Hayatinizin Askiyla nasil tanistiniz :)

Evveeetttt .. arkamı bi döndüm karşımda Merhaba diyo :) meğer aylardır beni takip ediyomuş ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla biz kavga ederek tanştk.çok gıcık oluydum ona.oda bana tabi:)))

ilk görüşte aşk gibiydi sonra arkadaşlar sağolsun tanıştırdılar :) ama bakıştığımız iki gün içinde ben takıldığımız cafenin mutfağına su içmeye girmiştim oda gelip bana su alabilir miyim demişti ve ben heycandan çay fincanıyla ona su vermiştim:)ellerimden suyu içtikten sonraki gün tanıştık tanıştırıldık daha doğrusu :) :)çok şükür 8 yıldır hala birlikteyiz Allah bize uzun seneler versin

Son düzenleme:
hiç birbirimize farkettırmeden 2 sene sevdık soyleyemedık sonra ben soyledım hala da benımle saolsun

Bizde vodafone bayiide tanistk daha dogrusu o gormus beni ben pek dikkat etmedm sonrasi sosyal medyadan bulmalar siirler yazmalar filan uzun bi sure nazdan sonra dayanamadm o tatli ses tonuna vuruldum :) cok sukur 1 yil oldu birlikteyiz vee suan asker onu cok ozluyorm o da beni

hayırlısıyla kavusun ınsallah bırbırınıze

Internette bir forumda tanistik. Once biraz ozel mesajla konustuk sonra hemen bulustuk.
5 sene oldu. Simdi nisanliyiz, kismetse seneye yaza dugunumuz var. :)

Son düzenleme:
hayatımın aşkı şuan sevgilim değil ama yıllardır severek takip ettiğim bir şairdi kendisi sonra tesadüfen iletişime geçtik inşalah kısmet olur da hayatımın aşkı önce sevgilim sonra eşim olur

konuyu yanlış yere açmışsın.
hayatının aşkıyla tanışmanın kimse için dert oldugunu sanmıyorum ayrıca

biz onunla iki kere tanıştık yani oyleymis. :) iki yıl önce bu beni görmüş beğenmiş facede bulup eklemiş. bende onaylamşm ama bir iki mesaj sonrası konusmayi birakmism . hiç hatırlamiyorum ya neyse. sonra bu beni bi sene takip etmiş, hayatımda biri varmı falan diye.. en sonunda ortak bi kişide yorumumu görüp tekrar ekledi. ben tabi tanimiyorum bunu yok diyo tanışıyoruz. sonra rahatsız ettim, arkadaşlık isteğini geri alayım demeye başladı. nedense onunla konuşmak istedim . bi de biz ben 8 yaşımda iken yaşadığımiz ilçeden merkeze geldik. meğer eskiden ilçede komşuymuşuz. aileler tanıyor birbirini. şimdi 3 aylık nişanlıyız bile. :) seneye düğün yapacağız nasip olursa .

normalde karsiymdir sosyal sitelerden tanışmalara. ama kaderimizde ki kişinin nereden geleceği belli olmuyormuş.

Sen sevgilinle laf sokarak tanistin anlasilan nere actysam actm bilmiyorm demekki dogru yere acmayi

Ay cok guldum sabah sabah.

Ben universitede tanistim sozlumle, 4 sene boyunca hayatimin askinin hayatimin aski oldugunu kabullenmedim, ama sabrin sonu selamet oldu sevdicegim icin, su an yaklasik 14 aydir beraberiz, Ekim-Kasim gibi nisan var, sene yaz da evleniyoruz :13: Nasil anlatacagimi bilemedim, cok uzun, inisli cikisli bir hikaye aslinda, bir ara roman gibi yazarim bir konu acip

bundan 1 buçuk sene önce,ameliyat masasında tanıştım..

önce göz göze geldik,sumoculara benzıyordu..'aaaayy tipe bak' dedim,mutlulukla..

ogunden beri 1 sanıye ayrılmadık,7/24 bırlıkteyız..

şuan cıglıklar atarak koşturuyor evde,kızım,tek aşkım..

Konak is bankasının orda arkadaslarimi bekliyordum bi baktım oda onlarla gelmiş tesadüfen yolda karşılaşmışlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…