mutfak aşağıda,açlıktan ölmedikçe aşağı inmiyorum.bu sene össyi kazanıp gitmezse ben gidicem bu evden
babam zor biri.dizi izlersin bi sahne çıkar,hemen sana bağlar,hatalarını hatırlatır bak sende böyleydin der.imalı sorular sorar sinir bozar.6 ay hiç oturup sohbet etmedim pek onla.o yemeğe gelir ben yemeği bitiririm,o salona gelir ben bi iş bulur çıkarım.üzülmüş oda kimse beni sevmiyo yanıma gelmiyo diye.farkında değilki yaptıklarının.bende üzüldüm yanında bulunuyorum ama tam muhabbet edilcek konulara geliyo lavaboya,su içmeye falan gidiyorum.uzun konuşulcak ortam bırakmıyorum
sevgilimde öyle.bide onla uğraşmak istemiyorum ama ayrılmanın zamanı değil,erteliyorum
onlada yalan aşk yaşıyorum.konuştuğu muhabbette kıskandığım,takıldığım bir nokta varsa hiç sormuyorum hmm öylemi diyip gülüp geçiyorum,soru sorduğunda bilmemki,tamam,bakarız diyip geçiştiriyorum.
hep o konuşuyor.zaten geveze olduğu için sessizliğim batmıyo.bazen farkedip soruyor,seni dinlemek daha zevkli diyorum.külliyen yalanboshayallersmile
bu kadar olmasada benim teyzem çok zor bir insandır..kullanım kılavuzu lazım :))) hersey çok güzelken biranda yüzü düşer ve yüzüne bakmaz insanın,aramaz sormaz,soğuk davranır..ve bunu herkese yapar,anneme,anneanneme,dedeme,bana,cocuklarına...eskiden çok kafama takardim,ama artık alıştım..üstüne gider türlü sirinlikler yapardım,bu onu dahada uzak tutyormus bunu çözdüm..artık duzelene kadar bekliyorum,gereksiz sirinlikler yapmıyorum dogal davranıyorum..asla da alinganlik yapmıyorum..çünkü o böyle..ve benim canım:) hepimiz teyzemi böyle seviyoruz :) o problem neyse kendi icinde çözüp normal haline donüyor zaten..
Çevremde böyle insanlar yok ama anlattığınız kadar değilse de ben zor karakterliyim.
Ne kadar da artık böyle olmamalıyım desen de sonuçta yine aslına dönüyorsun.
Çevremdekiler idare ediyorlar ve kırmamak için özen gösteriyorlar. Yani huyuma alıştılar.
Agresifleşmiyorum, kavgacı değilim ama küserim. Karşımdaki özür dileyene kadar konuşmam aile içi bile olsa.:umursamaz:
Eğer daha önce böyle değilse sonradan olduysa doktor çözüm olabilir ama hep böyleyse bir işe yaramaz . Olduğu gibi kabul etmek, suyuna gitmek, çok üzerine gitmemek gerekir bence.
Herkesin yakınında ne zor insanlar varmış... Allah sabır versin hepimize...
İnsanın kendi annesi olunca çok zor oluyor.
kavga etmemeyi tercih ediyorum genelde boşveriyorum ama bir yere kadar işte birikiyor içimde her şey söyleyeceklerim, insan kendi annesi ile rahat konuşamaz mı yahu? işte ben konuşamıyorum hemen suratı düşer başlar sitemlere bu durum en çok babamı etkiliyor ona o kadar acıyorum ki artık, küçükken hatırlıyorum da hep annemden taraf olurduk. Off off çok zor valla...
Ofiscim kardeşlerinle demişsin erkek kardeşim var yoğun çalışıyor akşamları da odasından pek çıkmıyor sanırım böyle bir yöntem bulmuş kendine, ama o kavga ettiği zaman annemle ağır bile konuşur ama sonra gider özür diler sırnaşır, ben ağır konuşmam ama haklıysam da özür dileyemem zaten artık hiç özür dilemiyorum çünkü annem ömrü hayatında bir insandan özür dilemiş değildir küserek trip atarak insanı dize getirmeye çalışır hep, bende ömrüm boyunca bu davranışından nefret ettim hiç sevmiyorum küsmeleri trip atmaları sorunum varsa açık açık konuşurum genelde ya da boşveririm...
ha bir de özür dilediğin anda da yine burnundan getirir özür dilemeye bile korkarsın sonra zafer kazanmış gibi davranır hatasını anladı sırnaştı bana diye dolaşır, ama anlamaz ki onu haklı gördüklerinden değil arayı yumuşatmak için atılmış adımlar bunlar. Onu sevdiğimiz değer verdiğimiz için yanaşıyoruz ona bunu hiç düşünmüyor. Ben hep çok yakınlarıma küsersem ölüm ihtimali gelir aklıma, yapamam ya ben ya da o küsken ölürse bunu düşünürüm hep.
Sega eşimin annesi de böyledir şansıma işte. Karakterleri farklı ve birbirlerinden hazetmezler. Anne baba hakkı diye her ikisinin dediklerini yapmaya kalksam hayatlarıma müdahale etmelerine izin versem yine kötü olurum, çünkü biri A der biri B der. Kaldı ki ben insanların hayatlarıma müdahele etmesini de sevmiyorum. Öyle uçlarda yaşayan biri de değilim sıradan bir insanım yani kararlarım kimsenin dudağını uçuklatacak şekilde değil ki müdahale hakkı görsünler kendilerinde.
Bunca yıllık hayatımda beni her şekilde etkiledi. Bende huysuzlaşıyorum çabuk parlıyorum, alıngan olabiliyorum, ama sonra olayların muhasebesini yapabiliyorum. Ama annemde zerresi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?