- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
Bu ara hayatımda anlam kaybı yaşadığımı düşünüyorum.Hayal ettiklerimi gerçekleştirmek için fazla tembelim ve hırssızım eskisi gibi değilim.Ve bir süredir bilgisayar bağımlısı olduğumu düşünüyorum.Bu önce meslek icabı bilgisayar başında oturmamla başladı ama sürekli netteyim film izle çizim yap facebook bak sonra ödev yap vs vs derken herşeyi bilgisayardan yapıyorum her şeyi ama sanki beyin hücrelerim ölüyor.Hele final dönemleri yani şu aralar kapatmam zatem imkansız ki sürekli ders çalışmam lazım diye açık ama sürekli ders çalışıypr muyum hayır.. Amaçlarımı ayaklarımı sürüye sürüye gidiyorum sanki..bir boşluk bir anlam kaybı duygularda eksiklik tuhaflık... Yardım edebilir misiniz ya da fikir verebilir misiniz okumak isterim teşekkür ederim şimdiden
Notlar! Süper fikir her yeri doldurcamDışarda biraz aktivitelerde bulunun ve kendinize görebileceğiniz notlar ile heveslendirecek yazılar yazın yazının gücü çok büyüktür her gördüğünüzde isteğiniz ve hırsınız yerine gelir,sürekli pc başında oturmak insanı hantallaştırıyor başlangıç olarak küçük hedefler koyun ve onu bitirmeden başka bir konuya sıçramayın kendinize inancınız tam olsun
Evet bunaldım haksız mıyım aynen ama telden pcden iletişim orjinal iletişimin yeeini tutmuyor kiIyide pc de isinizi yapiyormussunuz.sosyal.medya akibi yapmayan yoktur bu sizi amacsiz yapmaz.pc sanal dunya insani reelden kopardigi bir gercek malesef.isiniz disinda pc perhizi yapabilirsiniz mesela insanlarla iletisime gecebilirisiniz ama malesef herkesin elinde akkli teller. Sohbette yerini sadece yanyana ama sanalda takilmaya devam seklinde suruyor.
On gün kaldı kurtulcamBen geçici olduğunu düşündüm.
Bu arada bilgisayardan telefondan sosyal medyadan uzaklaşmak bir tık uzağında. Bence kafa dinlemeye ihtiyacın var gibi.
Sınavlar bitiyor. Senin yerinde olsam akıcı bir roman okurdum bu aralar. Bilmiyorum tatile gitme şansın var mı ? Varsa değerlendir derim.
Hee başka bir derdin var ise paylaş yardımcı olmaya çalışalım...
Haydi hayırlısı olsun !! Unutmayın her şey sizle başlar ve sizle biter sabah günaydın yogasıda enerjiniz için bireebirdir.Hemde yatakta yapılıyorNotlar! Süper fikir her yeri doldurcam
Evet her sabah dansediyorum ama açık hava daha iyi gelir belki ah şu üşengeçlik yarın zorlıcam kendimi ve dışarı çıkcam yürüyüşeSöylemeden geçmeyeyim. Spor yapabilirsiniz. Zor görünse de insanı dinç sağlıklı daha dinamik ve mutlu ettiği bir gerçek.
Otokontrol meselesi işte ne güzel başarıyprsunuz çok özeniyorumMalesef işin bilgisayarla ise kopman imkansız. Sadece sosyal medya anlamında sınırlayabilirsin. Mesela film izlemeyi sınırla.
Ben günde 10 saat bilgisayarda çizim yapıyorum bununla para kazanıyorum ama facebook veya instagram gibi şeylere sürekli takılmıyorum. Bakıp çıkıyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?