Hayatınızın aşkıyla kaç yaşınızda tanıştınız?

huzurolsun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
3.243
1.934
398
26 yaşındayım, hala şansım var mı :)

18 buçuk yaşımdaydım :1: Üni'de tanıştık :38:
Aşk için her zaman şans vardır. Bir gün nasibindeki insanla tanışırsın inşallah :16:

18 buçuk yaşımdaydım :1: Üni'de tanıştık :38:
Aşk için her zaman şans vardır. Bir gün nasibindeki insanla tanışırsın inşallah :16:

İnşallah canım ama konu aşk olunca genelde erken yaşlarda bulunuyor sanırım.

sürekli kısmet dua topiğinde takılmandan olabilir mi acaba:1:

Olabilir galiba :1: Çok takıyorum galiba bu konuyu, ne biliyim bizim yaşıtlar, arkadaşlar teker teker evlenince ben de imreniyorum, benim de hayatımda düzgün bi insan olsun istiyorum.

Yoo bana göre her yaşta bulunur canım.
Şöyle düşünme, yaş ilerledikçe mantık evliliği yapmam lazım diye.
Sen hayırlısını iste her şeyden önce :16:

Tabi her yaşta bulunabilir ama ben bi piyasa araştırması yapıyım dedim, tahminim genelde erken yaşlar gelicek cevap olarak, biraz büyük yaşlar da gelse de benim ve benim gibi olanların da ümidi artsa :)

Olabilir galiba :1: Çok takıyorum galiba bu konuyu, ne biliyim bizim yaşıtlar, arkadaşlar teker teker evlenince ben de imreniyorum, benim de hayatımda düzgün bi insan olsun istiyorum.

galiba mı:1: ben 28,5 yaşındayım, olmayınca olmuyor canım, biz de vardır elbet bir yerde kısmetimiz diyip bekliyoruz, başka çare yok:ssz::1:

galiba mı:1: ben 28,5 yaşındayım, olmayınca olmuyor canım, biz de vardır elbet bir yerde kısmetimiz diyip bekliyoruz, başka çare yok:ssz::1:

Evet başka çare yok ama güzel günler gelecek inşallah hepimiz için :16: Bu arada benim de yaşımın buçuğu var, zaman ne çabuk geçiyo yaa :1:

Back
X