Hayatınızın Amacı,Anlamı?

Bence sen ideallerinin pesinden azimle giden bir kizsin, tembel degilsin biliyorum bunu kendine haksizlik etme

ara sira abartiyoruz nette takilmayi ama hepimiz yapiyoruz bunu cagimizda netten uzak durmako kadar zor ki, proje ciziliyor nette arastirma yapiliyor nette not giriliyor nette not cikiliyor nette... arada sosyal sitelere takilmak da hakkin diye dusunuyorum hic kendini kotu hissetme

yogun bir zamandasin derslerden yada belki insanlardan bunaldin, yeni bir kurumdasin alisma surecindesin belki orada bunaltiyorlar seni. Sucu hep te kendinde arama yani

Cathy okadar uykum var ki cumle kuramiyorum

hayatimin degil ama sana su anki amacimi soyleyeyim, kvalidemle sardigimiz 1 tencere zeytinyagli sarmanin pismesini bekliyorum, dibini tutturmadan lokum gibi pisirebilirsem amacima ulasmis olCagim

Benimki aşk hayatın anlamı aşk bence, kalbin aşk için çarpması.
Doğru insan için evet.. Çok güzel. Ama doğru insanı bulup da kavusamamak en acisi.. ( Bu kendimeydi..) Yarınlara ümidim yok.. Hevesim kalmadı hiç birşeye.. Allah iyilerle karşılaştırsın..Amin

Sistam otomatik bir çarkın içindeymişsin gibi hissediyorsun sanırım, hayatın üzerindeki denetimini, söz hakkını kaybetmiş gibi...Biraz bunu kendi duygularımızın, düşüncelerimizin, davranışlarımızın tam olarak farkında olmamızdan kaynaklanıyor gibi.
Ben sana şimdi gittiğim farkındalık atölyesinde edindiğim nefes-beden egzersizleri ses kayıtlarını yollayacağım, bir ölçüde işe yarayabilir diye düşünüyorum.

Ben de oyleyim su siralar. Amacsiz, hedefsiz, renksiz, tatsiz, tutsuz... Keyif alamiyorum hicbir seyden. Bu da kahrediyor beni. Cok uzuluyorum.

yaa harikasın:) çok teşekkür ederim hemen bakıyorum

Ben insan ömrünün çok kısa olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle kendime çok büyük hedefler koymam. Anlık küçük şeylerden mutlu olurum ama ben emekli oldum. Sana tavsiyem çalışma saatleri normal olan geçimini iyi kötü sağlayan bir işte çalış. Kendine ve sevdiklerine Zaman kalsın. Gereksiz alışveriş yapma çünkü para özgürlüktür. Paranı koy kenara. En değerli iki şeyin Zaman ve sağlık. Her ikisinin de kıymetini bil.

Aaa ben seni evli cocuklu saniyodum niye bilmem. Benim hayatimin amaci ve anlami, ailem ve kariyerim. 2 aylik bebegim bile kariyer hirsimi durdurmadi, sirf bu yuzden esim ben ve bebegim agustosta yurtdisina gidiyoruz 2 yilligina isim icin. Esim de napayim ben de yuksegimi okurum dedi sansliyim ki anlayis gosterdi. 2 yillik isim bitince yuksek lisansimi yapacagim ben de, o hirsini kaybetme pes etme amacin icin ugras. Yorucu ama guc veriyor.

mesleğim var çok şükür ve okulda benim mesleğim
ölene kadar okucam gibi

ne güzel destekçi bir eşiniz var :) şanslısınız
çalışcam yattım bu saatte geri kalktım ama birazdan siteden ayrılmam lazım çalışmak zorundayım

son zamanlarda günlerimi 'gece olsun da uyuyayım' mantığıyla geçiriyorum. bu aralar gece uyumak için yaşıyorum yani. yurttan da, okuldan da, derslerden de çok bunaldım. bi tükenmişlik havası var bu aralar bende. her şeyden bıkmış durumdayım. özellikle yurttan... ne zor bişey başkalarıyla yaşamak. iki gün tek başıma kaldım odada, oda arkadaşlarım evlerine gitmişti. oh bee dedim, hayat bu. çok güzel kafa dinledim, sessiz sakin iki gün geçirdikten sonra buradaki her şey yine eskisi gibi beni bunaltmaya başladı. neyse bu aralar tek amacım bütünleme bırakmadan finalleri geçirebilmek. şimdilik mezun olayım sadece bunu istiyorum. şu haziranı atlatalım da, sonrası kısmet bu arada bu bıkkınlık havası şu an benim bütün arkadaşlarımda var. kiminle konuşsam 'sıkıldık artık' diyor.
bu sabah sırf çamaşır sırasına kalmayayım diye çok erkenden uyanıp çamaşırhaneye gidip çamaşır işini de aradan çıkardım.sıra bekleyecek enerjim bile kalmadı üstelik sürekli kavga da çıkıyor. kafam kaldırmıyor. hava müthiş, bi kahve yapıp tadını çıkarayım bari, sonra da okumam gereken bi yığın makale var.

ay evet benim de önümde makalem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…