- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.061
Bugün manti partiis var malum gayeriliyim ya size manti acacüümmbugün ne partisigı listeyi kaybetmişim
kürklüyüde çağıralımBugün manti partiis var malum gayeriliyim ya size manti acacüümm
sizi yariştıralım bakalımBugün manti partiis var malum gayeriliyim ya size manti acacüümm
Ikimizde ayni yaparihh zaaar böyle minik minik giymali salcali yogurtlu of anam ofsizi yariştıralım bakalımhanginizinki güzel kurul toplansın
oyyy oyyy oyyyy bana bunlarla gelin yaIkimizde ayni yaparihh zaaar böyle minik minik giymali salcali yogurtlu of anam of
Tamam Bugün manti partisi var benim evdeoyyy oyyy oyyyy bana bunlarla gelin ya
Kız sen inadına mı yapıyonTamam Bugün manti partisi var benim evde
B Brunello CicinelliByNkoaLa Blue_Peri Limonsuzzcay A Ayas19 -Adel- @Yasnaz Chocolita Aycoregi22 HayatSevinceGuzel K Kendinisevenbirii Rojjin D Dilos06 fer_nur poncikvegece L Lilaseverr
Gelinn yinnn gariii
terkikte getirelim mi bu sıcakta giyilmez ben getirmiycemTamam Bugün manti partisi var benim evde
B Brunello CicinelliByNkoaLa Blue_Peri Limonsuzzcay A Ayas19 -Adel- @Yasnaz Chocolita Aycoregi22 HayatSevinceGuzel K Kendinisevenbirii Rojjin D Dilos06 fer_nur poncikvegece L Lilaseverr
Gelinn yinnn gariii
O zaman gelme hiiiKız sen inadına mı yapıyon
diyetteyimmm diyommmm diyetteeeee
valla biz yiyoruz patili sende mantının yoğurdunu yersin olmaz mı?Kız sen inadına mı yapıyon
diyetteyimmm diyommmm diyetteeeee
Lopcuk lopcuk yağlı torba mi mi etcen giz biziTamam Bugün manti partisi var benim evde
Gelinn yinnn gariii
Bol sarımsakli şöyle biraz sulu sulu olacak kaşığı daldircan sular şöyle ağzının kenarından akacakkkkTamam Bugün manti partisi var benim evde
Gelinn yinnn gariii
Yok canımvalla biz yiyoruz patili sende mantının yoğurdunu yersin olmaz mı?
Size elcüklerimle acacümm mantilari böyle minik minik salcali yogurtlu üzerinede sumak off anammLopcuk lopcuk yağlı torba mi mi etcen giz bizidüşman başına tövbe Yarabbi ama çok seve mantığı yaşasın manti partisiiiii haahhsshahaj
Aynen Kuzum bide sumakli söyleee offf yaninada tursuu off bayilacam simdiii hadi bekliyorumm gelin gariiBol sarımsakli şöyle biraz sulu sulu olacak kaşığı daldircan sular şöyle ağzının kenarından akacakkkk
Lop looop atalım miğdeyeeeTamam Bugün manti partisi var benim evde
Gelinn yinnn gariii
Atahh perimm atahh lööööpp löpppLop looop atalım miğdeyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?