Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kilo vermen gerek benim tammmmmmmmmm 35 kilo Bakalım nasıl olacak dayanabilecekmyim? Hayatımda hiç diyet yapmadım o nedenle gözümde büyüyor.
İlk etapta 20 kilo hedefliyorum.sanırım 88 kiloyum,ilk hedef mart ayına kadar 68 olmak.ama asıl amacım 58e düşmek.yani totalde ben de 30 kilo vericem canım:))Kaç kilo vermen gerek benim tammmmmmmmmm 35 kilo Bakalım nasıl olacak dayanabilecekmyim? Hayatımda hiç diyet yapmadım o nedenle gözümde büyüyor.
Kaç kilo vermen gerek benim tammmmmmmmmm 35 kilo Bakalım nasıl olacak dayanabilecekmyim? Hayatımda hiç diyet yapmadım o nedenle gözümde büyüyor.
benim de 30 kg vermem lazım... Üzülme vereceğiz... Akupunktura başladım... şimdiden 2 kg verdim... Sana da başarılar
Bugün ilk gün ama sanki biraz eridim mi ne :) alyansım parmağımda dönmeye başladı bile demek ki atıştırmayı kesmek ne kadar etkiliymiş
evlenince kilo aloıcaksın dedı kuyumcum ve alyansımı buyuk verdı.
Alyansım 11 numara,
tektaşım 9,5 numara
bayagı buyuk vermiş. Ama alyansım bayagı kalın. Tektasım ise çook ince. Geçen gün markette alışveriş yaptıktan sonra aldıklarımı torbaya koyarken birden yere düştü. Ve bir kerede mutfakta elimi yıkadıktan sonra elimi anıden uzatınca fırladı gitti. Değiştiricez diye küçülttürmedim ama dahada 7 ay var evlenmemize.
basarilar canim,bende 30 kilo falan vermeliyim
senin boyun kac?[/QUOTE
1.65 ÇOK UZUN DEĞİLİM ,AMA HEP EN UZUN BOY TOPUKLU GİYDİĞİM İÇİN KİMSE 35 KİLO FAZLAM OLDUĞUNA İNANMIYOR BİR DE ETLERİM ÇOK SIKI KİLO VERİNCE YUMUŞAMASINDAN KORKUYORUM
benimkide sIkI degil ne yapacam acaba cok agir spor mu yapilmali:26:
ben 168 cm,bendede diyorlar pek belli olmuyor ama iste sonuc olarak 87-88 civari olmusum
sabah tartildim
ya insan zaraini bildigi halde niye cok yiyor ve dieti tutmasi zor oluyor
halbu ki beyin isi iste