Hayatınızdaki en önemli tarih ve nedeni.

Canım çok güzel bir konu açmışsın sağol ama benim hayatımda bir tarihin önemi var,

27.Mart 2001 eşimle çıkmaya başladığımız tarih ogün çok güzeldi,
19.Ekim 2008 de evlendiğimiz tarih...a.s.

aralık 2004 benim hayatımın dönüm noktası oldu bazı bitişler yaşadım ama daha güzel başlangıçlar yaptım.... böyle birşeye yine ihtiyacım var.... :Saruboceq:

4 Mart 1979
İyi ki doğdum..hihoyyyt
Mutlu ve huzurlu yıllarım olsun,yanımda en çok sevdiklerimle beraber inşallah:1hug:

20 temmuz 1987
herseyden cok sevdigim kardesimin dogum gunu
iyiki dogmus benim diger yanim herseyim onu cok seviyorum

9 Aralık 1996. Aşkımı ilk gördüğüm, vurulduğum tarih., iyimi oldu, kötümü bilmem

Mart ayının benim için önemi çok; Sigortalı olarak ilk işe başladığım dolayısıyla emekli olduğum ay ve oğlumun doğduğu ay ayrıca 2001 krizinde işsiz kaldığım aydır, şu anda içinde bulunduğumuz Mart ayı nelere gebedir bilinmez.....

31.05.2003 Hayatımı kasıp kavuran ilk başta çok canımı acıtan ama sonradan yeni başlangıçlara ve uyanışa sebep olan bir tarihtir...

aslında birkaç tarih var ama
17.01.1997 Melek Kızımın doğumu..
işte hayatımı tamamen değiştiren gün benim için...
sevgiler...

27 Nisan 2008...
canımın içi nişanlımla tanışma günümüz:asigim::asigim:

21 kasim 1997
sonrasinda hersey degisti
bugun istedigim herseye sahipsem bu tarihten sonra
olduhepsi

07.10.2005.. bu tarihte annemi kaybettim. o günden bu yana bi yanım eksik yaşıyorum mutlu olamıyorum:1no2:

16 Ocak 2006.Yeniden doğdum o gün.:1hug:
Üzücü tarihleri ise hatılamak dahi istemiyorum.

03.05.2008 pamuğumun kuzumun canımın içinin doğduğu gün
bu tarihten itibaren hayatım tamamen değişti....

27 08 1987 evlendiğim tarih çok mutlu olduğum bir gündü.
10 01 1989 kızım doğmuştu zor bir doğumun arkasından kucağıma alıp hıçkırarak ağlamıştım.

7 sene mi çıktınız tatlım siz inşallah sonum senin gibi evlilikle biter benimde 3 sene oldu:)süprizzzzzmeslektaşız bu arada:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…