- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.101
Açtiya bacım mantı sen nirelerdesin bdv gezion dimiiii☺☺resim attı yaptı bana attı bende paylaştım yAaMantı açıyorum demeeeeeeeeee
Hee acacüüümm minnakida al gelMantı açıyorum demeeeeeeeeee
Keşke bdv gezsem uşak gazı çıkartıyomAçtiya bacım mantı sen nirelerdesin bdv gezion dimiiii☺☺resim attı yaptı bana attı bende paylaştım yAa
Oyyy anamm oyyy severim onun gaziniKeşke bdv gezsem uşak gazı çıkartıyom
Seninki doğsun bakalımOyyy anamm oyyy severim onun gazini
Seninki ikiz olacak birde hayırlısıyla ayy çok zor şimdiden uyu sürekliAyyyy kiyamammm
Kizcem onlarin sesinden nolur ya bir damlaciklar zatii oyy gurban olduklarimmSeninki doğsun bakalımuykusuz geceler falan oyy karnından sevmek çok güzel ağlıyorsa da sesi kulağına gelmiy
İnşallah bitanem kız olsunda ben uyurum benim eşim güzel bakar adam 4 sene 3 aydir o anı bekliyorrrrSeninki ikiz olacak birde hayırlısıyla ayy çok zor şimdiden uyu sürekli
O bir damlacıkta bildiğin hoparlör sistemi takılıKizcem onlarin sesinden nolur ya bir damlaciklar zatii oyy gurban olduklarimm
Hüüüaaa o bana süprüz yapsinn
Oyyy kıyamam ya Rabbim ayıpsız özürsüz nur topu gibi çocuklar versin anlıyorum o duyguyu oyyy güzel haberlero duyalim ne zaman koyacaklar bebişleriİnşallah bitanem kız olsunda ben uyurum benim eşim güzel bakar adam 4 sene 3 aydir o anı bekliyorrrr☺☺☺
Offf sarimsakli amaTamam Bugün manti partisi var benim evde
@Brunello Cicinelli @RosSsS @Blue_PeriiLimonsuzzcay @Ayas19 @adel8893 @Yasnaz @Chocolita Aycoregi22 @HayatSevinceGuzeell @Kendinisevenbirii @Rojjin D Dilos06 @fer_nur @patilibirhayat @Lilaseverr
Gelinn yinnn gariii
Samirsahlii samirsahliiiOfff sarimsakli ama
Hahha adamcağız bir dediğini iki etmiyor daha ne yapsıiinn ama az bile tabiki erkeklere acımak yokHüüüaaa o bana süprüz yapsinn
Amin canımOyyy kıyamam ya Rabbim ayıpsız özürsüz nur topu gibi çocuklar versin anlıyorum o duyguyu oyyy güzel haberlero duyalim ne zaman koyacaklar bebişleri
Sende bii aciyor gibi yapip vuruyon be bacimHahha adamcağız bir dediğini iki etmiyor daha ne yapsıiinn ama az bile tabiki erkeklere acımak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?