Ben universitede tanistim sozlumle, 4 sene boyunca hayatimin askinin hayatimin aski oldugunu kabullenmedim, ama sabrin sonu selamet oldu sevdicegim icin, su an yaklasik 14 aydir beraberiz, Ekim-Kasim gibi nisan var, sene yaz da evleniyoruz :13: Nasil anlatacagimi bilemedim, cok uzun, inisli cikisli bir hikaye aslinda, bir ara roman gibi yazarim bir konu acip
Bi arkadasim benim bi kiz arkadasimla tanismak istedi. Bende tamam bigun ucumuz bulusuruz dedim. O da bende bi arkadasimi getiricem dedi. İlk basta istemem dedim sonra neyse en fazla arkadas oluruz dedim. Tam buluscagimiz gun benim kiz arkadasim bizi ekti bizde 3 kisi bulustuk ilk goruste asik oldum gozlerine :) daha sonra bazi olaylardan dolayi bizi tanistiran kisiyle kustuk ikimizde ama yinede allah razi olsun ondan :) 19 gun sonra 1.yilimizi kutlucaz insallah hayatimin askiylaaa ❤️❤️❤️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok karisik bir tanismayla once dalga gecercesine 1ay mesajlasmalar birbirimizi gormeden..sonra 1ayin sonunda da bulusup ilk goruste ask:)))4.5yildir birliktelik ve 2yillikta evliyizz:))tam hayatmda artik ask olamaz bitti derkeen hayatima girdi..iyi ki tanimisimmm iyi ki evlenmisiiiz:)))darisi tum sevenlerin basina:)
Uzaktan tanıyordum. Taktım kafaya gecenin bi vakti mj attım kendimi tanıtmadan sonra açıkladım kim olduğumu ertesi gün 7.aralık.2007 saat 15:00 de buluştuk ve o gün bugün yapışıkız kocam olur kendileri iki tane aşkımızın tomurcukları var dünya güzeli :) aşkım depreşti hemen bi dalıyım