Hayatinizin Askiyla nasil tanistiniz :)

Merakla bekliyorum :)

Bizde İzmir Konak'ta İs bankasının önünde tanıştık :) arkadaslarimi bekliyodum kızlarla karşılaşmış gel bizimle gezelim falan demişler bizimkiler iyiki demişler gözünü yediklerimm :) 34. Ayimiz 3 sene olacak allahın izniyle :)

Bizimki pek bi klasik...
İşyerinde tanıştık. Ekim ayında da 2.yılımızı doldurucaz Allah'ın izniyle, ve 20 gün sonra da düğünümüz vaarr :78::87:

Son düzenleme:
Bi arkadasim benim bi kiz arkadasimla tanismak istedi. Bende tamam bigun ucumuz bulusuruz dedim. O da bende bi arkadasimi getiricem dedi. İlk basta istemem dedim sonra neyse en fazla arkadas oluruz dedim. Tam buluscagimiz gun benim kiz arkadasim bizi ekti bizde 3 kisi bulustuk ilk goruste asik oldum gozlerine :) daha sonra bazi olaylardan dolayi bizi tanistiran kisiyle kustuk ikimizde ama yinede allah razi olsun ondan :) 19 gun sonra 1.yilimizi kutlucaz insallah hayatimin askiylaaa ❤️❤️❤️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok karisik bir tanismayla once dalga gecercesine 1ay mesajlasmalar birbirimizi gormeden..sonra 1ayin sonunda da bulusup ilk goruste ask:)))4.5yildir birliktelik ve 2yillikta evliyizz:))tam hayatmda artik ask olamaz bitti derkeen hayatima girdi..iyi ki tanimisimmm iyi ki evlenmisiiiz:)))darisi tum sevenlerin basina:)

Uzaktan tanıyordum. Taktım kafaya gecenin bi vakti mj attım kendimi tanıtmadan sonra açıkladım kim olduğumu ertesi gün 7.aralık.2007 saat 15:00 de buluştuk ve o gün bugün yapışıkız kocam olur kendileri iki tane aşkımızın tomurcukları var dünya güzeli :) aşkım depreşti hemen bi dalıyım

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…